Snažilky od prosince 2018
Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️
@sluckynek já vím, četla jsem tvůj příběh. 😢 my jsme čekali rok a třičtvrtě na vůbec pozitivní těhu test, dneska poprvé jsem vůbec ty dvě čárky viděla. Tak uvidíme, jak to dopadne. 😬 věřím, že se i na Vás usměje štěstí, moc držím palce
No, my asi zase nic, ovulační testy mi nikdy nic neukázaly, bazální teplotu měřit nemůžu, tak doufám, že to tam někdy prostě dopluje 💓💕
Tak holky, jak jste na tom? Já mám dnes termín a už cítím, jak se ta mrcha dere na svět 😋 máte někdo zkušenost s nějakými ovulacnimi testy krom Dr maxu? Ty mi nic neukázaly. Díky moc a očekávám ve vašem případě pozitivní zprávy, ne jako u nás 😇
@ivuska1986 taky cekam jak to dopadne....od vikendu me picha v podbrisku...jinak nic...a Vy?
@biton trpím už třetí den bolestmi břicha, mám den po termínu, ale žádné jiné příznaky jako u prvního tehu, takže si myslím, že se ta mrcha dostaví 😒
@ivuska1986 jsem na tom stejně...jen mě bolí podbřišek na straně a mám občas táhly hlen (takový bílý)
@biton tak to je super, myslím, že jste na dobré cestě. Hleny a výtoky bílé až čiré mě provázely celé tehu. Co test, zkoušela jste? Mě vyšel poprvé až pátý den po termínu, tak se tím ani nezatezuju.
@ivuska1986 dělala jsem si včera a nic (cca 12DPO - nejsem si úplně jistá, kdy ovu byla). Mám nepravidelně cykly, takže je možné, že je ještě brzy. Včera na mě padla nějaká jarní únava a podbřišek i nyní bolí (ale to může znamenat i PMS).
@biton mě bolest též stále obtěžuje, vysadila jsem Gynex, ten mi okamžitě upravil cyklus na 28 dnů, takže teď očekávám, že se mi cyklus opět protáhne na 30 - 32 dnů, takže si naděje nedělám a čekám, kdy ta mrcha dorazí 😒
@ivuska1986 mě už týden píchá v podbřišku (občas jako táhne) a od té doby i bílý výtok (občas i hodně táhly jako u ovulace). Proto jsem si udělala včera test a nic...tak jsem zvědavá, kdy MS dorazí (v létě vysazeny prášky - cykly 29 a 36, pak jsme se přestali chránit a cykly 74 a 28). 🙂
@biton zkuste na srovnání cyklu ten Gynex, jsou to přírodní kapky a fakt 28 dnů, šlapalo to jako hodinky, já jsem si od něj slibovala snížení premenstruačního syndromu, a to se nekonalo, takže jsem ho přestala brát, s cyklem 30+- den to zmaknu. Držím palce
Mě gynex pomohl cyklus 43 dnů teď jen 33 po prvním cyklu tak snad i nadále bude fungovat
@ivuska1986 mě dr.rekla, že to mám rozházené kvůli kojení...asi to ještě necháme být a pak si kdyžtak něco seženu...děkuji za typ
@biton no, tak my máme tenhle měsíc po naději 😒 už dorazila. Tak držím palečky
@ivuska1986 to mě mrzí...já zkusila ráno test a bilo, takže čekám kdy ms dorazí...ale pořád ( ale ne neustále) pociťuji jakoby pnutí v podbřišku (ale jakoby víc do středu než na straně)
@ivuska1986 po zaschnutí jsem na testu našla ducha....jinak jsem do úterý měla výtok i hlen a od včera sucho, ale trochu začínám cítit bradavky (snad to není z kojení)

@pipi_puncocha Moc gratuluji 🙏🏻🍀