Snažilky od ledna/února 2014
Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
@makuka88 no vidííííš,třeba nám to vyjde stejně🙂 dneska jsem u ní byla,ukazovala mi tu malou ,,čočku,, vzala krev,napsala magnesium na bolesti a za 14 dní kontrola. musím říct, že obzvlášť v noci jsem měla drsné křeče šlo to až do beder, pomalu horší než před ms..je to takové jiné...sem tam píchne.jinak mám nechutenství, po ránu žaludek na vodě... i před a po jídle,ale ještě jsem nezvracela i když k tomu už moc nechybělo..přijde mi že každej den je jinej...a pořád tomu nějak nemůžu věřit...
@nolies Fakt ? Ja minule to.mela úplné jinak. Prsa ani ťuk a břicho jako při MS. Teď brichno nic a prsa jako před MS.. hlavně jsem nepostrehla ovu a tenhle měsíc jo .. tak jsem to brala jako.promarneny i teď to tak Vidim. Jen mi nesedí ze podle ovulky jsem to mela dostat proste v pondělí.
ahoooj, jak jsi na tom ty ?? my se snazime od ledna a nic, normalne jsem myslela, ze staci jednou a bude to ty brdo a ted je uz kveten a nic ...

@lennaaa Jedna věc je divná, dnes jak to mam dostat tak mi přijde ze bradavky polevily a bolí me cela prsa jako.modrina.... chhhmmm to jsem zvědavá 😀 a jak se daří v tehu ? Už jsi byla u dr ?