icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

nagojka
23. kvě 2020

@marta_kovar mimo ovulaci zena asi tezkp otehotni ze???😀😀😀😀😀🙊🙊🙊🙊

lenickamimi
23. kvě 2020

Holky prosím co říkáte na tohle je ten test pozitivní nebo ne

nagojka
23. kvě 2020

@lenickamimi tak tohle je opravdu jednoznacne nemyslis?:+)😀gratuluju...

marta_kovar
23. kvě 2020

@nagojka Tak to vážně netuším. Obavám se, že byl asi nějaký špatný test. 😔 Jedině si zaplatit test na HCG. Ale jedině udělat test znovu a uvidíš. 😊
Jojo super. Jsem asi 10+4 a všechny kontroly v pořádku a už jsem začala používat Angelsound a je i srdíčko hezky slyšet. Tak se tím jednou za den uklidním.

marta_kovar
23. kvě 2020

@nagojka Já jsem třeba měla ovulaci o týden dřív. Takže skoro týden hned po MS a cykly jsem měla okolo 38 dnů. Takže ono je hodně náhod. 😃

marta_kovar
23. kvě 2020

@lenickamimi O dutince bohužel nic nevím. 😔
To je ovulační od clearblue? Já jen co si pamatuji tak když ukázal smajlika tak měla probíhat ovulace. Ale jelikož jsi brala nějaké hormony tak nevím jestli to nemůže zkreslovat. 😕

nagojka
23. kvě 2020

@marta_kovar urcite byl vadny ale takova ta prvni chvile kdy po 7 mesicich vidis dve carky...ja uz tomu svymu telu nerozumim vsechno je uplne na hovno😂😂😂🤣🤣je super ze je v pohode drzim palce at je to tak dokonce🙂

lenickamimi
23. kvě 2020

@marta_kovar myslím si že zas tak pozitivní ovu test by hormony neudělali měla jsem vždy silné čárky ale ne tu první ta nikdy nebyla silnější jako dnes

marta_kovar
23. kvě 2020

@lenickamimi Tak to pak znamená jediné a to, že během pár desítek hodin by měla proběhnout ovulace. 😊

lenickamimi
23. kvě 2020

@marta_kovar a nebo už vůbec nebude ani MS 😂

marta_kovar
23. kvě 2020

@lenickamimi Pokud nemáš pozitivní těhotenský test tak si myslím, že to klidně bude nějaká cysta.

lenickamimi
23. kvě 2020

@marta_kovar samozřejmě že ještě udělám tt ale co myslíš máme to dnes ještě pojistit kdyby náhodou Teda ovulace byla

marta_kovar
23. kvě 2020

@lenickamimi Tak samozřejmě. 😊

andrusinka
24. kvě 2020

Ahoj tak my se dali do snažení po nějaké pauze - zjistili mi cukrovku tak mě museli zakompenzovat. Mám večerní inzulín 🙂 . Poslední MS byla 21.4. už mám 5 den zpoždění. Prsa bolí jako čert - jenže to mě bolela občas i před MS. Tu mám také +- 28-35 dní. Test si udělám asi v úterý nějak se totiž nechci zklamat předem. Doma mám skoro 12 letého syna, který se povedlo hned. V prosinci mi bude 40 🙂 . Jdu si pročíst ještě asi 10 stránek ať jsem v obraze 🙂 mějte se fajn a budu nám všem držet palce... Andrea.

katka9184
25. kvě 2020

@andrusinka Ahoj, vítám Tě mezi nás a přeji ať brzy najdeš své vysněné //😊.
Já mám chlapečka 2,5r a teď se od ledna snažíme o druhé, ale zatím se nevede.
Pokud už tak dlouho meškáš, tak bych test zkusila a nečekala na úterý, ale chápu Tvé pocity 😁.

andrusinka
25. kvě 2020

@katka9184 tak jsem fakt zkusila test a jsou tam // 🙂 k dr jsem obj na 5.6. můj chlap je štěstím bez sebe!!!

lenickamimi
25. kvě 2020

@andrusinka veliká radost uuff tak to se nedivím že je chlap bez sebe to můj by už brečel 🙏🍀

katka9184
25. kvě 2020

@andrusinka No tak to moooc gratuluji 🙏🍀 a přeji ať je vše v pořádku 😊😊. Kéž bych tomu svému mohla tento cyklus přinést taky takovou radostnou zprávu 🙏🙏

andrusinka
25. kvě 2020

@lenickamimi můj taky brečel a pak se z toho opil

andrusinka
25. kvě 2020

Holky dočkáte se taky já už to také pomalu vzdavala. Tenhle měsíc jsme měli sex jen jednou - vím že zrovna při ovulaci. Teď tu ležím v posteli píchá mě příjemně na pravé straně a je mi dobře. Mám akorát pořád hlad a žaludek trochu na vodě.

lenickamimi
25. kvě 2020

@andrusinka no to přejde to je na začátku těhotenství normal ja teď řeším cyklus nějak se mi to pos..lo v sobotu sem měla ovu test maximal positiv tak sme to ještě v pátek a včera s chlapem pojistili a děj se vůle boží 🙏

lenickamimi
26. kvě 2020

@andrusinka potřebovala bych poradit

marketkaticha
26. kvě 2020

Ahojky potřebuji poradit. V dubnu to nevyšlo tak jsem začala dělat testy. Podle ovulační kalkulačky mám mít ovulaci až ve čtvrtek ale podle testu včera nic a dneska dvě čárky. Včera jsme spolu spali a meli jsme v plánu až zítra a ve čtvrtek podle té kalkulačky ale očividně asi to bude dřív. Nevím teda kdy máme zase spolu spát 🙄☹️ včera jsme měli styk asi po týdnu takže spermie nebyli úplně čerstvý ale nevím zase když jsme spolu spali včera jestli stihli dozrát... Ty čárky mě zaskočili dělám testy prvně a teď trochu vyvadim 🤣🤣🤣

nagojka
26. kvě 2020

@marketkaticha nevis kdy spolu mate spat?🙁🙁🙁🙁vzdycky kdyz je chut...😊😉

marketkaticha
26. kvě 2020

@nagojka takhle jednoduše moje otázka nezněla... Tato skupina se jmenuje snažilky a ne sexujeme jak chceme... A možná to vyjde 🤣😅

katka9184
26. kvě 2020

@marketkaticha Pro jistotu bych to ještě dneska pojistila, ale pokud nebude chuť ani nálada, tak bych nechala sex až na zítra 😉

marketkaticha
26. kvě 2020

@katka9184 děkuji za odpověď. Příteli jsem říkala že se poradím ale hned mi řekl no super tak na to vlítneme 🤣 a já jsem při chuti furt 😅🤣🤣🤣🤣

katka9184
26. kvě 2020

@marketkaticha pokud je chuť a síla, tak hurá na to 😂

marketkaticha
26. kvě 2020

@katka9184 👍 snad budou spermíci v cajku... Přítele jsem ukecala aby bral Reproman tak z toho měl pak prdel že bude mít turbospermie 🙈🤣🤣 a další věci který radši psát nebudu v rámci uchování nějaké slušnosti 🙈🤣🤣🤣

katka9184
26. kvě 2020

@marketkaticha 😂😂 Ten můj bere akorát vitamín E a zinek 😁

Strana