Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
Ahoj holky. Sleduju vás už úplně od začátku, ale přidávám se až teď. Těm, kterým se ukázal duch, přeji, aby jen a jen sílil a prosperoval 😊 Těm, kterým zůstává test stále sněhobílý, přeji, aby se brzy dostavily očekávané // 🤗
Trošku o mě: Vloni hned při úplně prvním pokusu “naostro” nám to vyšlo, bohužel v 6tt konec. Pak pár měsíců pauza bla bla bla.... A teď se snažíme efektivně s manželem asi 6 měsíců. Mám nepravidelné cykly. Měřím si ovulaci. A dnes jsem 7.dpo 🤞
@valisovasara jsme na tom stejně - já jsem taky 7dpo 😊
@mzacikova testování moc brzy zbytečně stresuje. Ten pocit, když vidíte sněhobílý test je strašný. Okamžitě vám celé tělo zaplaví stresový hormon, máte černé myšlenky, ztěžknou vám ruce i nohy a slyšíte vlastní hlasitý a rychlý tlukot srdce a do toho studený pot po celém těle... STOP!!!!
Ženská povaha je nedočkavá, to víme všichni 😂 Ale i ty negativní pocity z brzkého testování mohou ovlivnit případné těhotenství. Takže klid a trpělivost 💪
@piggy123 už to vím taky. 2 měsíce šílenství a 2 cykly testování. Jedno velké zklamání a další, myslím, přijde zítra ráno. Opravdu je lepší nevědět. Člověk/ženská potom (tolik) nepřemýšlí a je klidná.
Neříkám, že když to teď nevyjde, tak to vzdám. To by bylo moc brzo. Jen už to nebudu tolik řešit a dám tomu volný průběh 🙂
@piggy123 a kdy budeš testovat? Já bych to i za ty 3 nebo 4 dny zkusila ale možná se na to i vykaslu.
@valisovasara budu testovat až příští středu což bude 14dpo a den očekávané menstruace 🤞🤞🤞 V sobotu pracuju a na neděli jsem si naplánovala pečení vánočního cukroví, tudíž nebudu mít čas a ani myšlenky na testování 😂
Holky, co jsem tak četla, tak už tu pár z vás má dítko doma, tak se chci zeptat, jestli je normální, že už i v prvních týdnech těhotenství by bolela záda (v bederní oblasti). Já si říkám, že nebudu ta ženská, co hned od prvního týdne těhotenství bude říkat, že je unavená, bolí ji záda atd...:D ale dneska jsem v práci málem usnula u tabule :D (možná proto, že některým dětem trvalo, než odpoví :D) a od odpoledne mě bolí právě záda, tak jen jestli se to opravdu může projevovat už v začátcích 🙂.
@azeret11 áno u každého tehu mě boleli záda s prestávkami ale boleli.

@mzacikova Možná byste tomu měla dát čas a zbytečně nezkoušet než dorazí ms