Snažilky po třicítce, přidejte se.
Tak už jsem se sem taky dostala. Je mi 31 a neúspěšně se snažíme o miminko. Vloni jsem prodělala těžký zánět, tak o to menší mám naději na úspěch. Vztah s přítelem mám v tomto ohledu úžasný, ale přeci jen - je to chlap. Jste na tom někdo podobně?
@lera1 Jj, já ho pila dvakrát denně, od prvního dne do ovu, většinou mi i zmírnil krvácení a bolesti 😉 No a teď jsem poprvé pila ten maliník na hlen a tak nějak jsem asi poprvé vychytala OVU, souhlasilo to s bolestí vaječníků a i tím hlenem 🙂 Takže u mě byla ovu 14.-15.3. Myslím 😅
a jaké výpočty na tu OVU děláš? Že máš dva termíny?
no jo,ty naše těla nám dávaj,ale asi malokteré funguje tělo jako hodinky 😅
tak na ovu testu slabá čárka,takže ovuse ještě neblíží(teda hl.doufám,že už nebyla)uvidíme co zítra doktor 🙂
@barakara prosím Tě a jaký máš ovu testy?ty normální?Já jaem dneska četla v příbal.papíru,že se má ten zabalený test i vzorek moči nechat 3h v pokojový teplotě,ale na ostatních,co jsem si kdy dělala to nepsali 😕
no u mě ovu podle testu ne,podle hlenu jo,podle garfu jsem z toho jelen,takže jsme to dneska s manžou pojistili a uvidím,co mě zítra mudr řekne 🙂
@lera1 no ja mam nejaky levny, ale z Anglie takze ti moc nepomuzu. Kdyz sem si je koupila poprvy, tak sem mela ClearBlue, drahy jak blazen a nic mi na nich nevyslo, protoze sem zacla testovat hodne brzo a ten mesic sem mela ovulaci az 22DC. Takze ted mam ty levny, udelam si tak dva a to staci, uz tak nejak tusim kdy to ma prijit, ale o trech hodinach tam nic nepisou, pisou tri minuty. Vetsinou se to ukaze hned.
Nejlepsi je to fakt pojistit🙂
S tou teplotou je to prvni mesic tezky vypozorovat, jak ti stoupne tak uz ovulace probehla.
@barakara ahojík 🙂 nebyla,že,no a přitom ta žlutá na grafu znázorňuje ovulku 😉 takže první výpočet pěkně kecal 😀
u vás je hnusně?Tady totál azuro,já dneska makám až od odpoledne,tak jsem se vrhla na jarní úklid a vyházela jsem ze skříní hadry co už nenosim a uklidila zimní věci,ještě mě čeká ložnice,povlíknout,ať se večer můžem zachumlat do voňavýho 😉
no jo,člověk denně nemá štěstí jen na fajn lidi,ale i na blbce.Byla protivná nebo co?mě čeká boj zítra,já zas nemám ráda úterky 😖
@lera1 ty zluty never, to je predbezne vypocitany z delky cyklu, ale ta se muze zmenit. Ja uz sem taky davno v zluty a porad nic, ale delam si i na fertility ten mam radeji.
No hnus, zima a ja si vzala baleriny dneska...umrznu! To se mate.
Ja hdry vyhazuju prubezne, mame tak malo uloznyho prostoru, ze kdyz si koupim neco noveho tak neco satreho musi jit do kose;) a novy povleceni miluju! Mam rada tu vuni.
Protivna zenska no z toho uradu, neco sem jim posilala v rijnu a ona tvrdila, ze nic enmaji a nic nedostali. A ja jim mam vratit nejaky dane, za neco co sem nevydelala. No kocourkov. Tak sem zavolala cloveku co nam v praci dela dane at to vyridi on, ale nez sem mu to zase vysvetlila o co jde tak se v tom ztratil a myslim,z e nic nevyridi.

@lera1 Tak to jo, to máte dost času 😉 Já mám jít k doktorovi s výsledky spermia, ale tak ještě počkám a uvidíme...