Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@lennaaa Právěže mi jsme na úplném začátku, prášky jsem vysadila asi cca před 2 - 3 týdny, takže teprve začínáme pracovat.. 🙂 Nad mimísem jsem uvažovala už delší dobu, ale chtěla jsem, aby to nebylo jen mé rozhodnutí.. Chtěla jsem si být jistá tím, že to přítel cítí stejně.. 🙂 A když jsme se na tom shodli a cítili jsme oba stejně, že je ta správná doba, tak šly prášky "do koše".. Takže jsme na startu.. 🙂 Ale nejraději bych to už příští měsíc nedostala.. 😀
@pettyp to je strašně individuální...někomu se fakt zadaří 1. měsíc a další čeká 2 roky, bez ohledu na to jak dlouho bereš ha. já ji brala cca 6-7 let.a podařilo se po ,,nekonečných,, 11 měsících. už nám hrozily testy, manžel spermio a já na krev.a zrovna se zadařilo.a to jsme si byla tak jistá že přijde ms, vše tomu nasvědčovalo.
@hanule89 Kéž by.. 🙂 Jo? To ráda slyším, že se to někomu povedlo.. 🙂 Já na to čtu na internetu různé názory.. Někde píšou, že když se užívá dlouhodobě, že je to cca rok nemyslitelné otěhotnět a někde zase, že po vysazení je následující 3 měsíce největší pravděpodobnost.. Je to prostě individuální a u každého jiné..
A Ty něvěš hlavu, u Tebe se také 100% zadaří... !!! 🙂
@pettyp jj, navíc jsem měla strašně dlouhé cykly 33-38 den takže jsem na vše čekala strašně dlouho. ty poslední 2 měsíce už to bylo horší a horší, s každou ms zoufalství a beznaděj... a ,,věděla,, jsem že je něco špatně.že to prostě asi tak snadno nepůjde a modlila se aby to bylo alespoň do konce roku.nejhorší bylo tady sledovat jak víc a víc holek tady dávaj // to bylo šílený...já si myslela že už je nikdy neuvidím..že je uvidím jen na monitoru,tady na mk.
@pettyp teď těch 11 měs. vidím jako nic...hned na to zapomeneš a řekneš si že to za to stálo.tobě to taky přeju co nejdříve zažiješ ten krásný a jedinečný pocit když vidíš // je to takový nával štěstí a euforie...moc vám to oběma co nejdříve přeju. a každá se dočká, fakt každá!!! jen proto musíte někdy něco udělat, nakopnout to a pomoct tomu 😉 já pila čajík konth. a dělala ovu testy..
@hanule89
@pettyp doporučuje se na prokrvení sliznice pít do ovu 2 šálky konth. čaje. pak je tady dobré vědět kdy máš ovu.já to poznala až díky testu,jinak jsem to na sobě nepoznala neměla jsem žádné příznaky nebo tak. a pak taky je dobrý pít ty džusy myslím že grepový před ovu a ananasový po ovu, že
@nolies Markét? jo a já už jsme byla tak hyn že jsem zrovna ten měsíc dělala po styku během ovu i stojky 😀 a to jsem si říkala že přeci nejsem ,,magor,,, abych je dělala 😀 ale prostě z toho zoufalství už fakt skáčeš i na hlavě 😀 všechno tohle jsem dělala až ten poslední 11 měsíc...jen ten džus jsem pila jenom ten grepový.

@hanule89 A co ti kamarádka řekla?