Ahoj jsem tu nová, 🌹 sleduji dost částo modrykonik.cz
Tak jsem si řekla ze se přidám ☺️ Rada bych se svami podelila o mem snažení těhotenství 🌹🍀
Taky se snažíme, snad nám to všem brzy vyjde🙂
Taky se přidávám.. 🤗😊 už od Února se snažíme.. teď máme za sebou zamkle těhu .. ale doufáme že se zadari znovu a na 100% .. držím vám palečky ♥️🤗
My se snažili 4 roky, předchozí doktorka mi 2roky zpětně dala nějaké hormony,ale bylo mi po nich děsně zle. Vloni jsem nastoupila k jiné,řekla jí co a jak,ta že máme navštívit genetiku a predepsala mi jiné hormony na srovnání cyklu. Brala jsem je červenec,srpen a v září jsem otehotnela 😊
Tak držím palce,ať to vyjde i tobě!
Taky se přidávám.... Snažíme se 8 měsíců.
@lucynka721 😕
@lalle93 vidím 🥰
@lucynka721 😐 kolik dni mate do ms ??
@ivybee neberu žádné hormony,nikdy jsem nebrala antikoncepci...hormony nesmím kvůli játrům.... zpozdeni jsem měla dvakrát v životě (dva syny 😂❤️) místo ms mi přišlo úplně pidi špinění, jeden test mi vyšel teď po 3 dnech zpoždění,dělala jsem zároveň i ovu i ty vyšli tak nevím jestli ovu má vliv na TT test
@nastys mám doktorka která je dobrá do té doby pokud není problém...v červnu mi řekla máte endometriodni cystu přijde v září na kontrolu,šla jsem v srpnu prý tam cysta už není.... člověk se vydepta a ona je fakt v tomhle mimo, kamarádce řekla že je mimoděložne a nebyla vůbec ani těhotná 🙏ti co mají opravdu ten vážný problém tak těm řekne že jsou Oki tak že teď 21.8 jdu k nové.....
Holky, co nějaký vitamíny na podporu.. zobete? 🙂
@lucynka721 já mám to samé akorát prsa mě nebolí přeji vám ať sílí ❤️🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Příroda je mocná čarodějka
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@lalle93 tak ať se vám brzy zadari 😉 jak dlouho už se snažíte?