Snažíme se. Je tady někdo, kdo se také snaží nebo už nějaká těhotná budoucí maminka?
je tu nekdo kdo se snazi nebo uz zjistil ze je v tom???? chtela bych najit nakou budouci maminku o sdileni snazeni nebo tehu ( kdyby byla okres Beroun jeste lepsi)
my se snazime o druhe ut mame 14m holcicku 😘.
klido piste i sz 😉
juuu to je super a nake priznaky mas??
My se snažíme o třetí, dostat to mám až za týden tak nevím nic. Je to dost napínavé. Ale příznaky nemám vůbec žádné, tak se bojím že zatím nic. Už máme 14ti letého kluka a 17ti měsíční holčičku. Teď bychom nejraději chlapečka.
Holky, vsem drzim palce. My se snazime skoro 2 roky, ale po novem roce uz pujdeme nekam na konzultaci a podrobnejsi vysetreni. Kazdopadne vsem preji brzy //
@mmichaella je to me moc mrzi, ale zas treba to budete mit lepsi 😉
Ahoj máme už dvě holčičky a dva měsíce se snažíme o další mimčo 🙂 (Kladensko)
My se snažili skoro 3/4 roku a 3.10. jsme byli objednaní do Cube na Dejvický na vstupní konzultaci proč nám to nejde a na konci září jsme byli na dovolené a nedostala jsem to. Po příjezdu jsem si udělala test a ejhle, pozitivní. Jsem 5+1 dneska a za týden jdu poprvé na gyndu 🙂 Držím vám palečky holky, hlavně klid, je to hodně v hlavě..aj my jsme to měli. Už jsme se smířili, že partner bude plnit nádobku,tak jsme si užívali prostě jen my, bez myšlenky na mimčo a je to tu 🙂
My jsme už nějakou dobu ve fázi “snažení” 😉
@katerina_j a jak dlouho se snazite? a prvni miminko??
ja jsem taky necekala ze kdyz sme si rekli s pritelem ze chcem druhy ze se to tak povede...a nakonec dnes na testu a podle posledni ms 4+2 bych mela byt
@lucinkaab jojo, první 🙂 od ledna, v květnu v 7tt samovolně odešlo a teď čekáme na další // 🙂
@katerina_j taky pred loni jsem v 9tt sp a pak za 5m se nam povedla holcicka a ted ji 14m

@lucinkaab ahoj já jsem se dozvěděla díky testům že jsem těhotná a 4 dny už meskam i testy mi vyšli pozitivní