icon

Snažilky po třicítce, přidejte se.

bbrita
6. únor 2008

Tak už jsem se sem taky dostala. Je mi 31 a neúspěšně se snažíme o miminko. Vloni jsem prodělala těžký zánět, tak o to menší mám naději na úspěch. Vztah s přítelem mám v tomto ohledu úžasný, ale přeci jen - je to chlap. Jste na tom někdo podobně?

majka12
31. bře 2011

Ahoj holky,

nestíhám poslední dobou mám na sobě pořád jedno malý klíště. 😅 😅 Zase ty zoubky 😝 Takže vás jdu jenom pozdravit a taky zamáčknout slzu, páč dneska je našemu sluníčku přesně jeden rok 😵 😵 😵

lera1
31. bře 2011

@majka12 To to letí,tak Maxíkovi přeju hodně zdravíčka, krásné bezstarostné roky a poslušné zoubky 😵

barakara
31. bře 2011

@majka12 preju taky vse nej prckovi! Uzijte si narozky I kdyz on je asi moc malinkej, aby to vnimal, spis ty zoubky aby rychle a bezbolestne vyrostly.

Ja uz sedim ve vlaku smer Brusel, vubec se mi nikam nechce, ale aspon ten prac tyden rychle utece.

majka12
31. bře 2011

@lera1
@barakara děkuju. 🙂 My máme velkou oslavu v sobotu, takže právě s manželem organizujeme a zařizujeme 😅 Doufám, že se mu to bude líbit. 😵 😵

lera1
1. dub 2011

Ahojky holky,tak dneska jedu s mamčou na celý víkend do Mostu za babičkou,tak sem koukejte nepsat romány ať v neděli večer nemusím sedět na netu a číst to až do rána 😀

majka12
1. dub 2011

Ahoj holky 🙂

tááákže mě si můžete tenhle měsíc vyškrtnout dle očekávání ms dorazila 😝 😝 všem zase přesně 34 dní, tak to je zase dobře, že je to krásně pravidelný. 😀

barakara
3. dub 2011

@majka12 Tak jaka byla oslava? Koukala ksem, ze o vikendu bylo v Cechach krasny pocasi....meli ste to nekde na zahrade. To je skoda, ze ms dorazila, ale ty si to cekala vid?🙂 Hlavne, ze mas pravidelny cyklus.
@lera1 jak bylo v Moste? Co ovu uz probehla?

Jinak ja si dala druhou session na akupunkture...asi uz tam potreti nepujdu, strasne to leze do penez. Pujcili sme si v sobotu kola a projizdeli sme se po meste, to bylo super. A u me to vypada, ze tento mesic opet nic, cekam taky ms. A manzel pujde na spermio testy asi v pondeli nebo v utery.

lera1
3. dub 2011

Hojky holky 🙂
@majka12 aj,tak to mě mrzí,ale alespoň máš cyklus jak hodinky 😉
@barakara ovu podle testů neproběhla,graf mám taky šílenej,zítra ráno jsem na 9.20 objednaná k doktoru,tak snad se to už někam hne,takže i já tenhle měsíc nic,aspoň nepřetrhnu naší partu 😉 😀

lera1
3. dub 2011
majka12
4. dub 2011

Ahojky,

oslava byla perfektní. 😎 😎 Já pořád dojatá jsem byla nějaká cíťa a furt jsem se dojímala 😅 😅 Oslavu jsme měli doma kvůli dětem. 😔 Udělali jsem jim tam takový malý hřiště, takže ty řádily 😀 😀
Ms jsem čekala a jsem ráda, že je to přesně 34 dní a ovu vím, že je kolem 20 dne, takže na měření už zase peču. 😀 😀
@lera1 hm, tak to fakt vypadá na anovulační cyklus. 😖 😖 😠 😠 To fakt naštve. 😖

majka12
4. dub 2011
barakara
4. dub 2011

@majka12 teeda to vypada suprove, hromada deti...dort je kouzelnej a ty stastna maminka🙂 vypadas hodne mlade. Ja bych byla asi taky dojata prece jenom jsou to prvni narozky!

@lera1 no tyjo to vypada, ze nic ale ovulka muze prijit jeste pozdeji, me prisla jeden cyklus az 22DC. Anebo to je jeden anovulak a nemusi to znamenat nic, jen ze tento mesic ovulace neprobehla. Ale to tu spekuluju....
Jinak napis co ti rekl doktor.

lera1
4. dub 2011

Ahojky holky 🙂
@majka12 krásný fotky,malej je krásnej 😀

@barakara tak u doktora plno informací,byla jsem překvapená jak byl akční 😀 Takže až příjde ms,čeká mě hormon.profil.Jinak je možný,protože jsem mívala problémy s výtokama,že můj výtok brání spermoušům proniknout,takže jak říkal doktor,nejdřív vyčistíme pokojíček 😀 ,dostala jsem čípky a od ms beru já i manža na týden prášky(musíme být oba vyčištěný),hrůza je,že se musíme teď chránit,sex s gumoušem nesnášim 😒 ,ale pro léčbu je to nutný,manžel do konce dubna půjde na spermio,no a pak se zas uvidí co a jak,ale doktor říkal,že "asi"bude problém v hormonech,protože před ms 3-4 dny špinim a to by prý na to ukazovalo(kéž by byl problém "jen"v hormonech!!!! )no a když viděl graf,říkal,a't už neměřim,že ty teploty by mě akorát stresovali a že potřebuje,abych byla v klidu.No,jsem ráda,že se věci dali do pohybu 🙂

barakara
4. dub 2011

@lera1 tak super...to je teda proces co? Akcni doktor? to je to nejlepsi, koukam, ze ma i vtipnou hantyrku.
No ale hlavne, ze neco podnikas, to je urcite dobre. Taky sem mela dobrej pocit kdyz sme sli k ty doktorce. Na hormonalni profil jdu taky.
Tak preju at se to brzo vyresi a muzete se zas zacit snazit!

lera1
4. dub 2011

@barakara no jo,je to běs,ale jak říkám,hlevně že se něco děje 😉 snad ta cesta k mimču nebude dlouhá...jj,to jsi psala,že jdeš na horm.profil.A kdy?Já ms očekávám až 16-17.4. 😒

barakara
4. dub 2011

@lera1 presne, to je dobre. A utece to jak voda.
Ja ocekavam ms pristi tyden pondeli nebo utery. Uvidime.

lera1
4. dub 2011

@barakara tak to máš taky za chvíli.A manža na spermiu už byl?nebo taky teprve půjde.

barakara
4. dub 2011

@lera1 no uz aby to bylo🙂
jeste nebyl, tak nejak sme cekali az bude konec snazeni a pak pisou na tom papiru co mu dali, ze si ma dat 3-5dni pauzu🙂 takze pujde asi zitra. Mel jit dnes, ale nechtelo se mu🙂

lera1
4. dub 2011

@barakara to mu věřim,že se mu nechtělo,ale zase je od něj supr,že to nějak nebojkotuje,nebo neoddaluje 😉 tak držim palce ať to dopadne na 1* 😉

barakara
4. dub 2011

@lera1 dekuju si hodna;)
Taky drzim moc palce...nam oboum;)
A jak bylo v Moste? Ja ze severu cech pochazim, teda ne z Mostu, ale z trochu vetsiho mesta.

lera1
4. dub 2011

@barakara No moje mamča je z Mostu a tak tam jezdíme za babičkou,uděláme si vždycky prima dámskej víkend 😀 ale bydlet bych tam nechtěla.
jj,snad spermouši našich chlapů budou taky na hodnost páva 😀

lera1
5. dub 2011

dobré ráno 🙂
tak mě dneska začíná náročnej den,chjo...ať už je za mnou 😒

kocka5
5. dub 2011

Hojte, tak uvidíme za 14 dní, zda to klaplo 😉 . Minule jsem ze začátku ani nevěděla, že jsem těhotná... Čekala jsem na mens, abych si spočítala plodné dny a pořád nic. Pak mi začalo být zle.....a bylo🙂.
Teď mi to připadá divné počítat plodné dny.....a čekat..... 😉

barakara
5. dub 2011

@lera1 tak to je fajn s damskym vikendem🙂 no vim co myslis, sever Cech je ponicenej tezbou, je to skoda krajina je tam nadherna. Ale treba takovy Litomerice to je mesto nadherny.
Jj vlastne uterek co?🙂 no ja mam dnes celkem pohodu, az na to ze uz tusim, ze to opravdu zas nevyslo, tak to me mirne znepokojuje. No co se da delat.

majka12
5. dub 2011

Ahojky, 🙂
@lera1 super že se něco děje. Já si teda myslím že když je problém, tak je super že se zjistí co a dá se to spravit a ne když je člověk sice OK, ale pořád to nejde. 😖

I já jsem severočeška. 😀 Ale teda Most se mi osobně taky nelíbí 😔

lera1
5. dub 2011

@barakara tušíš?pročpak?Já vim teda na 99% že to u mě nevišlo,ten graf je jasně anovulační a ovulka vlastně taky nebyla(a jestli jo,tak o ní nevim),takže já jsem tenhle měsíc v klidu a čekám jen na ms,abych mohla jít na krev 🙂 ale Ty ještě neházej flintu do žita,ovulku jsi měla,tak co by to nevyšlo 😉
@majka12 jj,máš pravdu,že někdy je fakt lepší znát problém a účelně léčit,než být naprosto fit a nic...ale vše má své pro a proti.Já jsem taky severočeška,bydlim kousek u Liberce a miluju naše Jizerský hory 😀

lera1
5. dub 2011

@kocka5 tak držim palce 😉

barakara
5. dub 2011

@lera1 tak nejak uz sem hodila tu flintu, kvuli tomu lub gelu, pouzivame ho furt a ja to netusila, ze by to mohlo vadit 🙂
tak kdyz uz to na sebe tady praskame ja sem z UL...to je taky celkem skaredy mesto, ale vzhledem k tomu, ze sem tam vyrustala ho mam svym sbusobem rada. V Liberci sem rok a pul zila, tam je krasne! Az na ty zimy teda🙂

Tak ja manzela nemuzu dokopat na ten spermiogram, porad se vymlouva, ze neco ma, tak doufam, ze zitra.

lera1
5. dub 2011

@barakara fuj,já si to po sobě musim číst,takový hrubky tu sekám 😅 😀 v UL mamča studovala vejšku 😉 ale tak každý město má něco do sebe 😉
manža včera překvapil,říkal,ať ho objednám,že půjde hned,sem čuměla,teď ještě,aby se pak taky nevymlouval na blbosti 🙂 chápu že se jim nechce,prostě každej nemůže být páv,tak se bojej 😀

barakara
5. dub 2011

@lera1 ja myslela, ze to bylo schvalne 😀 ja sem taky jak hotentot, nemam ceskou klavesnici, tak to vypada priserne.
mame to hodny muze co? Takhle dobrovolne jdou, hlavne aby tam dosli🙂

Strana