Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
Ahojky holky, tak i mě začínají ranní nevolnosti a to teda fest. 😒 U malýho jsem toto nezažila, ach jo ☹
@nolies ahoj, vítám tě do klubu 😀 já zatím dneska nezvracela...ale vůbec nic po včerejšku nechci zakřiknout 😀 se mi zdá že mě večer a ráno bolej víc a víc prsa, úplně neskutečně - čim dál víc.jo a tchyně měla taky nevolnosti u obou těhu a měla 2 kluky...jedna známá taky čeká kluka a zvracela...takže opravdu těžko říct co to bude....
@nolies já nosím brýle tak 10 let, posledních pár let je střídám s čočkama. ale poslední dny nosím zase jen brýle,páč ráno su ráda že su ráda a čočky se mi dávat nechtějí 😀 operaci zvažuju dlouho,ale ta cena 😒 plánujeme teď koupi pozemku, hypotéku, potom stavba baráku,takže jako operace teď nějak z finančních důvodů nepřichází v úvahu...ale věřím že to za to stojí.
@lennaaa Já jsem je nosila cca od 19ti a v práci se mě zrak dost zhoršil. Operaci jsem dlouho zvažovala právě kvůli financím, ale tady v Brně pořádají akce, že pokud jde 8 lidí naráz a na stejný zákrok, vyjde to asi na půlku, tak jsem se připojila a šla 🙂 My budeme přistavovat v březnu patro, takže taky dost šetříme.

@nolies Tak to je dobrý 😀 slyšela jsem, že neuškodí ...