Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@jennas na ms tam musí být nějaký pohyb směre dolu,měl by být,někomu to klesá až po MS ale zase ms mívají normální v kombinaci u tebe,to je nějaké podivné,nicméně pokud neměříš min 2 cykly pravidelně,nedá se z toho absolutně vycházet,ale obecně přes 37 stupnů ms nebyvá a jsou to teploty druhé fáze cyklu,tedy po ovulaci
@saminomimino jj ja nikdy nemerila pravidelne..ovu jsem vetsinou poznala nebo potvrdila testem a pak jsem merila jen asi 2 cykly pred ms kdyz mela dorazit a v obou pripadech byla v den ms 37...ale minule to bylo to biochemicky teda...tak ted zkousim merit abych vedela jak to u.me je i dal...a radeji nevedet,jsem cela nejaka rozbita😂😂😂
@margaret88 Budu držet palce 💕 Jdu po 14 dnech, ale přijde mi to jako věčnost. A ani se nemůžu zbavit strachu, aby bylo miminko v pořádku.
@monib66 Já si říkala že to nebude měsíc. Všechno je a bude v pořádku. ☺Nepřivolavej nic. Já třeba nad tímhle nepřemýšlím to bych se musela zbláznit. Máš už těhotenský průkaz?☺
Tak se začínám obávat, že naše únorové snažení asi vůbec nebude 😔 ....manžel má vyhřezlou plotýnku......leží, nemá se moc hýbat....OVU bude sice až ke konci měsíce, ale "takovéhle" bolesti zad, asi jen tak nepřejdou....ach jo!!
Holky, tak já jsem dneska 10 DC a jdem se snažit. Držte palce, ať ten třetí pokus konečně dopadne 🙏 uvulaci mívám kolem 12 DC, tak to ještě v neděli pojistime ;) kdo je na tom podobně jako já?
Tak abych pravdu řekla, jsem úplně zmatená 😂 MS by měla dojít dneska, nemám žádný obvyklý příznak, neplazím se bolesti břicha po zemi 🙂 teplota mi dneska poskočila o 1 stupeň nahoru. Jen prsa mám nateklý už přes týden. Test bílý, ale manžel si mysli, ze tam úplně slabou čárku vidí. Tak uvidíme co se z toho vyklube.
@katerina_j máš fotku testu? Třeba něco v koukáme 😊 Držím palce. Já dneska 3DPo a teplota krásně roste tak uvidíme jak to bude dál, kdyztak holt další měsíc 😊
@margaret88 Snad máš pravdu 🙂 Ne, měla bych ji dostat na příští kontrole 🙂 Už jen 4 dny 😀
@gramli Já teda s těma Cemio testama mám zrovna špatnou zkušenost, ukazovali mi 14 dpo jen sotva vykoukatelnýho ducha a z toho stejného vzorku moči mi test wondfo ukázal čárku skoro stejně silnou jako testovací. Asi bych ještě zkusila jiný test a když by to bylo pořád takhle slaboučké, tak by to už mohlo vypovídat o nějakém neprosperujícím těhotenství (měla jsem teď biochemko v prosinci a testy jsem měla hodně podobné asi 10 dní)
@katerina_j jo, zkus vyfotit testík, třeba něco vykoukáme...ztmavíme a tak :D
@dasenka12018 děkuji za držení palečků, pořád se modlím aby to klaplo!
@gramli jestliže máš digi 1-2, tak je ruka v rukávě a moc gratuluji 🙂 🍀
Já jsem testovací maniak a musím říct, že je v těch testech neskutečný rozdíl, i když je stejná citlivost. Za mě klasický Mamatest 10 a Clearblue. To samé ovulační testy, jsem zvyklá na Maxe, jenže mám lékárnu Dr.Max z ruky, tak jsem v naší lékárně koupila nějaké, které neznám. Pořád slabá čárka - rozhodně ne pozitivní test, přitom podle BT ukázková ovulace, to znamé příznaky. Tak jsem nebyla líná, sjela si do Maxe a dvě nádherné dálnice? 😳
@dasenka12018 můžeme zkusit koukat, ale ja tam nevidím nic 🙂
@katerina_j bohužel ani já nic nevidím. 😔
@katerina_j taky nic :(
@margaret88 gratuluju 🤩
Já dnes 1.DC 🙄🙂
@katerina_j děkuji
To mně mrzí ale věř že se taky dočkáš //.✊🍀
@margaret88 věřím a zatím to nijak neřeším 🙂 rozhodli jsme se s manželem, že na tom zpracujeme teprve ted na zacatku unora a ovulaci jsme trochu prošvihli 😀
@katerina_j březen to jistí ✊😉
@svetluska5 moc držím palce, ať je na zítřejší kontrole vše v pořádku a srdíčko ať hezky bije 🍀
@monib66 ty máš kontrolu zítra,že?🙂
@margaret88 já ve středu 🙂

@saminomimino no mam ale zase spise hnedy spineni...ale jasna krev uz jednou taky pri utreni byla....ted me boli bricho i dost...no doufam ze to neni dalsi biochemicky teda...mam tedy zatim 14den teploty pres 37...ale dnes se spustila ryma tak jestli to nebude nachlazenim....