Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
Mě kdysi pomohli přírodní prostředky, mám dvě krásné děti. Nějakou inspiraci můžete načerpat zde https://zivotvrisimaterstvi57.webnode.cz/l/clan...
Ženy, to moje tělo si dělá, co chce. Plodný hlen až 27 DC 🤔😁
Holky, kdy jste "zverejnili" ze jste tehotny? Ja ted 9.tyden dokonceny, dle utz vse ok, ❤ tluce...ale furt vaham. Rika se ze radeji az po 12.tydnu to rikat, ale ja uz se chci chlubit vsem.
@leeloo2018 až okolo 14 týdne po první screeningu. Ani rodina to nevěděla. Kamarádům jsem to řekla déle. 😊
@leeloo2018 záleží na tobě a tvém pocitu. Já to svým blízkým řekla vždy relativně brzo, okolo 8tt, manželovi samozřejmě hned. První těhotenství pro mě skončilo po prvním screeningu, ale nelitovala jsem, že to ostatní věděli. Naopak mě mohli podpořit v té těžké situaci. Druhé těhotenství bylo v pořádku, blízcí zase věděli vše brzo, v práci po prvním screeningu a vyloženě veřejně pro úplně všechny známé jsme oznamovali po druhém screeningu (měli jsme zrovna hezkou fotku z utz, tak se to hodilo) ;)
@jade85 co je prvni a druhy screenenig? Ja se asi blbe ptam, jsem v tom nezkusena🤗 prvni screening je ten uplne prvni ultrazvuk kde dr. hleda, zda bije❤, tedy ten co se dela nekdy cca 8-9.tyden? A dryhy pak nekdy kolem 12.tyden?
@leeloo2018 první je cca 12tt kdy se vyšetřuje z krve zda je vše ok a je podrobnější ultrazvuk, např. Nosní kustka se kontroluje. Druhý je v 21tt
@leeloo2018 je, promiň 🙂 jsou to screeningy na vrozené vývojové vady miminka. Jsou to vyšetření krve spolu s podrobným ultrazvukem miminka, často to nedělá tvůj gynekolog, ale specializovaná klinika. Je to okolo 13tt a 20tt. 🙂
Pritelovi jsem to řekla hned, rodině a nejbližším lidem jsme to řekli po kontrole v 8tt kdy bilo srdíčko ale takhle kamarádům, na fb atd jsme to dali až po prvním screeningu 🙂
Holky, tak Vas chci trosku povzbudit. Tento cyklus jsem si byla jista, ze ms prijde, 2 dny pred terminem klesla bazalni teplota 12 DPO negativní test. Tak jsem se vykaslala na testovani a cekala menzes. Ta ale porad nikde. A dnes 18 DPO na me vykouklo toto. Jen se mi zda, ze je carka trosku slaba na 2-4 dny zpozdeni 😮
@nikishkaaaa neni slabá, je krásná! Gratuluju a držím palce. Já zrovna chtěla psát, že mi zítra určitě přijde ms, že už cítím začínající PMS a teď taky takový povzbudivý příspěvek. 😁
@jade85 taky jsem citila, ze urco dorazi 😁 vlhko, pichani v podbrisku, bolest hlavy, citlive prsa...klasicky PMS 😅 snad bude silit, myslela jsem, ze 4 dny zpozdeni uz bude dalnice
@nikishkaaaa
@nikishkaaaa ono záleží kdy jsi měla ovulaci, pokud později než v půlce cyklu tak ta dálnice bude třeba za 2, 3 dny ☺
@lexa2000 kez bys mela pravdu, jsem z toho strasne nervozni. Na 4 dny zpozdeni mi to prijde slabe 😢
@nikishkaaaa prosimtě vůbec se nestresuj, ta čárka je úplně v pohodě, žádnej duch. Já měla dálnice až víc jak po týdnu zpoždění. Jinak dneska jsem 32 DC, cykly mám tak 30-35 dní, tak uvidíme 🙂
Ahoj holky...nechci zaklasat novou diskuzi kuli kravine tak snad poradite tady...Je normalni mit 5 dni po MS takovy bili hlen nebo co ???obcas je to jakoze vytok kterej udela mamku na gatich ale to opravdu minimalne...jsem ted 9DC...docela casto me boli v trislech a obcas picha na vajecnicich...dost casto mam pocity ze budu zvracet a temer porad se mi toci hlava..kdybych nemela MS tak bych rekla ze sem tehotna ale MS byla naprosto den presne a tak jak ma spravne vypadat...ale ten bili hlen mi nejde do hlavy nikdy sem se nesledovala takze nevim zda je to normalni a jestli to tak po MS ma byt...cykly mam32-34 dni takze na ovulku je to brzo.dekuju za nazory
@nagojka Já si myslím, že to možné je. Takový jsem měla většinou po MS a po ovulaci. Ale myslím si, že to může být jen poblázněnými hormony. 😊
@marta_kovar co je mozne takhle brzo ovulovat??pokud to takhle po MS je a je to normalni tak je to ok...🙂rikam ja to nikdy nezkoumala ale ted me to zarazilo kdyz mel pritel po sexu na penisu bili hlen...
@nagojka i ovulovat a i že to není ovulace. Já otěhotněla hned po MS. 🤷🏽♀️ Ale to ti prokážou jen ovulační testy.
@marta_kovar ovulacni testy ti pouze potvrdí, že stoupá LH hormon, nikoliv ovulaci samotnou...tu potvrdí až BT její vzrůst. Samotné zvýšení hladiny LH hormonu totiž neznamená, že nakonec folikul skutečně musí prasknout... na samotné ovulacni testy bych nespolehala, doporučuji v kombinaci s měřením BT
@bejuna29 Špatně jsem to napsala. Omlouvám se. 😊😄
@marta_kovar BT jsem nikdy nemerila...ma cenu s tim ted zacinat abych si ovulku overila???
@nagojka Tak záleží jak vážně snažení bereš a jak moc chceš poznat svoje tělo. Ale je to určitě na několik měsíců než se sama poznáš.

@nagojka tak to ještě nic neznamená přece...
Já si tenhle cyklus taky nedělám moc naděje, neměla jsem žádné příznaky ovulace, takže nejspíš ani neproběhla :(