Snažilky od prosince 2018
Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️
@mmichaella ah, já si sleduji ovulaci dle bazalni teploty. Za mě je fajn aplikace ovuview 🙂 Vypadá takhle 🙂 Nám se pri prvním snažení zadařilo na druhy pokus. Teď to máme o to složitější jelikož stále kojím. Moc držím palce, ať se brzy zadaří. Jinak můžeš mít ovulaci buď moc brzy po MS nebo těsně před MS.
@amaliekvidova moc držím palce, ať jsou na testu //
@mmichaella ahojky, pakliže už zkoušíš rok a čtvrt tak bych se nebála navštívit gynekologa a poprosit ho o radu, kdy ovulujes, chápu, že milování je hezká věc, ale nic se nemá přehánět, pak se toho člověk nabazi a ztrácí to krásu. Nám se dcerka podařila napoprvé, teď zkoušíme druhatko, řekli jsme si, že začneme v listopadu, ale až tenhle měsíc se nám podařilo se potkat víckrát 💕, tak uvidíme. Určitě bych využila řady gynekologa, švagrové též dělal tzv. hormonální profil z krve a ultrazvuku stanovil termín ovulace a mají doma už rok a půl letou holčičku. Držím palce
@ivuska1986 Děkuji moc za názor a určitě se obrátím na lékaře. Každopádně vam taky drzim pestičky, ať se brzy zadaří a uvidis brzy //
@monib66 ty jo, tak to budu muset ještě něco načíst k te bt. Drzim Vám palce, ať to brzy vyjde <3 A dekuji za tip
Achjo holky tak já nevím před hodinou jsem začala silně krvácet 😪
@sluckynek To mě mrzí, ale někdo to tak má a je všechno v pořádku. Třeba si tento případ, já v to doufám. A máš mít dneska termín MS?..někdo zakrvácí v tu dobu...
@amaliekvidova před třemi dny
@sluckynek ahojky, to mě mrzí, tři dny už jsou velká naděje. Ale třeba fakt budeš ten případ, kdy budeš i v tehu krvacet. Známá to tak měla, držím palce💕
Tak bohužel začínáme znovu po embryu ani památka na ultrazvuku
@sluckynek To mě moc moc mrzí, ono je to buď a nebo. Dokud člověk nedrží mimino na porodním sále, tak je to pořád něco nejistého☹
Mě je už pár dní divně, bolí mě bedra a dneska mi bylo dokonce špatně, taková kocovina jakoby. Tak jsem koupila test a udělala si ho teď a něco tam ..asi pět minut po limitu. Jsem teprve 10 dni dpo a do MS dnů hodně.
Dnes jsem začala brát gynex, tak snad brzy přijde oulace a vyjde to. Holky, berete taky některá gynex?
@sluckynek To mě moc mrzí 😪 držím palečky ať se brzy zadari znovu 💕
@monib66 já jsem dneska taky 18DC, ovulaci jsem měla včera (D17). Sex jsme měli D16 i D17, tak teď už jen čekat. Držím palce. 🍀🙏
@pipi_puncocha taky držím palce ♡
@monib66
@pipi_puncocha já jsem dnes 17dc a ovulace zřejmě zítra...jsme takové sestry v triku 🙂 všem držím palečky
Já měla ovulaci 28.12 a dneska pozitivní test (Clear Blue digi). Ještě mi teda nemešká MS, ale je mi poslední dny blbě a potřebovala jsem vědět, jestli to je "jen" těhotenství a můžu s tím jít do práce nebo jsem nemocná. Teď se jen modlím, ať MS v pátek nedorazí. Všem, kterým to vyšlo moc gratuluji a těm, kterým se to v prosinci nezadařilo přeji hrozně moc štěstí a hlavu vzhůru ♥
Ahojky, tak nám se novoroční pokus nevydařil. Dnes mrcha dorazila. Po kojení mám fakt nepravidelný cyklus, takže bych chtěla zkusit ovulační testy, máte s nějakými dobrou zkušenost a který den zhruba tak začít s testováním? Díky za zkušenost.
@ivuska1986 super jsou z Dr.Maxe. Je jich tam 7 a stojí 99,-. Což je fakt super cena a nedám na ně dopustit 🙂
Ja rano volala na gyndu a ze kdyz jeste kojim (jen rano), ze je zpozdeni normalni (po vysazeni HA cykly 29 a 36 - a kdybych mela cyklus tech 36dnu,tak jsem to mela dostat 27.12. A doposud nic a tt negativni).
@ivuska1986 a v letáku je i napsáno kolikátý DC začít, je to podle délky cyklu. Ale většinou začínám ten 9.-10.
@marcelina14 díky
@biton no, já první měsíc po kojení cyklus 46 dnů, pak 34, pak 33 a teď 29, před prvním tehu 31
A holky, máte už nějakou zkušenost s tím Gynexem? Mě hodně trápí premenstruacni syndrom, v den MS i zvracim z křečí, tak kdyby mi něco pomohlo bylo by to fajn, přeci jen jsem dva roky měla klid, tak doufám, že druhé mimo se nebude někde dlouho loudat na houbách 😂💕
@iowa moc gratuluji a přeji pohodové tehu ❤️

@mmichaella Jj, když si vzpomenu, jak jsem kdysi kontrolovala kondom div ne lupou jestli nepraskl a bála jsem se pomalu i mazlení ať neotěhotním a teď děláme všechno proto ať se to povede a pořád nic. 🙄
Úplně mě fascinuje jak se to někomu může povést z nějaké jednorázovky.
A jinak gynekologa doporučuju klidně změnit, ať v něj máš důvěru a nebojíš se zeptat na cokoliv.