Snažilky po třicítce, přidejte se.
Tak už jsem se sem taky dostala. Je mi 31 a neúspěšně se snažíme o miminko. Vloni jsem prodělala těžký zánět, tak o to menší mám naději na úspěch. Vztah s přítelem mám v tomto ohledu úžasný, ale přeci jen - je to chlap. Jste na tom někdo podobně?
bbrit: to není normální.....souhlasim s evamik, zavolej dr.
Ahoj holky, zdravim vas v ramci poledni pauzy. Hazim do sebe rizoto. Mam toho dneska strasne moc.
Campi, drzim palce 😉 Preju, aby navrat na konika byl ve velkem stylu 😉 bylo by to super 🙂
Bbrit, to je mi lito, jak ty leky s tebou mavaj. Kazda to snasi jinak, ale pri takovejch potizich bych taky nevahala a okamzite kontaktovala doktora.
tak jsem tam volala a pý je to divný... že takový bolesti bych z toho neměla mít.... tak jen doufám, že to není nějakej zánět nebo neco...??? Prý když to nepřejde, tak mám přijet. No, já prostě nemůžu mít nic normálně... ☹
Bbrit snad se ti to ještě srovná. Každé tělo reaguje na hormony jinak. Ale kdyby to nepřecházelo, tak raději mazej k dr. Nemá cenu to podceňovat. Třeba jen budeš potřebovat změnit lék. Držím palce!
bbrit: to bude dobrý, uvidiíš.....
Tak dneska jsem se s vama stihla privitat a ted se jdu rozloucit 😅 Ale koukam, ze jste byly asi vsechny dost zaneprazdnene. Mazu z prace, hezky vecer 😉
Manžel se taky chtěl objednat na spg, dostali jsme číslo u dr. a když tam zavolal, tak mu řekli, že má přijít kterékoliv ráno.
Krásné ráno všem 🙂
Tak co Kami, na kdy tě objednali? Byla jsi se dneska doufám objednat na tu laparku?
I já přeji krásné ráno všem 🙂
Čao holky! Tak břicho nebolí (aspoň zatím). Dala jsem si večer teplej obklad a snad jsem to zahnala.
Ale! Mám zablokovaný záda a skoro se nemůžu hejbat..! Jak to mimi uděláme?
bbrit: tak to je dobře, že to břicho přešlo....!!!! 🙂) a s těma zádama to je pech... ☹ ale na něco určo přijdete 😉
jasný bbrit - nejdřív masáž a pak už to půjde samo 😉
si připadám jak důchodce... 😖
bbrita - upozorňuji, že důchodce asi nebolej vaječníky 😀
takže jsem na tom hůř.... no, díky... 🙂
neee, líp 🙂
Bbrit, tak to je super, že to přešlo!! 😉 Nestěžuj si, hl. že nemusíš měnit léky a zlepšilo se to... 😉
dobré ráno,
tak už jsem objednaná na laparoskopii, s trochou protekce mi stanovili termín už na 17.3.2008, na příjem jdu v neděli 16.3., dneska mi dělali utz, potom mě vyšetřovala ještě další doktorka. Byla super, vše mi vysvětlila. 😉 Tak snad vše dobře dopadne.
téda kami, to je fofr - jo tááák protekce 🙂 - budu držet palečky, a hlavně se neboj 😉
taky držím palce Kami
Ahoj holky, dnes jsem byla na krvi a za tyden budu znat vysledky.
Bbrito, super, ze je lip 🙂 Co chodit na nejakou rehabku kvuli zadum. Pokud mas dobrou praktickou, napise ti na to doporuceni 😉
Dckami, to jsou fofry. Ja chci takyyy 😀 Doufam, ze mi pak vsechno povykladas, abych vedela co a jak 😉
kami: tak to je fakt super rychle.... přidávám se k mačkání palců 🙂
Ahojky
Kami to je super, taková rychlost. Určitě to dobře dopadne.
Bbrit já jsem četla, že při milování se krásně uvolňují svaly. Tak to vem jako rehabilitaci 😀 Ne , jelikož vím co to je bolest zad, tak můžu poradit jen suché teplo. Néééééé horkou vanu! Večer apirin a ležet.
jediný co mě nebolí, tak je když sedím. Nebo teda to bolí nejmíň. Takže na koníka...??? 😀
bbrit: no teď jde o toho, na kterýho 😀
Bbrit, to už je jedno jak, hl. že... 😉 😀
tak jsem volala do Gennetu a strašně mě překvapilo, že potřebuju doporučení od doktora. Už se vidím jak k němu jdu - dobrý den, můžete mi napsat doporučení...
Nejbe, tak zkus jiný CAR...
evi - to bych zkusila hned, ale další nejbližší je v Praze - 100 km

Bbrit, hele to je ňáký divný... Zavolej raději na gyn. - takovýhle bolesti bys podle mě mít neměla!!!