icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

jade85
6. črc 2020

@nagojka tak to ještě nic neznamená přece...
Já si tenhle cyklus taky nedělám moc naděje, neměla jsem žádné příznaky ovulace, takže nejspíš ani neproběhla :(

nagojka
6. črc 2020

@jade85 no ja ovulaci mela soudim dle ovulacniho hlenu,testy sem nedelala..jestli muze bejt hlen bez ovu nevim.takze jestli byla nebo nebyla netusim...no u me to znamena hodne☹🙁citim ze ta mrcha prijde...tehle mesic si tu ovulku ale ohlidam!🙂Drzim ti palecky at se brzo zadari...

jade85
6. črc 2020

@nagojka já právě naopak tenhle cyklus bez hlenu. Takže já naopak přemýšlím, jestli může být ovu bez hlenu 😁 minulý cyklus jsem měla ukázkový, byla jsem si jistá, že jsme ovulaci vychytali a nic... Fakt je asi lepší to nehlídat, nedoufat a jen si užívat. Taky držím palce 🙂

tez83
7. črc 2020

@jade85 také jsme tento měsíc ovulku vychytali a také jsem si jistá,že zítra přijde ms.🤷

tampu
8. črc 2020

Mě kdysi pomohli přírodní prostředky, mám dvě krásné děti. Nějakou inspiraci můžete načerpat zde https://zivotvrisimaterstvi57.webnode.cz/l/clan...

jade85
9. črc 2020

Ženy, to moje tělo si dělá, co chce. Plodný hlen až 27 DC 🤔😁

leeloo2018
11. črc 2020

Holky, kdy jste "zverejnili" ze jste tehotny? Ja ted 9.tyden dokonceny, dle utz vse ok, ❤ tluce...ale furt vaham. Rika se ze radeji az po 12.tydnu to rikat, ale ja uz se chci chlubit vsem.

marta_kovar
12. črc 2020

@leeloo2018 až okolo 14 týdne po první screeningu. Ani rodina to nevěděla. Kamarádům jsem to řekla déle. 😊

jade85
12. črc 2020

@leeloo2018 záleží na tobě a tvém pocitu. Já to svým blízkým řekla vždy relativně brzo, okolo 8tt, manželovi samozřejmě hned. První těhotenství pro mě skončilo po prvním screeningu, ale nelitovala jsem, že to ostatní věděli. Naopak mě mohli podpořit v té těžké situaci. Druhé těhotenství bylo v pořádku, blízcí zase věděli vše brzo, v práci po prvním screeningu a vyloženě veřejně pro úplně všechny známé jsme oznamovali po druhém screeningu (měli jsme zrovna hezkou fotku z utz, tak se to hodilo) ;)

leeloo2018
12. črc 2020

@jade85 co je prvni a druhy screenenig? Ja se asi blbe ptam, jsem v tom nezkusena🤗 prvni screening je ten uplne prvni ultrazvuk kde dr. hleda, zda bije❤, tedy ten co se dela nekdy cca 8-9.tyden? A dryhy pak nekdy kolem 12.tyden?

barunka1985
12. črc 2020

@leeloo2018 první je cca 12tt kdy se vyšetřuje z krve zda je vše ok a je podrobnější ultrazvuk, např. Nosní kustka se kontroluje. Druhý je v 21tt

jade85
13. črc 2020

@leeloo2018 je, promiň 🙂 jsou to screeningy na vrozené vývojové vady miminka. Jsou to vyšetření krve spolu s podrobným ultrazvukem miminka, často to nedělá tvůj gynekolog, ale specializovaná klinika. Je to okolo 13tt a 20tt. 🙂

lexa2000
13. črc 2020

Pritelovi jsem to řekla hned, rodině a nejbližším lidem jsme to řekli po kontrole v 8tt kdy bilo srdíčko ale takhle kamarádům, na fb atd jsme to dali až po prvním screeningu 🙂

nikishkaaaa
13. črc 2020

Holky, tak Vas chci trosku povzbudit. Tento cyklus jsem si byla jista, ze ms prijde, 2 dny pred terminem klesla bazalni teplota 12 DPO negativní test. Tak jsem se vykaslala na testovani a cekala menzes. Ta ale porad nikde. A dnes 18 DPO na me vykouklo toto. Jen se mi zda, ze je carka trosku slaba na 2-4 dny zpozdeni 😮

jade85
13. črc 2020

@nikishkaaaa neni slabá, je krásná! Gratuluju a držím palce. Já zrovna chtěla psát, že mi zítra určitě přijde ms, že už cítím začínající PMS a teď taky takový povzbudivý příspěvek. 😁

nikishkaaaa
13. črc 2020

@jade85 taky jsem citila, ze urco dorazi 😁 vlhko, pichani v podbrisku, bolest hlavy, citlive prsa...klasicky PMS 😅 snad bude silit, myslela jsem, ze 4 dny zpozdeni uz bude dalnice

lexa2000
14. črc 2020

@nikishkaaaa
@nikishkaaaa ono záleží kdy jsi měla ovulaci, pokud později než v půlce cyklu tak ta dálnice bude třeba za 2, 3 dny ☺

nikishkaaaa
14. črc 2020

@lexa2000 kez bys mela pravdu, jsem z toho strasne nervozni. Na 4 dny zpozdeni mi to prijde slabe 😢

jade85
14. črc 2020

@nikishkaaaa prosimtě vůbec se nestresuj, ta čárka je úplně v pohodě, žádnej duch. Já měla dálnice až víc jak po týdnu zpoždění. Jinak dneska jsem 32 DC, cykly mám tak 30-35 dní, tak uvidíme 🙂

nagojka
15. črc 2020

Ahoj holky...nechci zaklasat novou diskuzi kuli kravine tak snad poradite tady...Je normalni mit 5 dni po MS takovy bili hlen nebo co ???obcas je to jakoze vytok kterej udela mamku na gatich ale to opravdu minimalne...jsem ted 9DC...docela casto me boli v trislech a obcas picha na vajecnicich...dost casto mam pocity ze budu zvracet a temer porad se mi toci hlava..kdybych nemela MS tak bych rekla ze sem tehotna ale MS byla naprosto den presne a tak jak ma spravne vypadat...ale ten bili hlen mi nejde do hlavy nikdy sem se nesledovala takze nevim zda je to normalni a jestli to tak po MS ma byt...cykly mam32-34 dni takze na ovulku je to brzo.dekuju za nazory

marta_kovar
15. črc 2020

@nagojka Já si myslím, že to možné je. Takový jsem měla většinou po MS a po ovulaci. Ale myslím si, že to může být jen poblázněnými hormony. 😊

nagojka
15. črc 2020

@marta_kovar co je mozne takhle brzo ovulovat??pokud to takhle po MS je a je to normalni tak je to ok...🙂rikam ja to nikdy nezkoumala ale ted me to zarazilo kdyz mel pritel po sexu na penisu bili hlen...

marta_kovar
15. črc 2020

@nagojka i ovulovat a i že to není ovulace. Já otěhotněla hned po MS. 🤷🏽‍♀️ Ale to ti prokážou jen ovulační testy.

bejuna29
15. črc 2020

@marta_kovar ovulacni testy ti pouze potvrdí, že stoupá LH hormon, nikoliv ovulaci samotnou...tu potvrdí až BT její vzrůst. Samotné zvýšení hladiny LH hormonu totiž neznamená, že nakonec folikul skutečně musí prasknout... na samotné ovulacni testy bych nespolehala, doporučuji v kombinaci s měřením BT

marta_kovar
15. črc 2020

@bejuna29 Špatně jsem to napsala. Omlouvám se. 😊😄

nagojka
15. črc 2020

@marta_kovar BT jsem nikdy nemerila...ma cenu s tim ted zacinat abych si ovulku overila???

marta_kovar
15. črc 2020

@nagojka Tak záleží jak vážně snažení bereš a jak moc chceš poznat svoje tělo. Ale je to určitě na několik měsíců než se sama poznáš.

bejuna29
15. črc 2020

@nagojka ja jsem například měřila BT rok...jen tak pro zajímavost, jak moje tělo vůbec funguje...bavilo mě to...byla to hra...chyť si svoji ovulaci 🤣
Zkus 3-4 měsíce sledovat...zjistíš co a jak...

jade85
Autor odpověď smazal
jade85
16. črc 2020

@nagojka ten plodný hlen značící ovulaci by měl být spíš bezbarvý, konzistence syrového bílku...Ale čistě teoreticky můžeš ovulovat i 9 DC 🙂

Strana