Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@zuzajda20 To naše holka se líp vyspí sama,i když je chvilku s náma-nebo se mnou tak si pak řekne,že chce do svý,ale uspat jí musím v mojí posteli 🙂 Jinak ze svý postele zdrhá 😀
@chrobacik13 ahojky, promiň já usla nebylo mi dobře....no snažila jsem se jak ďábel, ale ve spánku....:DDDD
tak ten můj taky občas hraje ''střílečky '' na pc....jak malej no....:D
jinak doré ráno všem...🙂
ahojky, taky neberu od ledna prášky, plán je na březen/duben, ale když bude dřív nevadí 😉 tak uvidíme, nehrotíme 🙂
Zdravím ženy, tak jsem na vás přišla zase kouknout, zda tu nevyvádíte blbosti. Kdyby se vám zdálo, že mi hrabe, tak to bude tím, že mám za sebou 4. noční a ještě mě 2 čekaj. :D
Hm... Tak 25 (možná 24) DC a já špinim. By mě zajímalo, co to jako je 😕 🙂
tak tedy děvčata dnes je t docela ticho....:(....:D
našla jsem něco zajímavého dámy.....🙂
@susanne88 Copak je na tom zajímavýho? 🙂
@chrobacik13 no že mu/jé rozumíš co cche...:D jak dou puzzle?
@susanne88 Puzzle pomalu ale jistě 😀 To je blbost,my mámy vždycky rozumíme,co prcek chce 🙂 I tu u nás jsou maminy,kt.dělají znakování,někoho to prostě baví,já bych tohle svým dětem neudělala 🙂 Co jinak,už je ti líp? 🙂
@chrobacik13 jen mi to přišlo zajímavé, tak jsem to sem lípla...🙂 no tak pak dej vědět, kdy konečně bude dodělání...🙂
jj dnes už je lépe....🙂
@susanne88 To víš,že se pochlubím,ono stejně se sem včera večer nedalo dostat-zase to jejich technické něco 😒 to vypadává každou chvíli 😢 Takže jsi o nic nepřišla
@susanne88 Jo a včera jsem ti poslala srdíčko,aby se ti ve všem dařilo 🙂
@chrobacik13 děkuji, jánsimyslela, že jsi to byla ty....🙂
ježiš já už bych rodila....:D
@susanne88 Nestraš!!! 😀 To já bych byla klidně těhotná pořád,jenom kdyby to někdo porodil za mě 😀
@chrobacik13 asi s ebudu bát a asi to bude i bolet, ale už bych chtěla toho mimíska držet v náruči...:D
@susanne88 Tak to je normální,když je to poprvé 🙂 Já se prvního porodu vůbec nebála-teda jenom toho jestli poznám,že rodím-jinak jsem si pořád říkala,že až budu v nemocnici bude to dobrý a tam se o mě postarají,ted' podruhé se bojím,že nepoznám,že rodím a toho,že to bude příšerné jako prvně 😀
@chrobacik13 no to věřím, ale asi to bolí hodně vid...ikdž každá říká, že pak hned po porodu na tu bolest zapomene....tomu moc nevěřím, kort když to neni jednoduchý porod
@susanne88 Hele,já o tom nic moc nevím 😀 Myslím,že kdyby to nebyl vyvolávaný porod-prostě takový ten normální s pauzama mezi kontrakcemi a trošičku kratšíže bych na to snad i ráda vzpomínala-myslím,že pak je to opravdu krásný i když bolestivý zážitek,ale jako mít bolesti 38 hodin v jednom kuse bez přestání a být pořád na dva centimetry,to už je na palici,já nezapomenu nikdy,bylo to fakt hnusný,jěště,že existuje epidurál-i když to mě taky mrzí,že nevím,jak moc pomáhá od bolesti 🙂
@chrobacik13 no tak snad budeš mít další rychllejší...prostě šup šup,...🙂
ted jsem koukala na snažilky prosinec 2013 a tam to tda jede, tu je pořád ticho...:D
@susanne88 No snad máš pravdu a podruhý to půjde hooodně rychle-né že bych chtěla porodit někde v sanitce 😀 😀 Tam já ani nekoukala,jěště nikdy 🙂 Od včera jsem jěště nespala,tak snad se mi to dnes povede 🙂
@chrobacik13 neboj...🙂
já jen jukla ze zvědavosti....🙂
tak koukej jít do hajan, ať si na víkend fit...🙂
tu je opravdu ticho, asi všechny zkouší....:D
@susanne88 No asi zkouší,já se budu snažit jako nikdy,chlap bude čumět až bude pořád na zádech 😀 😀 Když já nemůžu tkhle brzo spát,já jsem noční tvor,tak já bych chrupala přes den,je škoda,že tu nikdo není ☹
@chrobacik13 jj mně se taky lépe spí přes den....🙂
noy taky na to hupnem...:DDDD se taky bbude divit, až mi možná bude říkat, že už dost, že to stačí a ať ho taky nechám vydechnout....:D
chudáci chlapi...:D
@susanne88 No jo,myslím,že stěžovat si nebudou-to zas budou nervy pak,jestli to vyšlo vid'?Ten můj si to prvně vůbec neužil,když to těhu bylo takové překvápko,tak mu to alespon' vynahradím 😝
@chrobacik13 já budu dělat test hned druhý den....ikdyž je to kravina, protože tam nic nebude...ale až pk po týdnu udělám další tak doufám, že už tam něco bude a mužovi to řeknu na jeho narozeniny...:D
@susanne88 Já si taky musím nakoupit testy do zásoby,měla jsem dva.zbyl z mé nedočkavosti jen jeden 🙂 Mě to první těhu vyšlo před 4 lety,že jsem mu to,že jsem v 8 týdnu oznámila na valentýna,chtěla jsem to i ted',ale to už nestihnu ☹ Hele tak mi vrtá hlavou,když jsem ted' dostala mrchu,bylo mi divný,že jsem krvácela o něco dříve,než jsem měla a hooodně silně,což já nemívám,myslíš,že to těhu už mohlo být a nakonec to nevyšlo?Pořád mi to vrtá hlavou
@chrobacik13 hmmm na valentýna...:D
neplaš, to asi ne, zbytečně nad tím nepřemýšlej...třeba se ti nějk upracuje cyklus a proto si to dostala dříve....

@chrobacik13 Asi to tak budeme muset taky dělat, že jí přestěhuji, ale zase s námi spí klidněji a déle a když je sama, tak se dříve budí, tak nevím, no snad se jí to utřepe a bude spát zase sama a pěkně