icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

jennas
13. únor 2019

@saminomimino no mam ale zase spise hnedy spineni...ale jasna krev uz jednou taky pri utreni byla....ted me boli bricho i dost...no doufam ze to neni dalsi biochemicky teda...mam tedy zatim 14den teploty pres 37...ale dnes se spustila ryma tak jestli to nebude nachlazenim....

saminomimino
13. únor 2019

@jennas na ms tam musí být nějaký pohyb směre dolu,měl by být,někomu to klesá až po MS ale zase ms mívají normální v kombinaci u tebe,to je nějaké podivné,nicméně pokud neměříš min 2 cykly pravidelně,nedá se z toho absolutně vycházet,ale obecně přes 37 stupnů ms nebyvá a jsou to teploty druhé fáze cyklu,tedy po ovulaci

jennas
13. únor 2019

@saminomimino jj ja nikdy nemerila pravidelne..ovu jsem vetsinou poznala nebo potvrdila testem a pak jsem merila jen asi 2 cykly pred ms kdyz mela dorazit a v obou pripadech byla v den ms 37...ale minule to bylo to biochemicky teda...tak ted zkousim merit abych vedela jak to u.me je i dal...a radeji nevedet,jsem cela nejaka rozbita😂😂😂

monib66
autor
14. únor 2019

@margaret88 Budu držet palce 💕 Jdu po 14 dnech, ale přijde mi to jako věčnost. A ani se nemůžu zbavit strachu, aby bylo miminko v pořádku.

margaret88
14. únor 2019

@monib66 Já si říkala že to nebude měsíc. Všechno je a bude v pořádku. ☺Nepřivolavej nic. Já třeba nad tímhle nepřemýšlím to bych se musela zbláznit. Máš už těhotenský průkaz?☺

klarka36
14. únor 2019

Tak se začínám obávat, že naše únorové snažení asi vůbec nebude 😔 ....manžel má vyhřezlou plotýnku......leží, nemá se moc hýbat....OVU bude sice až ke konci měsíce, ale "takovéhle" bolesti zad, asi jen tak nepřejdou....ach jo!!

mariej
15. únor 2019

Holky, tak já jsem dneska 10 DC a jdem se snažit. Držte palce, ať ten třetí pokus konečně dopadne 🙏 uvulaci mívám kolem 12 DC, tak to ještě v neděli pojistime ;) kdo je na tom podobně jako já?

katerina_j
15. únor 2019

Tak abych pravdu řekla, jsem úplně zmatená 😂 MS by měla dojít dneska, nemám žádný obvyklý příznak, neplazím se bolesti břicha po zemi 🙂 teplota mi dneska poskočila o 1 stupeň nahoru. Jen prsa mám nateklý už přes týden. Test bílý, ale manžel si mysli, ze tam úplně slabou čárku vidí. Tak uvidíme co se z toho vyklube.

dasenka12018
15. únor 2019

@katerina_j máš fotku testu? Třeba něco v koukáme 😊 Držím palce. Já dneska 3DPo a teplota krásně roste tak uvidíme jak to bude dál, kdyztak holt další měsíc 😊

monib66
autor
15. únor 2019

@margaret88 Snad máš pravdu 🙂 Ne, měla bych ji dostat na příští kontrole 🙂 Už jen 4 dny 😀

gramli
15. únor 2019

Ahoj holky, dnes jsem 18 dni od pichnuti ovitrelle a cca 16DPO a mrknete na testy asi biochemko ze? Jelikoz na 16 DPO hodne mizerna carky

radullah
15. únor 2019

@gramli Já teda s těma Cemio testama mám zrovna špatnou zkušenost, ukazovali mi 14 dpo jen sotva vykoukatelnýho ducha a z toho stejného vzorku moči mi test wondfo ukázal čárku skoro stejně silnou jako testovací. Asi bych ještě zkusila jiný test a když by to bylo pořád takhle slaboučké, tak by to už mohlo vypovídat o nějakém neprosperujícím těhotenství (měla jsem teď biochemko v prosinci a testy jsem měla hodně podobné asi 10 dní)

radullah
15. únor 2019

@katerina_j jo, zkus vyfotit testík, třeba něco vykoukáme...ztmavíme a tak :D

radullah
15. únor 2019

@klarka36 oou, tak to je teda nemilá zpráva, třeba se bude cítit trošku líp a půjde to aspoň nějak "ušolíchat" :D

dasenka12018
15. únor 2019

@gramli jak píše
@radullah tak bych zkusila jiný test...drzim palce 🍀

radullah
15. únor 2019

@gramli mám ty testy v deníčku dcerky a koukej, fakt velký rozdil

gramli
15. únor 2019

@radullah Ty jo to je teda rozdíl! No nic zkusím zase lady max od dr.maxe.. Jsem z toho vyplašená no, čekáme už dva roky na zázrak a konečně se na testech objevilo neco více než bílo, tak se modlím ke všem svatým aby to klaplo. Digi ukazuje + 1-2

gramli
15. únor 2019

@dasenka12018 děkuji za držení palečků, pořád se modlím aby to klaplo!

marcelina14
15. únor 2019

@gramli jestliže máš digi 1-2, tak je ruka v rukávě a moc gratuluji 🙂 🍀

Já jsem testovací maniak a musím říct, že je v těch testech neskutečný rozdíl, i když je stejná citlivost. Za mě klasický Mamatest 10 a Clearblue. To samé ovulační testy, jsem zvyklá na Maxe, jenže mám lékárnu Dr.Max z ruky, tak jsem v naší lékárně koupila nějaké, které neznám. Pořád slabá čárka - rozhodně ne pozitivní test, přitom podle BT ukázková ovulace, to znamé příznaky. Tak jsem nebyla líná, sjela si do Maxe a dvě nádherné dálnice? 😳

katerina_j
15. únor 2019

@dasenka12018 můžeme zkusit koukat, ale ja tam nevidím nic 🙂

margaret88
15. únor 2019

@katerina_j bohužel ani já nic nevidím. 😔

marcelina14
15. únor 2019

@katerina_j taky nic :(

margaret88
17. únor 2019

Dobré ráno.🙂 Dnešní testování. 😄Ve čtvrtek ještě poslední test a potom hurá k dr. na první prohlídku.🙏

katerina_j
17. únor 2019

@margaret88 gratuluju 🤩
Já dnes 1.DC 🙄🙂

margaret88
17. únor 2019

@katerina_j děkuji
To mně mrzí ale věř že se taky dočkáš //.✊🍀

katerina_j
17. únor 2019

@margaret88 věřím a zatím to nijak neřeším 🙂 rozhodli jsme se s manželem, že na tom zpracujeme teprve ted na zacatku unora a ovulaci jsme trochu prošvihli 😀

margaret88
17. únor 2019

@katerina_j březen to jistí ✊😉

monib66
autor
18. únor 2019

@svetluska5 moc držím palce, ať je na zítřejší kontrole vše v pořádku a srdíčko ať hezky bije 🍀

margaret88
18. únor 2019

@monib66 ty máš kontrolu zítra,že?🙂

monib66
autor
18. únor 2019

@margaret88 já ve středu 🙂

Strana