Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
Dobré ráno děvčata u mě je to na stejno už 3 měsíc beru femibion 1 a 3 měsíce jsem pila kontryhel ale mě taky úplně roztáhnout cyklus dřív jsem měla normálně 29 30 dní ale hned první měsíc co jsem kontryhel pila tak pak vůbec MS nedorazila teď už jsem podruhé musela k doktorovi pro Duphaston na přivolání MS hrůza 😭
@lenickamimi Nechápu proč, přitom by měl být na úpravu cyklu.
Mám doma skoro celé balení, holt tam bude strašit. Při prvním jsem pila i maliník, tak nevím zda ho koupit taky, když si chci objednat ten od Mojžíšové. Aby těch bylin nebylo přes příliš.
@katka9184 no já právě dokud ho pila tak byl pravidelně. Jen já ho pila už před prvním těhotenství (1,5 roku než se zadarilo) a teď asi půl roku a už ho nemůžu 😊 a cyklus mi rozhodil nosifol co jsem na doporučení dr začala brát... A právě jsem koukala na taky na ten drmek hodně to chválí tak si říkám že ho možná zkusím 😁
@luculka93 to jsme dve...ja taky ne...i kdyz tenhle mesic si myslim ze se ozvala a probehla minuly tyden...🙂je pravda ze me bolelo trochu bricho jako pri MS ale bolelo to cely tyden a vlastne jeste tyden predtim...ze by to bylo ono?ja sem z toho sveho tela ouplnej jelen🙂🙂drzim palce
@luculka93 ja delala ovu testy ten tyden a nic mi nevyslo...jen jeden den se mi ukazala takova trochu silnejsi druha carka a dalsi den zas prd tak ja nevim...nechci zase silet a delat testy od konce MS..a pak delat tehu testy tejden pred MS jestli nahodou...Miminko si preju touzim po nej jako po nicem jinem ,hodiny se mi ted zblaznili snazime se pul roku...ale vseho s mirou🙂
Přesně, soustředit se na něco jiného... Já už doma jednoho uličníka mám, tak ten mě dokáže zabavit 😁😁
Ahoj holky 😊 my se snažíme už rok, manžel byl na vyšetření a je úplně v pořádku, já jsem brala 10let ant. Nyní 13měs. Bez.. Men. Žádná tak mi loni v červnu byl nasazen Duphaston. Ten beru 17 den od 1vního dne men. 2× deně po dobu 10 dní.. A mimi furt nikde Tak mi doktor dal Clostilbegyt ten jsem brala 3 den men. na 5 dní 2× za den, a 11 den od 1dne men jsem si pichla Otrivelle což bylo středa 15.4. V 11h dopoledne a už večer mě hrozně bolelo břicho.. Dneska je neděle a podbřišek mě pobolivá a celkově jsem nafouknutá, za poslední 3dny mám postel plnou vlasů, jsem unavená, všechno mi smrdí i některé jídlo, je mi lehce navrácení a když udělám rychle pohyb tak se mi zamotá hlava na což jsem ne trpěla. Bylo někomu taky tak? Spíš mě děsí to pobolívání břicha a podbřišku Dělala jsem si těhu test v sobotu jestli Otrivell působí a měla jsem tam ducha takže působí. Mazleničko si myslím že bylo dost v tu středu 2× čtvrtek 2× pátek 1× sobotu 2× tak snad se nám mimi už zadaří.. před chvilkou nám letěl asi 30cm před oknem čáp 😁
@elka88 Tak snad vám to miminko přinese. ❤️
Ty brdo...kdyz to tak vsechno procitam,tak docela koukam kolik veci spousta z Vas uziva nebo pije..ja sem prestala brat HA v rijnu teprve ted 3-4 tydny beru fertility blend a tot vse...🙂doufam ze k Vam vsem brzy prileti cap nebo vrana
holky ahoj, přidávám se k vám. po loňském nezdaru konce těhotenství na první pokus v 6. týdnu se teď snažíme třetí měsíc. 7 dpo jsem měla půl dne hnědé špinění, to se mi takto uprostřed cyklu nikdy nestalo, tak doufám, že by mohlo být nidační. uvidíme. všem nám držím pěsti a těhotným to moc přeju a gratuluju 🙂
@haskre ted koukam jak ti krasne ovu test vysel...ja delala 13-17.4.nejsilnejsi carku sem mela ve ctvrtek v 8 vecer...a to vypadal jako tvuj druhy zeshora...jinak v patek byl uz zase jako ten tvuj prvni..a takove byli snad vsechny ovu testy krom toho ctvtrka...tobe krasne postupne zesiluji a slabnou neco sem urco udelala spatne...
A to bylo 19DC
Ahoj všem 🙂 i já se přidávám ke snažilkám. V prosinci jsem prodělala mimoděložní těhu. Teď dobírám Clostík a v pondělí jedu do Artu na UTZ na potvrzení OVU. Tak doufám, že se zadaří a konečně správně 🙂

Je všem nově těhotnym gratuluji ❤ moc přeji a tiše závidím mě se začal cyklus natahovat po 1 porodu krásné 28 dní přesně na den a pak se začal protahovat vždy o 2-3 dny teď poslední MS byla po 42dnech.. holky co máte vyzkoušené nějaký vitamíny nebo tak co pomáhá ? Je pravda že jsem pila.kontryhelovy čaj že začátku jen už ho nemůžu ani vidět 🙂