icon

Snažilky od prosince 2018

malaprincezna0
19. pro 2018

Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️

hobbitka
14. únor 2019

Holky nějak nám ty // dávají na čas co? 😒

sluckynek
14. únor 2019

Jsem ani nevěřila že tu ještě někdo je , já začala s gynexem a budu doufat že v březnu už nepřijde

dasenka12018
14. únor 2019

Já dneska 2DPO, tak teď jen věřit že se to povedlo a vydržet 😊🍀

jahodaj
15. únor 2019

Ahoj děvčátka, s radostí oznamuji, že je to tam 🙂) v říjnu vysazené prášky (po 8letech), v prosinci jsem začala kyselinu listovou, pár čajů kontryhelu 🙂 Přeji Všem, aby také brzy našli dálnici či číslo na testu 🙂

marcelina14
15. únor 2019

@jahodaj paráda 🙂 🍀 Kdy Ti vychází termín porodu?

marselina
16. únor 2019

@jahodaj obrovská gratulace

hobbitka
18. únor 2019

@jahodaj veliká gratulace 🙂 já mám 1 den zpoždění, večer to testnu 😀

hobbitka
19. únor 2019

@hobbitka tak včerejší test sněhobíly. Ms mám vždy pravidelně a pořád nic 🙄

marselina
19. únor 2019

@hobbitka můžeš mít nízké HCG,testuj třeba později.ja čekám MS za dva dny,tak uvidim,ale nedávám tomu.

hobbitka
19. únor 2019

@marselina udělám zítra z ranní moči, bude to třetí den zpoždění 😪 ale pochybuji 😓

jahodaj
19. únor 2019

@hobbitka tohle je můj test z třetího dne zpoždění 🙂) držím palce

jahodaj
19. únor 2019

@marcelina14 dozvím se další týden 🙂)

marselina
19. únor 2019

@jahodaj nevidíme

sticker
marselina
20. únor 2019

Tak já tento měsíc opět nic😢

marcelina14
20. únor 2019

@marselina :( To mě mrzí...

jahodaj
2. bře 2019

Holky, nějak nevím co si myslet.. 19,2, jsem byla u dr s tím, že dr viděl váček, odběr krve-výsledky se dr líbili.. další kontrola 28.2. dr viděl to samé co 19,2, a krev výslekdy budu vědět až v pondělí :( jsem z toho taková nějaká...

azby
3. bře 2019

Tak ja tento mesi, take nic. Dnes 1DC

marcelina14
4. bře 2019

@jahodaj tak jak dopadly vysledky?

jahodaj
4. bře 2019

@marcelina14 hcg se zvysuje, zitra jdu na kontrolu

marcelina14
4. bře 2019

@jahodaj tak super 🙏🏻🍀 Držím palce 🙂

jahodaj
5. bře 2019

@marcelina14 jdu od dr, jsem 7+2 a slysela jsem srdicko ❤️🥳 spadl mi kamen ze srdce

marcelina14
5. bře 2019

@jahodaj paráda, moc gratuluji 🍀🙏🏻❤️

marcelina14
6. bře 2019

První kontrola za mnou a naštěstí úspěšně 🙏🏻🍀 Prcek je větší, podle PM jsem 7+5 a podle UZ 8+2. Srdíčko ťukalo a dostala jsem i průkazku 🙂 A doktorka mi potvrdila, že jsem otěhotněla z té operované strany, že si ten zdravý vejcovod stáhl vajíčko z té pravé strany 🙂 Ani ne 3 měsíce od výkonu... 🙈

marselina
7. bře 2019

@marcelina14 juuu krasna fotecka miminka.gratulace největší

marcelina14
7. bře 2019

@marselina moc moc děkuji 😍

pipi_puncocha
9. bře 2019

Ahoj holky, já jsem sem přestala na čas chodit, protože musím přiznat, že jak se nám dlouho nedařilo, tak mě všechny ty šťastné konce dokázaly někdy rozesmutnit, ačkoliv to samozřejmě každému moc a moc přeju.❤

Dneska ráno na mě vykoukly //, vůbec tomu nemůžu uvěřit, jsem zatím druhý den po vynecháni cyklu. Všem moc gratuluju a hlavně držím palce, ať všechno jde jak má.

biton
9. bře 2019

@pipi_puncocha gratuluji a až je vše v pořádku a Mimi je tam kde má být

sluckynek
9. bře 2019

@pipi_puncocha držím palce ❤️

pipi_puncocha
9. bře 2019

@sluckynek
@biton moc díky holky, mám velký strach, čekáme dlouho a jsem zvyklá se pozorovat a z každé blbosti plašit. Jinak body přičítam Gynexu. Měla jsem už asi měsíc zpoždění (mám potíže s cyklem), začala jsem brát zkusmo gynex, menstruace za týden dorazila a další už ne.🙏

sluckynek
9. bře 2019

@pipi_puncocha gynex beru teď první cyklus a taky doufám 🙂 jenže u mě je to složitější

Strana