icon

Snažilky od prosince 2018

malaprincezna0
19. pro 2018

Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️

malaprincezna0
autor
21. pro 2018

@danca2719 já to nestíhám, mám problém pravidelne brát třeba atb, natož pak něco měřit 😁😁😁

malaprincezna0
autor
21. pro 2018

@klarinka10 ahoj Klárko, tak to je mi strašně moc líto. Nevzdavat. Vytouzeny maličký bude ❤️

malaprincezna0
autor
21. pro 2018

@pipi_puncocha Pipi nevadí. Tak prostě teď se můžeš ještě na na vánoce a Silva e pořádně opít 😁😁😁 a příště už vzhůru novym rokem k miminku🐱🤘❤️ krásně vánoce. 🎄 Dneska jsem se probudila s vánoční náladou, tak půjdu něco taky dělat 😁

sluckynek
21. pro 2018

@malaprincezna0 nevzdávam ale chyběl takový kousek , věřím že nám princezna pošle miminko

marcelina14
21. pro 2018

@malaprincezna0 Moc děkuji ☺️❤️

danca2719
21. pro 2018

@malaprincezna0 Já i přes to, že jsem teď doma tak na to vůbec nemám čas , navíc když jsem byla nemocná tak je asi blbost měřit,pač prý horečka muže ovlivnit BT teplotu, takže bych asi nic nevyčetla, ale důležité je, že vím kdy ovu proběhla, to je pro mě důležitější! 😀😊😍😍 teď už jen aby MS nedorazila🙏🏽

malaprincezna0
autor
21. pro 2018

@sluckynek o tom nepochybuji. Věřím že se nám to povede všem co nejdřív a příští tlrok už budeme ty naše uličky chovat 🤗🤗🤗

malaprincezna0
autor
21. pro 2018

@danca2719 já všechno tohle beru jako že to je zbytečný stresovani proto to nedělám. Ale je to tím že se snažíme první měsíc. Tak hlava si říká, není důvod k panice. Samozřejmě je tu možnost že tu třeba do toho bláznovství jako bt a ovu testy propadnu. Ale nechci to 🤘🙄😁

pipi_puncocha
21. pro 2018

@malaprincezna0 děkuji.💖

Podle mě je prostě ideál mít sex ob den a nic nepočítat a neměřit (pokud to takhle samozřejmě jde - u nás třeba kvůli práci téměř nereálné)

malaprincezna0
autor
21. pro 2018

@pipi_puncocha u nás reálné, ale přiznám se že ne kazdej den mám chuť 🙄😁😁😁 i když fakt je ze to je nejideálnější, tak se ovulace prostě nemůže prosvihnout🤘

danca2719
21. pro 2018

@malaprincezna0 Některým se hold povede otěhotnět i přes to všechno co pro to dělají a jak na to myslí a některým skrz toho vůbec. Též si BT radši už neměřím, někdy to vyjít prostě musí! 😀✊🏼😍

klarinka10
21. pro 2018

Holky jste tu něktěrá po laparoskopii vejcovodu z důvodu mimoděložního těhotenství a snažíte se či se vám už zadařilo?Nám dnes k tomu všemu zjistili ještě špatnou morfologii spermií a m,áme si rozmyslet co dál zda se snažit přirozeně nebo ivf...

malaprincezna0
autor
21. pro 2018

@klarinka10 vůbec netuším co je to za chybu ve spermousich. Popř zkusot ivf. Chvilku zkoušejte a když nic tak ivf snad jistota

ivuska1986
21. pro 2018

@malaprincezna0 ahojky, je to děs😇 co udela psychika, pri prvnim mimcu jsem se nestihla pozorovat, vubec by me nenapadlo, ze nam to vyslo, ten mesic jsme se milovali jen dvakrát, do te doby dvakrát denně😂 takze jsem byla jeste na muze napucena, ze chce miminko a furt neni doma😂😇 no, a ona si nas ta beruska našla. Ted zkousime ctvrty mesic, ale zatim to bylo takove zkouseni/nezkouseni, dnes jsem doma vyhrozovala😂, ze začne pořádná dřina, dopadlo to tak, ze chudak usnul v pul devate u male - asi strachy😂 tak ať se brzo zadari vsem💓

malaprincezna0
autor
22. pro 2018

@ivuska1986 koukám že si ho chudáka tak vystrasila, že z toho radši odpadnul 😁😁😁 ten můj na sex slyší i víc než já, ale občas ještě řekne a tak v poho kdyzto nevyjde teď máme čas 😁😁😁 neneneeee, on má čas, já nemám čas, už mi budu třicet 😁😁😁 to dame❤️❤️❤️

nanyh
22. pro 2018

Ahoj holky. Tak jsem 1DC😢 nezadařilo se.

dasenka12018
22. pro 2018

@nanyh To mě moc mrzí 😞 Snad to vyjde příště 🍀Drž se a neprestavej věřit!

malaprincezna0
autor
22. pro 2018

@nanyh moc mi to mrzi, ale není všem dnům konec😘

nanyh
22. pro 2018

@dasenka12018
@malaprincezna0 Moc děkuji holky. Musím to vypustit z hlavy a až to přijde, tak to přijde. 🥺

pipi_puncocha
22. pro 2018

@nanyh nesmutni, příští cyklus to klapne. 😍💖

Já jsem včera (taky 1.den MS) šla koupit ještě poslední drobnosti a měla jsem čerstvě umyté vlasy a venku mě posral pták. 😂 tak se mi manžel smál, že to je pro štěstí a že to tentokrát určitě vyjde. 😆

malaprincezna0
autor
22. pro 2018

@nanyh všechno dobře dopadne. Jedeme dál. Když setí teď nepovede, užijeme si vánoce a pak na to skocime🤘😜 a půjdu si koupit naky vitaminy. Prý je dobrý femibion. Tak uvidíme. Ale v tom podbrisku mě reje dneska parádně 🙄

malaprincezna0
autor
22. pro 2018

@pipi_puncocha tak Pipi, to je tutovka 😘😁😁😁

hobbitka
23. pro 2018

Ahoj holky, je mi 22 přítelovi 32. Také jsme se rozhodli, že se konečně pokusíme o naše první miminko. Vysadila jsem prášky, a uvidime jak to vše bude. Nesmím se moc stresovat - moje ségra 28let 3x IVF, jednou přirozene otěhotnění z toho 3x potrat a jednou vůbec nic po iVF. Nesmím myslet na to že by jsme také mohli mít nějaké problémy. Snad bude vše v pořádku. Je něco co můžu udělat pro podporu při snažení? Hezké vánoce dámy 🎄🎁

sluckynek
23. pro 2018

@hobbitka ahoj je dobré brát kyselinu listovou, měřit si bt a sledovat ovulaci

hobbitka
23. pro 2018

@sluckynek zrovna jsem pořídila kyselinu listovou v týdnu. Ovulací zkouším hlídat v menstruačním kalendáři akorát bt neměřim. Děkuju za rady a každé další uvítám 🙂 snad bude vše dobré jsem trombofilii - leidenská mutace + protrombon tak uvidíme. Hned já zjistím že jsem // musím docházet na hematologii, tak uvidíme ☺️

malaprincezna0
autor
23. pro 2018

@hobbitka zdravím, vítej u nás a preju hodně štěstí. Vůbec se nenervjj tím, že bys mohla mít problém jako sestra. Žádný problém být vůbec nemusí a člověk si ho udělá sám psychikou. Klid, žádné nervy. A v případě prvního neúspěchu, žádný nervy. Jsi mladičká, už táhne na 30 a i když mám čas ještě zdánlivě, už ho tolik není. Tak jsme se začali snažit teď po osmi letech. Už mám osmiletého chlapečka který se povedl tenkrát na poprvé. Tak uvidíme jak to bude teď. Skupinka je tu od toho aby jsme se vzájemně povzbudil. Bude vše v pořádku 💕💕💕🤗

hobbitka
23. pro 2018

@malaprincezna0 děkuji za milé přivítání 😊😊 určitě se nestresuju, nemám kam spěchat, ale tolik se těším až se to povede 😀 ale jak říkám je čas a věřím že bude vše dobré 😊😊 tak i tobě a všem maminkám a snažilkám přeji brzké těhotenství, zdraví celé rodině a krásné Vánoce 🎄🎁😍💕💕❤️

malaprincezna0
autor
23. pro 2018

@hobbitka to my všichni tady budeme nejšťastnější až se to povede ❤️❤️❤️ snad co nejdřív aby jsme se nestresovali a byli v pohodě. 🤗 Krásné vánoce preju 🎄🎄🎄💕❤️

hobbitka
23. pro 2018

@malaprincezna0 Přesně tak, holky hlavně zítra žádný stres a pozor na kosti! 🎄🎁🐟

kaora
24. pro 2018

Ahoj holky, tak se připojuji, dneska ráno test Clearblue ukázal 2-3 týdny těhotenství! Mám strašnou radost, nejkrásnější dárek pod stromeček. V srpnu jsem vysadila HA a plně se snažíme 2 měsíce 🙂

Strana