Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@makuka88 Mě už moje dr. ultrazvuky dělat nebude - pokud teda nebudu mít problémy. No tripl testy se dělají kolem 16.týdne a jsou čistě jen z krve a jsou spolehlivý jen na 60 procent. NT sreening je kombinace ultrazvuku a krve a spolehlivost je víc jak 90 procent - proto se aji platí. Kdo nejde na NT, tak se mu dělá tripl.
Ahoj holky.tak se k vám po dlouhé době zase hlásím 🙂 Už jsem chtěla včera,ale byla už jsem z toho vedra tak vyřízená,že jsem se sotva postavila na nohy 😒 Tak dvojčátka nebudou.To jedno se opravdu vstřebalo.A u druhýho bije srdíčko jak blázen 😀 a vše je zatím v pořádku 🙂 Na screening jdu 14.7. Už se těším.Doufám,že už mi tam taky řeknou pohlaví.V prvním těhu se malá nechtěla ukázat,takže jsem si musela počkat až na velký utz 🙂 Tak snad mě tenhle prcíček taky nebude tak dlouho napínat 😀
@nolies a
@makuka88 máte krásné sněhuláčky.Taky vám ukážu toho svého 😀
@hanulka184 Ahojky Hani, dlouho si tu nebyla...měla jsem starost. Miminko je krásný 🙂 A nakonec tam je jedno?
@makuka88
@nolies
@hanulka184 holky krásný mám z vás obrovskou radost že miminka tak krásně rostou.paráda!! já už se taky těším až to naše uvidím zase větší.. 🙂
@nolies Jj,nakonec je jen jedno.Ale abych pravdu řekla...(nechci,aby to znělo ode mě nějak hnusně)....tak se mi docela ulevilo...Nedokážu si představit mít dvojčata.Nevím,jak bysme to zvládali... 😒 Kdyby jsme třeba neměli Nicolku a byly by to první děti,tak by se to zvládlo,ale mít dvojčata a do toho ještě jedno malé dítě...no nevim nevim 😖 Jj,dlouho jsem tu nebyla,protože když bylo krásně,tak jsme pořád byly venku,tak jsem neměla na internet ani pomyšlení 😀
@hanulka184 Já ti naprosto rozumím. Máme v rodině dvojčata a dneska jsem dr. říkala, aby se pořádně podívala, jestli tam nejsou dvě. A hrozně se mi ulevilo, že našla pouze jedno.

@makuka88 JJ. První termín máš podle MS a druhý se stanoví na základě NT screeningu. Klidně ti může miminko růst rychleji, já jsem měla rozdíl 10 dní.