icon

Snažilky po třicítce, přidejte se.

bbrita
6. únor 2008

Tak už jsem se sem taky dostala. Je mi 31 a neúspěšně se snažíme o miminko. Vloni jsem prodělala těžký zánět, tak o to menší mám naději na úspěch. Vztah s přítelem mám v tomto ohledu úžasný, ale přeci jen - je to chlap. Jste na tom někdo podobně?

svatule
15. črc 2011

@majka12 přesně, já byla ze začátku z miminka taková vyplesknutá, ale rychle to přešlo a teď už jsme dokonce otevřeli debatu, zdy, pokud se povede druhé, půjdem i do třetího...ale to je daleko, 2 děti jsme chtěli vždycky 😉

majka12
15. črc 2011

@svatule mě to taky už napadlo, ale manžel chce dvě a taky tři děti blízko po sobě by byl asi slušný masakr a ve čtyřiceti už dítě nechci, to mi příjde už moc 😔

svatule
15. črc 2011

@majka12 u nás je to tak na půl, na dvou dětech jsme se shodli, tři chci jednou já, jednou manžel 🙂 ale jak říkám, za dvě zdravé bych byla nadšená a spokojená, třetí by byl bonus. já taky nechci rodit ve 40 a navíc, znám se, pokud bych se vrátila do práce tak už se mi nebude chtít jít na mateřskou...

zajda007
18. črc 2011

Tak jak bylo o víkendu?
Vypadá to, že tinktura z jeřábu fakt funguje 😉 Bazální teplotu neměřím, nějak na to nemám nervy 😀 Ale podle děložního hlenu proběhla určitě v neděli 😕 , což bylo 17 DC. Minulý měsíc pokud vůbec byla, tak až někdy 22 DC.
Jaká byla náplň víkendu asi psát nemusím 😀
První test mám v plánu 28., manžel má zrovna narozky, nebyl by to špatný dárek 😉

svatule
18. črc 2011

my se měli fajn, byl tady festival-colours-tak plno liodí a hudby, to se malé líbilo, včera jsem byla nakonec na chvilku v práci, bylo nádherně, tak odpoledne jsme strávili v ulicích s pivem v plastu 🙂 jak za mladých časů 😀
jinak ms stále nic, tak uvidíme, jak to bude

majka12
18. črc 2011

Ahojky,
já měla zvláštní víkend, protože jsem se cítila jako balón a bolely mě vazy a výsledkem toho je zase větší břicho 😀 😀
@zajda007 no to jsem ráda 😎 😎 Já teda po jeřábu naprosto přesně věděla, že je ovu 😉 To se nedalo nepoznat. 🙂 🙂

zajda007
18. črc 2011

@majka12 Já jsem právě až lekla, když jsem uviděla ten přímo ukázkový ovu hlen 😀 Nikdy jsem ještě takový neměla.
Dneska to pro jistotu ještě pojistíme 😉

zajda007
18. črc 2011

A pkud by to tento měsíc opravdu vyšlo, tak termín porodu vychází přesně na moje narozeniny 😨

barakara
18. črc 2011

Ahoj holky tak doufam, ze vikend probehl tak jak mel 🙂
V patek doktorka poslala zadanku do Centra asistovane reprodukce, prej je to celkem slusna klinika tady v UK. Mezitim jeste musime absolvovat par dalsich testu, dneska sme oba byli na testech HIV a zloutence a ja sem jeste byla na estrogenu, protoze ho zapomneli udelat.
Premyslim, jestli tenhle cyklus se mam na mereni BT zas vyprdnout a dat si chvili klidek.....tak jeste uvidim.

majka12
18. črc 2011

@zajda007 přesně 😉 Já si říkala, že jak jsem si předtím říkala, že asi byla ovu, tak s jeřábem se o tom pochyb teda nikdy neměla 😀 😀 Tak držím palce 😉

majka12
18. črc 2011

@barakara a co říkala na ty testy? 😕 😕 S tím měřením taky záleží jestli tě to uklidnuje nebo stresuje....uvidíš 😉

barakara
18. črc 2011

@majka12 no na ty testy prave ze nic. Ale to byla jen prakticka lekarka ne gynekolozka takze predpokladam, ze o tom vi prd. Tady ke gynekologovi jako u nas v cechach zensky nechodej, Chodej jen kdyz je vetsi problem jinak vse resi prakticky lekar. No divny. Takze se spoleham na ten CAR a tam jim to znova reknu s tema testama.
Mereni me nestresuje vubec celkem me to bavi, jen sem si rekla, ze se tenhle mesic na to nebudu tak upinat.....coz samozrejme vubec nejde 😀
Holky s tim jerabem jak ho tu opevujete to se da koupit normalne v lekarne? Za 14 sem maj priletet moje rodice tak bych poverila mamku at mi to priveze.

majka12
18. črc 2011

@barakara aha, tak to je jasný, že ví prd 😅 Určitě se dá koupit. Rodiče bych pověřila buď v bylinkářství nebo objednat v lékárně. Běžný sortiment to není 😅 1 tinktura je na měsíc a měla bys prý užít aspoň 3, aby byl znát výsledek. 😉

kafr
18. črc 2011

po dlouhé době opět zdravím. U nás žádné novinky, ovu nakonec podle testů došla (ale později) a jsem 29DC (minule měl 27dní a předminule zas 30) takže zatím neřeším. Byli jsme na týden u mých rodičů, běhali po návštěvách a teď už jsme zas v lese, sice prší, ale je tu nádherně.
@barakara tak to je divné... asi bych pak byla pěkně vystresovaná, kdybych měla jít jednou na gyndu... snad CAR bude v poho

lera1
19. črc 2011

ahojky holči 🙂
tak ve čtvrtek mažu ráno na gyndu a snad mě udělá ten utz at vim,že jsem před tim CAREM udelala co nejvic 😉

barakara
19. črc 2011

ahojte baby 🙂
tak ja dneska po dlouhe dobe nuda v praci tak projizdim konipase....

@majka12 tak sem poverila mamku snad pokoupi, dekuju.

@kafr no treba to nereseni bude mit pozitivni ucinky a otehotnis ani nebudes vedet jak 🙂

@lera1 ja se uplne desim az nam zavolaj z toho CARu co nam tam budou delat vubec nevim

svatule
20. črc 2011

tak dneska nejel výtah, takže s malou a s kočárem jsem šla do 7. patra, naštěstí mi pomohl jeden soused, ale i tak...představila jsem si, až se mi to stane s dvěma dětma 🙂 jinak nic nového, ms stále nikde, po porodu je ten cyklus zatím takový zvláštní...

majka12
20. črc 2011

@svatule no pěkný 😅 To si teda technicky s dvouma dětma malýma neumím představit 😅

svatule
20. črc 2011

@majka12 no i s jedním to byl zážitek, nevím, prý na podzim mají dělat nový, tak snad bude, protože tenhle dosluhuje, uvidíme. Ale zpocená jsem byla až někde 😀

beritek
20. črc 2011

@svatule 🙂 U nás to manžel (úspěšně) používá jako vyjednávací taktiku. Vždycky, když začnu remcat, že se mi z Prahy nebude chtít, říká "Klidně. Ale jak my to tady budeme dělat ve 4.patře bez výtahu, až bude mrňous.." 😀

svatule
20. črc 2011

@beritek 😀 to je zákeřné 😉

lucija
21. črc 2011

Nazdárek holky 🙂
Tak jsem po delší odmlce zpět. Tento měsíc jsem vynechala úplně všechno, net, prášky a psychiku jsem poslala někam 😀 Prášky jsem nebrala páč v době předpokládané OVU byl přítel s malým týden pod stanem, takže by to bylo zbytečné.
Dneska bych to měla dostat (28DC) ale zase nic. Jsem zvědavá kdy se mrcha tentokrát rozhodne dorazit. No a začínáme nanovo.
Jinak během toho měsíce nám přibyl další chlupatý mrňous, aby Zoom nebyl sám 😀 Tak už mám konečně stopstav. Dva kluci a dvě holky 😀

@majka12 tak co mamino, jak je? Už jsou nevolnosti pryč?

@lera1 doufám, že na gyndě budou samé dobré zprávy 😉

lucija
21. črc 2011

@beritek My když se malý narodil tak jsme bydleli v podkrovním bytě, páté patro bez výtahu a můžu Ti říct, že si člověk i zvykne. Zvlášť v těhotenství, když jsem tahala 28 kg navíc 😀

kafr
22. črc 2011

@lucija tak to si nedovedu představit. My bydleli ve 3.p bez výtahu a když jsem měla seběhnout pro nějakou zapomenutou věc do obchodu, tak jsem přemýšlela, zda se bez ní radši neobejdu 😀

@lera1 tak jak? doufám, že dle možností dobrý! mě to čekaá příští týden a radši si představuju všechno možný hrozný, abych pak nebyla v šoku 😢
Jinak jsem 33DC, MS stále nic, včera mě vzbudily tak šílené křeče, že jsem mazala pro Algifen a ona mrcha nic! Gravi test negativní! já se na to ... 😠 No není to lehké,navíc spolužačka hodila na spolužáky seznam nastávajících maminek z naší třídy - tak přeju to štěstí aspoň jiným 😉 a samozřejmě závidím 😅

lucija
22. črc 2011

Bré ránko 🙂

@kafr a to jsem ještě minimálně třikrát denně lítala se psem. Tehdá byly ještě ke všemu šílený vedra, rodila jsem v září, no ale dalo se to, pak jsem si zvykla.

@lera1 nenapínej, tak co u doktora?
Jinak já jsem 29DC, čekala jsem mrchu včera, dneska ráno mě taktéž vzbudily křeče, že jsem letěla na záchod a nic 😕 Test ani dělat nebudu páč tento měsíc prostě není možný abych byla těhotná, ale proč kurde ta mrcha nemůže aspoň přijít včas, když stejně přijít musí 😠

kiara81
22. črc 2011

ahojda děvčata mohu se přidat???ještě mi teda 30není ale za chvíli bude ...a pokoušíme se také od ruhé dítko....

lera1
22. črc 2011

ahojky holky u 😉včera u doktora,vzal mě krev na kontrolu na ten Prolaktin a pak jsme probírali ten utz a pregnyl,řekl,mě že do mě prostě žádný hormony cpát nechce,že příští měsíc už to do mě budou cpát v CARU tak at tomu dám ted poslední šanci přirozeně,vyšetřil mě s tím,že mám krásnej ovu hlen a jsem uplně čistá(žádný výtoky a záněty),takže mám testovat a podle ovu testu se snažilkovat.Nechtěla jsem se s nim hádat,zase já ho chápu,že je tohle poslední šance a tak jsme to nechali na přírodě i bez toho utz.No a když to neklapne,tak v CARU už samo čekat nebudou.Ale mám z toho i tak dobrej pocit...takže děj se vůle Boží 🙂dneska už jdu testovat,tak snad bude brzo ovča 😉

@kafr no a tak třeba už zítra na testu něco bude 😉 co Tě čeká příští týden?Doktor?

kafr
22. črc 2011

hip hip hurá tak je to tady ☹ už jsem to dostala, opět křeče, algifen, deka a horký čaj. Přesně jak jsem čekala: ty hormony co mi dr.napsal zabíraly tak 3měsíce a už si tělíčko zvyklo a jsme ve starých kolejích 😠
@lera1 jj příští týden mě čeká prohlídka 😒 Tvůj doktor má asi pravdu, že nemá cenu tě teď cpát hormonama, ať si to radši ošéfujou v CARu. Tak si to poslední měsíc užijte 😉
jó jinak další pupek v mém okolí.
@kiara81 jen se přidej, taky mi 30 teprve bude... měsíce snažení už nepočítám 😖

kiara81
22. črc 2011

@kafr děkuji no já už snažení tomu říci nemohu delší dobu jelikož to je spíš už povinnost ..a stejně my nic neuvrtáme už jsem po 3 KET a 2x IUI samé hormony a nic ....a přitom jsem úúúplně v pořádku tak mi řekni jako proč ani po umělým já už dneska fakt ničemu nerozumím

lera1
22. črc 2011

@kiara81 vítej 😉
no a první dítko šlo samo přirozeně?

Strana