Snažilky od prosince 2018
Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️
@ivuska1986 dekuji...ta ja jsem dneska uz 49DC a je to teprve treti cyklus po vysazeni HA
@ivuska1986 mám to samé, dcerka na první pokus. Druhé vyšlo taky na první pokus - bohužel ale mimoděložní :( Ovulační testy určitě odpoledne... Já testuji po druhé hodině dál 🙂
@ivuska1986 Ivi, já na křeče pri MS nedám dopustit na kontryhel 😉 Gynex teď beru ani ne týden, tak zatim zkušenost nemám.
@marcelina14 moc díky za radu, to mě mrzí, držím palce ať se brzy zadari💕 a ještě mám jeden blbý dotaz, když vyjde pozitivní test, píšou v návodu mít sex do 24-48 hodin, v praxi to máš vyzkoušené jak? Den po testu?
@monib66 díky
@ivuska1986 já vycházím z logiky, že spermie přežijí i několik dní, tzn pokud to jde tak máme sex v den pozitivního testu a poté dva dny následující (tzn. den před ovulaci, v den ovulace a den po ovulaci). Ale možná je to blbě, protože těhotná pořád nejsem. 😃
@pipi_puncocha kolegyně, zdravotní sestřička mi říkala, že ideální stav je ob den, tři dny už jsou spermie starší a linejsi a za jeden den nemusí kvalitně dozrát, tak nevím co je na tom pravdy 🤓, ale u první dcery rada zabrala 👍
@ivuska1986 moc děkuji 🙂 Když byla testovací čárka stejně silná jako testovací, tak ten den. Ony spermie vydrží ještě nějakou dobu na vajíčko číhat 🙂
@marcelina14 moc díky za rady
@ivuska1986 není za co 🙂
Dnes jsem dle aplikace 4DPO, ale myslím si, že proběhla o den dřív. Tak teď aby rychle uteklo těch 10 dní a uvidim, zda dorazi Ms nebo bude mit muž, ten nejkrásnějsí dárek k narozeninám 🙂 A jak šlo snaženi Vám?
Tak včera měla přijít MS a nic .. doufám, že ta mrcha nepřijde.. :D
Ta mrcha přišla :(
@jahodaj taky dnes 1.DC a to jsem to videla tak dobre... :(
holky,tak já po 8denním zpoždění přišla MS.Další pokus 18,19,20,tak uvidíme.Všem ostatním snažilkám držím pěstičky
@marselina to mě mrzí, osm dní už byla velká naděje, tak příští měsíc to urco klapne 👍
Tak holky, já nevím.. min měsíc MS přišla jen na 4 dny- klasika u mě je 6 ..a včera přišla mrcha, ale jen tak na půl .. jsem z toho jelen. Počkám pár dní a v lednu mám stejně volat ohledně preventivky, tak uvidíme 🙂
@ivuska1986 dobrýden, byla jsem u dr. a ta mi řekla, že to zpoždění má za vinu hormony týkající se kojení....měla jsem trochu strach, abych nebyla nějak nemocná či neměla cystu a tak podobně....ale dle vyšetření jsem v pořádku 🙂
holky dnes 8DPO...někdo na tom podobně? 🙂
@tak2014 já jsem 10DPO, ale tento měsíc s tím vůbec nepočítám.
Holky,tak v pondělí ovulace,neděle plodný den a dnes jsem dostala MS.Je to normální??Stalo se vám to některé??Tehu je tedy asi dost vyloučené,ze?
@pipi_puncocha
@monib66 holčičky 1 DC...snad je u vás nadějněji

@marcelina14 a testujes ráno? Promiň, že mám tak blbý dotazy, ale náš první zázrak vyšel na první pokus, tak nemám zkušenost. Díky