Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂

•
6. čer 2014@enalga ahooj me to taky nevadí.. ja se opalovala , ani nevím jestli se to smí.. 🙂
0
@nolies to se změní,uvidíš. to já kdybych nejedla tak zas nevydržím.je mi hned špatně. včera ráno jsem se napila vody - šlo to ven, 2krát kousla do rohlíku - taky to šlo ven..uplně jsem se pak zas bála posnídat,ale hlad mě donutil..pak to bylo zas dobré.ale začíná být pravidelností že ráno a večer zvracím...a je mi nejhůř.
@nolies
@lennaaa ahoooj holky... 🙂 to je teplo cooo... koukám Lenu ze nevolnosti se zhoršují... snad Te to ten druhy trimestr přejde... !!! Market u tebe vše při starem ? Pohoda klidek ... 🙂 me už tento týden přestávají bolet prsa, břicho pobolivalo včera a dnes klidek a je mi dobře.. těhotenství pocituju pouze v noci kdy se budím na WC 😃
@lennaaa ahoooj holky... 🙂 to je teplo cooo... koukám Lenu ze nevolnosti se zhoršují... snad Te to ten druhy trimestr přejde... !!! Market u tebe vše při starem ? Pohoda klidek ... 🙂 me už tento týden přestávají bolet prsa, břicho pobolivalo včera a dnes klidek a je mi dobře.. těhotenství pocituju pouze v noci kdy se budím na WC 😃
Začni psát odpověď...

Odešli