icon

Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

Strana
z23
jade85
16. črc 2020

Já jsem dnes 34 DC, podle aplikace bych měla dnes dostat ms, cítím příznaky jak těhotenství, tak ms, tak jsem zvědavá, co bude. Jestli nedorazí, tak zítra testnu 🙂

nagojka
16. črc 2020

@jade85 jo plodny hlen sem mela pri ovulaci ukazkovej 21DC...cyklus byl 33dni...takze mi prijde docela blbost mit ovulaci takhle rychle po sobe...to proste bude jen naky vytok...zarazilo me to protoze ja sem nikdy nic takoveho hned po ms nezpozorovala...

nagojka
16. črc 2020

@jade85 ja sem ted 10 DC...MS byla naprosto ukazkova presne na den...klasicky 4 dny...hodne me ted poboliva jakoby v trislech obcas me i pichne na levem vajecniku ale nijak tomu nevenuju pozornost...ted od uterka me palej prsa na hrudniku jako kdybych si je namazala nakym hrejivym kremem..ale ze bych byla tehotna o tom dost silne pochybuju tomu neverim...kort kdyz MS byla ukazkova a zadne jine priznaky tehu nemam...tobe drzim palce at ti ta mrcha uz nedorazi🙂

lexa2000
16. črc 2020

@nikishkaaaa tak co, jak to u tebe pokračuje? Zkoušela jsi další test třeba dnes? 🙂

jade85
16. črc 2020

@nagojka všechno je možný 🙂 děkuji, zatím nic, zítra dám vědět, co test 🙂

nikishkaaaa
16. črc 2020

@jade85 @lexa2000 jj snad trosku zesilil, ale nevim, zkusim jeste zitra rano a vyfotim. Tento je z dnesniho rana, prouzkovy je slabsi 🙈

nikishkaaaa
17. črc 2020

@lexa2000 Tak tenhle je z dnešního rána, myslím, že od prvního testu zesílil 😊

lexa2000
17. črc 2020

@nikishkaaaa jeee to máš už krásnou dálnici :* moc gratuluji k mimi a ať se daří :*

nikishkaaaa
17. črc 2020

@lexa2000 děkuji! Ať se vám vsem také brzy zadaří, my čekali 7 měsíců, tak doufejme, že na kontrole bude vše dobré 😊

jade85
17. črc 2020

Tak já dneska 35 DC, ms nikde, na testu s citlivostí 10 bílo. Ten cyklus při kojení je fakt peklo 😁 podle příznaků pokud jsem měla ovulaci, tak až tak 28 DC, takže bych řekla, že druhá čárka nebo případně menstruace mají ještě tak týden čas. Takže tímto to pouštím z hlavy, nemám doma už žádný test a pokud nepřijde mrcha, tak testing znova za týden. Ale moc s tím nepočítám.😖

jade85
17. črc 2020

@nikishkaaaa naprosto ukázkový, jsi těhotná, to je hotová věc 🙂

nikishkaaaa
17. črc 2020

@jade85 ja bych tu nadeji nevzdavala, testovala jsem 12 DPO a bylo uplne bilo, vykaslala jsem se na to, s tim, ze tehu nejsem a ze pred ms uz netestuji. 18 DPO // 😊 a to jsem si tento mesic byla jista, ze ms prijde 😁

jade85
17. črc 2020

@nikishkaaaa nojo, ale já mám podle aplikace už druhý den zpoždění. Ale ta nebere v úvahu tu možnou pozdější ovulaci. Takže jako úplně se naděje nevzdávám, ale řešit to dřív než za týden (teoreticky 14 DPO) 🙂

bombat
18. črc 2020

@jade85 Taky mám cyklus při kojení nějaký divný, dost možná anovulační.

bombat
18. črc 2020

Holky rok jsem neotěhotněla, příležitostí bylo plno, zvlášť v posledním půlroce, kdy jsme se tak říkajíc "snažili". Po víkendu jdu na prevenci k doktorce, budu v desátém dni cyklu. Co pro mě může udělat? Nechci to nijak lámat přes koleno, určitě nechci nic invazivního, děti máme, ale minimálně by mi mohla podle utz říci, jestli se chystá vajíčko? Co ještě? Dík za odpovědi.

jade85
19. črc 2020

Tak menstruace asi dorazila 😖 37 DC. Zatím teda jen slaboučká a nemám žádné bolesti (které mívám zvlášť první dva dny dost), tak ještě živím malou naději, že jen to jen uhnizďování, ale asi se to zítra rozjede ☹️

jade85
19. črc 2020

@bombat určitě může na utz mrknout, jak vaječníky vypadají, případně změřit folikuly a výšku sliznice a podle toho zhodnotit, jaké jsou šance na otěhotnění. Ideální by bylo, kdybys měla vypozorovanou ovulaci a šla na utz těsně před ní, 10. DC je ještě dost brzo, to, že uvidí folikul, který třeba může za týden dozrát neznamená, že skutečně dozraje a ovulace bude...

nikishkaaaa
19. črc 2020

@jade85 to me mrzi :(

jade85
19. črc 2020

@nikishkaaaa děkuji. Taky mě to trochu mrzí, ale jedno úžasné dítě už mám a věřím, že to druhé přijde ve správný čas 🙂

nagojka
23. črc 2020

Holky je tu nekdo kdo si hlidal ovulaci testikama?kolik dni dopredu bylo na testu znat ze carka sili?vim ze od pozitivniho testu to je za 24-48hodin..podle cyklu a vypoctu bych mela mit ovulaci v pondeli coz je za 4 dny ale na tech testikach jeste neni ani zadny naznak ze by se melo neco dit...tak mam strach ze opet bude anovulacni cyklus😞😞😞

bejuna29
23. črc 2020

@nagojka ovulace 16DC a první náznak druhé čárky (test ale stále negativní) 13DC, 14 DC zesílil hodně, večer už byl pozitivní, 15DC pozitivní, 16 DC dopoledne pozitivní, odpolko už negativní

elka88
24. črc 2020

Ahoj holky, tak po 19měs snažení mi zjistili že se mi nedělají vajíčka.. Až po 4x deně na 5 dní clostylbegynu.. Se mi udělala hromada vajíček ale samé pidi a nic k oplodnění..
Takže nás lékař poslal na kliniku.. vybrali jsme si IVF Cube v Praze. Má někdo zkušenosti s touto diagnózou a tím to centrem? Jak postupovala léčba?

Strana
z23