icon

Snažilky září/říjen 2017

kleopatra35
21. zář 2017

Ahoj holky,tak jsme se rozhodli pro druhe miminko..zaciname se snažit tento měsíc. .Je nás zde vice?

Strana
z7
alim8
16. říj 2017

Holky / ženy/ snažilky / možná některé přebíháte sem a tam a tak už jste můj příspěvek četly jinde - přesto ho zopakuji i tady, protože i kdyby to mělo pomoct jen jedné snažilce ze sta budu ráda:0) Jukněte na heuréku na Gynex , případně ho zkuste - nic za to nedáte (kromě peněz :0) ) a může Vám to pomoct.
Mě osobně pomohl - půl roku jsme se snažili o druhé miminko (dva měsíce odběry - ovulace neproběhla- byť ms byla) . Pan doktor chtěl napsat hormony (já nechtěla-měla jsem před svatbou a nechtěla být oteklá, osypaná atd.) Zkusila jsem Gynex a hned další cyklus otěhotněla:0))) Pan doktor nevěřil :0)) A já mám doma 2,5 letou princeznu:0)

natyna003
16. říj 2017

@kachnicky Zatím ne ale je strašně tlustá ta čárka 😂🤔nevím no,furt doufám. A hlavně vždy když jsem to dostala tak jsem hned krvácela a nikdy jsem před tím nespinila no a dnes jsem začala špinit a hlavně mám to dřív,měla bych to dostat až 18teho

luci_lie
16. říj 2017

@zarovkaaa
@kachnicky To by byla sakra nahoda, kdyby se to hned poprve podarilo... neumim si predstavit ze si udelam test a fakt tam ty dve carky budou... Asi bych s sebou sekla... a menzel hned vedle... 😅 😂 🙊Pocam par dni (jestli to teda vydrzim) a pokud se MS nedostavi, tak otestuju... Ale jak jsem cetla, jsou holky co na prvni MS po vysazeni HA cekaj i nekolik mesicu... brala jsem ji 10 let... myslim ze to mam spis ted cely rozkopany a zmateny...

zarovkaaa
16. říj 2017

@luci_lie Treba to vyjde na poprve, nebyla by si prvni 🙂. Tak nam pak dej vedet, jsem zvedava a aspon se nemusim soustredit jen na me testovani 🙂)

luci_lie
16. říj 2017

Ty jo... holky jak to děláte, když vás bolí hlava?? Já jako nejsem žádnej narkoman 😅 ale když už mě hlava bolí (třeba dvakrát za měsíc) tak celkem fest... 😖 Neumim si to představit bez ibalginu... 😵 V lékárně mi řekli, že ani Paralen nedoporučuje, ať to prej zaspím a hodně piju... Tak to nevím jestli se bude šéfovi líbit až zavelím "hlava" a půjdu spát...😂 😂😅

zarovkaaa
16. říj 2017

@luci_lie Ja trpim na migreny a mam prasky od neurologa, ktere mi vzdy pomohou, ale snazim se je brat, kdyz uz je nejhur ☹. Nedovedu si predstavit, jak to budu delat v tehotenstvi ( ale moje sestrenka na ne trpi taky a v tehotenstvi mela klid, tak uvidime..). Mne osobne na bolest hlavy spanek nepomaha, proste cekam, az prejde.. Ale je to na nic, at uz je to v jakekoliv mire co ☹

moneh
16. říj 2017

@zarovkaaa děkuji

kachnicky
16. říj 2017

@natyna003 A nemůže to být nidace?

zarovkaaa
20. říj 2017

Tak holky, jak jste na tom ?

sarahladynka
20. říj 2017

Já jdu v úterý k lékaři, a počítám, že už půjde vidět srdíčko, jinak jsem unavená, všechno mě bolí a cítím se hrozně 🙂

kachnicky
20. říj 2017

Holky tak ja už vás budu muset opustit a najít si novou skupinku ❤ A zároveň budu držet palečky aby se tato skupinka co nejrychleji rozpadla😉

zarovkaaa
20. říj 2017

@kachnicky super, moc ti gratuluju, ať je vse v poradku

zarovkaaa
20. říj 2017

@sarahladynka tak snad se brzy budes cítit lepe a ať je vse Ok 🙂.

opicaa
20. říj 2017

Holky vidite neco?ja zaspamuji vsechny skupinky..ale v tr nasi je mrtvo😄 ocekavam ms zitra..asi...uvidime..

kachnicky
20. říj 2017

@opicaa to je jasny, jsi těhulka ❤ Gratuluji 😍😍

luci_lie
20. říj 2017

Taky vidim...

sticker
sarahladynka
20. říj 2017

Je to tam 🙂

zarovkaaa
20. říj 2017

@opicaa super, moc gratuluji 🙂

kobzolla
20. říj 2017

Tak já se po nějaké době ozývám se špatnou zkušeností :(
Duch sílil, až z něho byla krásná čárka, která se pak zastavila a po pár dnech začala slábnout, dnes (11dní po oček.MS) už na testu skoro nic a já začala krvácet... Smutné, hezký dárek k zítřejším narozeninám, co? :( :( Ale lepší tak, než revize...

kachnicky
20. říj 2017

@kobzolla To je mi moc líto :( Věřím že se příště zadaří... Ono opravdu ta "jistota" až po 13tt. Ja se taky moc bojím, aby bylo vše tak jak má...

kobzolla
20. říj 2017

No, musím říct, že mě to semlelo, tři dny slz... Ale dnes už relativně dobrý, tím že to přišlo aspoň samo. Bylo to podruhé za sebou!!! Možná trest za tu moji suverenitu - syn dva roky zpět byl hned na "první šťouch" a všechno celou dobu ok, tak jsem si řekla, že buď budu těhotná nebo ne, tahle blbá, a bohužel běžná, varianta mě holt nenapadla.

sarahladynka
20. říj 2017

kobzolla to mě mrzí, a měla jsi nějaké příznaky, že je něco špatně?

kobzolla
20. říj 2017

Ne, vůbec, myslím, že to člověk nepozná ani nezaviní. Cítila jsem se skvěle, pohodově, sem tam zabolel podbřišek nebo v bedrech (jako v těhu u syna), v noci prsa... Od začátku cyklu vitamíny.

lmartinkova85
21. říj 2017

@kobzolla
To me moc mrzí... taky jsem tím prošla 😢

opicaa
21. říj 2017

Holky dole dnesni..tak uz tomu budu asi verit...diky za podporu

kachnicky
21. říj 2017

@opicaa My budem asi stejně těhotné :D na kdy ti vychází TP?

opicaa
21. říj 2017

@kachnicky ja uz si rikala vcera prave..mam to 28.6...

opicaa
21. říj 2017

@kachnicky a kdy mas ty TP ?

kachnicky
21. říj 2017

@opicaa 2.7 podle OVULACE 🙂 Tak to jsme opravdu blízko 🙂

opicaa
21. říj 2017

@kachnicky no podle ovulace to mam 1.7..ja to zadavala podle ms 😉

Strana
z7