Snažíme se o mimčo
Ahoj holky,máme doma skoro 4 letýho synka a s přítelem jsme se shodli na tom ,že bychom už chtěli další mimčo tak jsme začli zadělávat 😉 Musim říct že jsme se tenhle týden opravdu snažili tak doufám,že to k něčemu bylo, držte palce at se nám za 3 týdny ukážou dvě čárečky 🙂 🙂
Holky jak často sexujete ??? 😀
Holky dělala vám vaše dr ultrazvuk, aby zjistila ovulaci? Nevím, jestli ji o to můžu požádat.
Ahoj, tak nějak tu bloumám po forech, a narazila jsem na Vás 🙂 ..... S manželem máme skoro 10 měsíční holčičku, a přemýšlíme o to že by jsem si pořídili ještě jedno mimčo..... Tak za rok ...
@ ivajaro v teme Rodinne problemy pises ako si s manzelom nerozumiete atd. a ty s nim planujes dalsie dieta????
Ahoj taky se snažíme o miminko. Doma mám 13 měsíců a 12 let kluky. Po porodu jsem měla 2 injekce antikoncepce sayana. Po vysazení přišla MS jen 1x za skoro 7 měsíců a to před 60-ti dny. Včera jsem byla na gyndě a dr říkala že nemám vůbec sliznici a doporučila mi estrovone. Zítra mi dojde poštou 🙂 ale přemýšlím jak to mám brát. Četla jsem diskuse na tohle téma a někdo to bere zhruba jako clostík, ale netuším jestli by mi to tak pomohlo na tu sliznici 😒
Jj kotryhel znám má se pít do ovulace na sliznici to je fakt bože jak mi to mohlo vypadnout 🙂 díky
AHoj holky, můžu se přidat? 😎
@catse Jak dlouho se snažíte? I kdyby půl roku, popros o folikulometrii, ultrazvukem Ti bude měřit folikuly, jestli rostou.....a tak...pokud ne, zkusí se pravděpodobně clostilbegyt...který pomáhá folikulům dozrát a pak i k uvolnění vajíčka.....ALe gyndaři občas nedají maximální dávku a pak to nemusí zabírat.... 😀
@muddledgirl ahoj
Ahojky,jo jo jo, naděje umírá poslední....Jak dlouho se snažíte?
😎
@muddledgirl ahoj začali jsme se snažit až teď. V pondělí jsem měla na gyndě první kontrolu po roce od 6-ti nedělí. Vaječníky asi zatím taky nepracují ten jeden je dokonce malý ještě utlumený tou sayanou. Dr říkala právě že je teď hlavní problém ta sliznice, že i kdybych měla ovulaci tak se miminko nemá kde uchytit a že mám zkusit tu soju a když se do prosince nepodaří otěhotnět mám dojít znovu
@catse Jo,tak to jo...No, já sliznici neměla.A teď po půl roce ukázková 9.den 8,1 mm.Čím to nevím.Pila jsem Nosifol 3 měsíce...Nikomu neublíží.Beru utrogestan 15.-24. den cyklu.. 😎 ..A teď jsem si koupila tinktury od paní Podhorné...Ale ty piji jen pár dní.....ale já mám mrtě problémů.... 😎
@muddledgirl a jak dlouho se snažíte vy?

@cooke ahojjj držím palečky ať se už zadařííí!!!