Snažíme se, co se dá ještě udělat?
Zdravím Vás všechny 🙂 ,
už půl roku se s přítelem snažíme o miminko a zatím stále nic. Tenhle měsíc to už začínalo vypadat nadějně. Menstruaci mám většinou přesnou na den maximálně to někdy dostanu o den dřív. Teď jsem měla 1,5 dne zpožděno. Zklamání opět ☹ ... Dneska jsem si koupila v lékárně na doporučení paní z lékárny Femibion. Co můžu ještě udělat jiného? Mám zatím začít jen užívat a počkat? Poradí mi někdo.. Předem děkuji za vaše rady 🙂 Šárka
hlavne sem mela menstruaci 4.5 do 8.5 a pak se mi stalo todle tedka 28.5 takže jakoby 2 menzes??
@kristan90 Tak pokud je to vážně uhnizdování, tak ti test ještě nic neukáže. To trvá až 10 dní. ak vzniká hormon Hcg a až pak se jedná o těhotenství. Kdy máš dostat MS?
@andreaandrejka
no už sem ji mela dostat v utery ale od soboty jen spinim
☹ ..opravdu se mi to nikdy nestalo ani když sem brala HA
@kristan90 Tak ovulace mohla být dýl, tím pádem můžeš špinit i ted. To se stává. Nebo je to začínající MS.
@andreaandrejka
dekuji Vam mnohokrat za odpovedi uvidime co se stane a nestane...pro jistotu skocim i radsi na gyndu dekuji 🙂
@kristan90 jestli jsi měla MS 4.5. a pak 28.5. tak je to 24DC a to je v normě..tak to mívám taky.. a teď jsme se sešli skoro na den..poslední MS 3.5. tak jsem jí čekala 27. protože jsem předtim měla dva cykly po 24dnech...ale začala jsem jen špinit a v úterý kdy to vycházelo 28DC se to spustilo uplně a od čtvrtka už nic jen jsem dneska ráno trochu špinila..asi nějaký erupce nebo co :(
@kristan90 já jí mam tak 4dny..první dva hodně silnou, že nestíhám lítat na záchod a pak jen lehce..tohle se mi stalo prvně...ale lítá mi délka cyklu..teď jsem na to od 1.6.začala brát Gynex, četla jsem na něj samou chválu, tak snad pomůže..
a na tvém místě bych si tedy asi zašla nebo aspoň zavolala na gyndu, jestli takhle špiníš vlastně už celý týden a navíc ti neni dobře
Holky, užíváte někdo inofolic, kontryhel nebo jeřáb ptačí? 🙂 pomohlo vám to některé k otěhotnění? Nechtěla mi od února po vysazení HA naskočit MS, dali po 66 dnech agolutin, po něm jsem jen špinila a teď beru 10 dní cyklu duphaston 😒 má někdo rady na podporu otěhotnění?

@kristan90 Může to být uhnizdování 🙂