Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@makuka88 já to mám dostat nejpozději v pondělí. dneska 35dc.ms mívám 33-38 den.a vše nasvědčuje ms...už si to jinak ani nedovedu představit 😀 😒 ovu byla nějak 22-23 den...takže strašně dlouhé čekání na vše....v červnu ,,slavíme,, rok bez ochrany. kdybych to věděla tak ušetřim tisice za antinu 😀
@nolies hele holky a na co je ten utros dobrej??
@nolies Ty stránky s levnýma ovu a těhu testama, o kterých píšeš, přejmenovaly na Tehutesty, taky je tam ráda kupuju.
@makuka88
@nolies tohle se mi teda ještě nestalo,ale opravdu se na těhotenství necítím...nemám žádné příznaky..vůbec nic. maximálně mě někdy jen prsa jako by ,, táhnou,, ale to není pořád a je možné že to je sugesce.největší bolesti jsem měla v neděli,uplně jako před ms...až pomalu křeče,návaly horka.a od včera klid..jen trošku pobolívání.mi to připadá jako by se ms někde zapomněla..možná tento měsíc třeba nedorazí a zas za další měsíc. jako já bych na test ani nespěchala ale za týden ve středu mám odletět na 5 dní do turecka na studijní cestu ( žádná opalovačka,ale chození po hotelech a cestování ) tak proto ho asi udělám zítra...

@makuka88 je to na prd všechno...na někoho se chlap podívá a ona je v tom, na některé může skákat jak chce a ono nic 😒 já taky cítím že to dostanu a furt nikde nic...břicho si dělá co chce...kdyby to aspoň přišlo co nejdřív....takhle se to všechno jen prodlužuje a vyvolávačka by ještě tak k tomu všemu chyběla...je to úmorné, únavné a už mě to nebaví...snad na ni nedojde.