icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

jituli84
4. pro 2019

@mzacikova Možná byste tomu měla dát čas a zbytečně nezkoušet než dorazí ms

mzacikova
4. pro 2019

@jituli84 já se snažím, ale jsem jak šílená 😁 po biochemickém minulý měsíc jsem se na to až moc upnula. Teď už je to jasný, už musím jen počkat a testovat dál a navíc během dne je zbytečné.
Ale s ms už nějak počítám

jituli84
4. pro 2019

@mzacikova Jako upřímně ja nikdy snad netestovala ráno... ndení ani dobřŕe se na to upinat...

piggy123
4. pro 2019

Ahoj holky. Sleduju vás už úplně od začátku, ale přidávám se až teď. Těm, kterým se ukázal duch, přeji, aby jen a jen sílil a prosperoval 😊 Těm, kterým zůstává test stále sněhobílý, přeji, aby se brzy dostavily očekávané // 🤗

Trošku o mě: Vloni hned při úplně prvním pokusu “naostro” nám to vyšlo, bohužel v 6tt konec. Pak pár měsíců pauza bla bla bla.... A teď se snažíme efektivně s manželem asi 6 měsíců. Mám nepravidelné cykly. Měřím si ovulaci. A dnes jsem 7.dpo 🤞

mzacikova
4. pro 2019

@jituli84 já skoro vždy. Jen ten první duch na mamatestu minulý týden byl odpoledne a včera taky. Když ms zase přijde, hodně mě to vezme. Ale pořád lepší, než přijít o mimo mnohem později...

piggy123
4. pro 2019

@mzacikova já radši ani netestuju zbytečně brzo. Za ty negativní pocity mi to nestojí...

piggy123
4. pro 2019

@valisovasara jsme na tom stejně - já jsem taky 7dpo 😊

mzacikova
4. pro 2019

@piggy123 no já vím, že už to další měsíc rozhodně neudělám. Ms mi chodí jako hodinky, takže zítra ji čekám a už dám všemu absolutně volný průběh.

piggy123
4. pro 2019

@mzacikova testování moc brzy zbytečně stresuje. Ten pocit, když vidíte sněhobílý test je strašný. Okamžitě vám celé tělo zaplaví stresový hormon, máte černé myšlenky, ztěžknou vám ruce i nohy a slyšíte vlastní hlasitý a rychlý tlukot srdce a do toho studený pot po celém těle... STOP!!!!

Ženská povaha je nedočkavá, to víme všichni 😂 Ale i ty negativní pocity z brzkého testování mohou ovlivnit případné těhotenství. Takže klid a trpělivost 💪

mzacikova
4. pro 2019

@piggy123 už to vím taky. 2 měsíce šílenství a 2 cykly testování. Jedno velké zklamání a další, myslím, přijde zítra ráno. Opravdu je lepší nevědět. Člověk/ženská potom (tolik) nepřemýšlí a je klidná.
Neříkám, že když to teď nevyjde, tak to vzdám. To by bylo moc brzo. Jen už to nebudu tolik řešit a dám tomu volný průběh 🙂

jituli84
4. pro 2019

@mzacikova Jako upřímně, já když se na to soustředila, neotěhotnela jsem za 6 měsíců ani jednou.

jituli84
4. pro 2019

@mzacikova Jako behem te doby jsem netestovala, spíš čekala na ms a kolikrát jsem měla pocit , že jsem v tom..

mzacikova
4. pro 2019

@jituli84 ono to má něco do sebe, když se říká, že to vyjde až kdyzto člověk nejméně čeká. Syn nás totiž opravdu nečekaně překvapil 😁

jituli84
4. pro 2019

@mzacikova Budte ráda, že už nějaké mate, já si jen přeju abych ted doklepala aspon to jedno a další fakt neplanuju 🙂

mzacikova
4. pro 2019

@jituli84 to už zvládnete, už je to jen chvíle 💖
Já si druhé moc přeju. Ale zatím se snažíme pár měsíců, tak to není žádná hrůza. Vy, co se snažíte roky jste úžasné

jituli84
4. pro 2019

@mzacikova U mě je to naštěstí jen jeden rok, ale náročnej i tak 🙂

piggy123
4. pro 2019

@jituli84 my se taky snažíme o první. A nejhorší jsou ty otázky z okolí, kdy se každý ptá, kdy budeme mít děti.... Všechny moje kamarádky otěhotněly na první pokus! A nikdo nechápe, že jiným lidem to nejde hned.

valisovasara
4. pro 2019

@piggy123 a kdy budeš testovat? Já bych to i za ty 3 nebo 4 dny zkusila ale možná se na to i vykaslu.

piggy123
4. pro 2019

@valisovasara budu testovat až příští středu což bude 14dpo a den očekávané menstruace 🤞🤞🤞 V sobotu pracuju a na neděli jsem si naplánovala pečení vánočního cukroví, tudíž nebudu mít čas a ani myšlenky na testování 😂

jituli84
4. pro 2019

@piggy123 na test je to otázka 3 minut 😀

azeret11
4. pro 2019

Holky, co jsem tak četla, tak už tu pár z vás má dítko doma, tak se chci zeptat, jestli je normální, že už i v prvních týdnech těhotenství by bolela záda (v bederní oblasti). Já si říkám, že nebudu ta ženská, co hned od prvního týdne těhotenství bude říkat, že je unavená, bolí ji záda atd...:D ale dneska jsem v práci málem usnula u tabule :D (možná proto, že některým dětem trvalo, než odpoví :D) a od odpoledne mě bolí právě záda, tak jen jestli se to opravdu může projevovat už v začátcích 🙂.

piggy123
4. pro 2019

@jituli84 ne ne ne 😝 nebudu testovat předem 😜 Pěkně si počkám až do středy 😎

jituli84
4. pro 2019

@piggy123 slibujete? 😅

monispr
4. pro 2019

@azeret11 to je jediné co si zpětně pamatuju u 1 těhu 😁 záda bolela jakoby by mi do nich někdo kopnul😁😁

azeret11
4. pro 2019

@monispr dobrý, tak děkuji...🙂 není to nic hrozného, ale překvapilo mě to, že už takto brzy 🙂

katka22688
4. pro 2019

@azeret11 áno u každého tehu mě boleli záda s prestávkami ale boleli.

monispr
4. pro 2019

@azeret11 jojo, občas jsou ty příznaky vážně brzy cítit. Ale podle mě je to tím, že jsou některé ženy víc vnímavý 😊 jako já třeba 🥴 až je to na škodu 😂

monispr
4. pro 2019

@eiram7 holkaaaa, kde tě máme? Dneska jsi testik nedělala?

piggy123
4. pro 2019

@jituli84 ano, já to vydržím. Nejsem ten testovací typ, co zkouší každý den od ovulace jestli nesílí čárka 😅 Tedy prozatím.... třeba po neúspěšném roce do toho spadnu taky a budu testovat ovulace neovulace 😂🙈

jituli84
4. pro 2019

@piggy123 doufám, že nebudete tak... 🙂

Strana