Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@makuka88 Marti, já jsem si dneska volala do Brna na vyšší pracoviště a objednala jsem se na UZ na vlastní žádost. Prostě to čekání a ty nervy jsem už moc nedávala, navíc jak je mě zle, tak chci vědět, že je všechno v pořádku. A u nich to miminko jde vidět mnohem víc než u mojí dr. 🙂
@nolies No mi povídej, jsem nervózní jak pes ☹ prostě nic mi není ... trochu tlak v podbřišku, furt mám pocit vody v břiše 😀 ale .... strašný nervy ... příští týden je daleko ☹ no a nechci být za hysterku.... všechny příznaky co jsem měla jsou pryč 😀 ale prsa furt bolí tak si řikám, že dobrý ... jinak to, že je ti špatně je přeci dobře ne 🙂 trochu to k tomu patří ...
@makuka88
@nolies děvčatka moje zdravim vás,omlouvám se dřív jsem se nedostala k pc...no brouček náš je zdravýýýý. moc se nechtěl ukazovat.doktor mi třepal s břichem ať se nám trochu ukáže 😀 byla to celé krása!!!byla jsem jak v nebi, že jsem to naše maličké viděla. jo a potkala jsem tam úplně náhodně kámošku - šla zrovna rodit.pohlaví nešlo poznat, nechtěl se vůbec ukazovat.i když tam byl nějáký ,,špičatý vrcholek,, vidět a doktor říkal že na pindíka je to moc velké,tak že to bude asi klitoris....ale jako že opravdu pohlaví nejde poznat,ani ten vrcholek nic neznamená.
@nolies no je to zdravé, jak jsem už psala a to je hlavní!!!další ultrazvuk až za 3 týdny u dr nevydržím do te doby.třeba už uvidíme i pohlaví 🙂 dneska se nechtěl drobek moc ukázat, dělá tajnosti a napíná táťku 😀 strašně mě ty ultrazvuky vždy nadopují energií a štěstím !!!! a zrovna kámoška šla vyvolávat porod, přenášela 10 dní...
mám to na zprávě doma, bylo to nějak 1:64?? tak nějak

@lennaaa tak se těšim na foto 🙂 já mám příští týden dva UTZ 😀 achjo, rdši bych šla hned ... no objednala jsem se pozdě ☹ až dnes jsem tam volala .... jinak nakupovat budu asi až po screeningu.... snad je vše ok .... hele a ty nevolnosti, už by měli taky skončit ...