Snažilky od prosince 2018
Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️
Jsem ani nevěřila že tu ještě někdo je , já začala s gynexem a budu doufat že v březnu už nepřijde
Já dneska 2DPO, tak teď jen věřit že se to povedlo a vydržet 😊🍀
@jahodaj paráda 🙂 🍀 Kdy Ti vychází termín porodu?
@marcelina14 dozvím se další týden 🙂)
Tak já tento měsíc opět nic😢
@marselina :( To mě mrzí...
Holky, nějak nevím co si myslet.. 19,2, jsem byla u dr s tím, že dr viděl váček, odběr krve-výsledky se dr líbili.. další kontrola 28.2. dr viděl to samé co 19,2, a krev výslekdy budu vědět až v pondělí :( jsem z toho taková nějaká...
Tak ja tento mesi, take nic. Dnes 1DC
@jahodaj tak jak dopadly vysledky?
@marcelina14 hcg se zvysuje, zitra jdu na kontrolu
@jahodaj tak super 🙏🏻🍀 Držím palce 🙂
@marcelina14 jdu od dr, jsem 7+2 a slysela jsem srdicko ❤️🥳 spadl mi kamen ze srdce
@jahodaj paráda, moc gratuluji 🍀🙏🏻❤️
@marcelina14 juuu krasna fotecka miminka.gratulace největší
@marselina moc moc děkuji 😍
Ahoj holky, já jsem sem přestala na čas chodit, protože musím přiznat, že jak se nám dlouho nedařilo, tak mě všechny ty šťastné konce dokázaly někdy rozesmutnit, ačkoliv to samozřejmě každému moc a moc přeju.❤
Dneska ráno na mě vykoukly //, vůbec tomu nemůžu uvěřit, jsem zatím druhý den po vynecháni cyklu. Všem moc gratuluju a hlavně držím palce, ať všechno jde jak má.
@pipi_puncocha gratuluji a až je vše v pořádku a Mimi je tam kde má být
@pipi_puncocha držím palce ❤️
@pipi_puncocha gynex beru teď první cyklus a taky doufám 🙂 jenže u mě je to složitější

Holky nějak nám ty // dávají na čas co? 😒