Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@margaret88 Určitě se ozvu 🙂 Jsem zvědavá, jak zvládnu ráno k doktorce dojít. Mám teď celodenní nevolnosti, je mi nanic. Dnes jsem už 3x objímala záchodovou mísu. Tak snad to za pár týdnů přejde.
@monib66 Děkuju moc, jsem z toho trošicku nervózní ale věřím že bude vše v pořádku 😉 Určitě se ozvu 🙂
@monib66 Nezávidím ti to.Mně jen strašně bolí prsa a jsem víc unavená.Ani nevím jestli je to normální že mi jinak nic není.(zatím) 😳
@margaret88 mám to stejně, myslím, že je u nás brzy - to přijde 🙈
@monib66 soucítím s Tebou, vydrž 🙂 Jak se přehoupneš do 2.trimestru, tak nevolnosti většinou odezní.
Jinak jsem slyšela chválu na ta lízátka z lékárny...
Držím palce ať u doktora dopadne vše na výbornou 🍀
@svetluska5 Jistě bude vše v pořádku 🙂
@margaret88 Je to šílený, ani už nevím, co jíst :-/ Jsem už 9tt, tak do 3 týdnů by to mohlo odeznít. Někdo nevolnosti mít nemusí, jistě bude vše v pořádku 🙂
@marcelina14 Ano, po nich je mi líp, ale jen na chvíli ☹ Hlavní je ať je miminko v pořádku, těch pár týdnů nějak přežiju. Děkuji moc, snad bude vše v pořádku.
@monib66 Když jsem čekala dceru tak mi bylo špatně celkem brzo ale zvracela jsem minimálně. Teď vůbec nic.😯
Všem vám holky moc gratuluji a raduji se z vašich úspěchů. Jen tak dál! Nevolnosti a zvracení vám, ale nezávidím. Jsem zvědavá, jak to jednou bude se mnou. Já děsně nerada zvracím.
Ostatním držím palečky aby se brzy zdařilo 🍀
Já jsem dnes 22 DC a už týden si užívám chřipku 😓 Nicméně už je to lepší. Z BT se teď díky tomu nedá moc vyčíst a tak uvidíme až se z toho vyhrabu. Doufám, že to brzy dopadne 😉
@margaret88 Já u syna se jen ráno vyzvracela a bylo mi fajn. Mohla jsem jíst cokoliv. Teď se mi zvedá žaludek snad ze všeho. Jím jen brambory, maso a chleba s paštikou nebo medem, jinak ani ťuk. Dnes je mi podezřele dobře, tak bud mám lepší den nebo mi bude o to hůř odpoledne 😀
Krásný den všem 🙂 Pro mě je dneska opravdu krásný, protože jsem poprvé slyšela srdíčko svého miminka. Vše vypadá v pořádku a miminko krásně roste, už má 13 mm. Dnes jsem 7+2 a už mám i tehotenskou prukazku. Teď mě čekají velké odběry krve, to zas bude 😀
@monib66 Držím palečky na zítra, určitě bude vše taky v pořádku 🙂 jinak mne je nevolno už 14 dní, ale zatím nezvracim. Mám lepší a horší dny, dneska je zrovna ten horší 🤢
@svetluska5 👏Moc moc gratuluji. Krásná zpráva. 😊
Zítra je na řadě @monib66 a pozítří já.😊
@svetluska5 Moc gratuluji 💕💕💕 Děkuji moc, zítra napíšu 🙂
@margaret88 taky držím palecky, ještě že jdeme tak hezky popořadě 🙂 kolikátý týden jsi?
@svetluska5 Dnes jsem začala 7tt(6+1)
Já počítám s tim že půjdu na kontrolu zase za 14dní a to mi dá teprve průkazku.
Kočky, jak zvládáte ty nevolnosti a zvracení a k tomu péči o prcky a vše okolo? Jsem teprve 5+4, jsem teda jen unavená, občas se mi zvedne žaludek, ale žádné drama. Je mi Vás strašně líto 😞 Jestli to čeká mě, tak jsem nametená... 😞 Chlap teď jezdí domů na víkend jednou za 14 dní, takže jsem s malou pořád sama 🙄
@marcelina14 Pro mě je teda mnohem horší ta únava, s první dcerou jsem to skoro nepocitila, stejně jako ty nevolnosti. Teď nemůžu skoro nic, furt bych jen spala ale nejde to, musím doma nějak fungovat. Začala jsem chodit spát v devět ale stejně to moc nepomáhá. Nevolnosti zatím zaháním colou po lzickach a většinou to rozdycham, jen doufám že se to nezhorší...
@margaret88 tak to máme taky popořadě 😀 já byla poprvé taky před 14 dny ale to nebylo ještě nic videt
@svetluska5 já teda měla tu únavu i u malé, to bylo šílený... Jen jsem se přesunula do práce a usínala jsem za stolem. Dnes jsme si šly lehnout po obědě a spaly jsme do čtyř 😱
@marcelina14 já měla šílenou únavu u dcery. To bylo něco hroznýho. Ještě k tomu chodit do práce,dělala jsem fyzicky náročnou práci na 2 směny.Teď jsem taky unavená ale míň.
@monib66 Krásný 😊Vidíš že je všechno v pořádku 😉🍀
@margaret88 Ano, už se ani tolik bát nebudu 🙂 Jistě bude miminko zdravé 😉
@monib66 Určitě! Snad bude všechno Ok i zítra u mně
@margaret88 moc držím palce💕
@monib66 povedená fotečka ❤️ Mám radost, že je vše v pořádku 🙏🏻🍀
@marcelina14 děkuji moc 💕💕💕
@monib66 to je krásný snimecek, já tam mám vidět jen takovou malou zizalku 😀 ale jinak super že je vše v pořádku, určitě to tak půjde i dál 😉 kdy jdeš na další kontrolu? Já až za mesic
@svetluska5 Já jdu na kontrolu až 20.3 :-/ 4.3 jdu jen na odběry krve a ten den se budu i objednávat na 1.screening, tak snad prcka uvidím dřív jak za měsíc.
Ahoj holky. Tak mám po kontrole. Zatím je tam bublinka a v ni"prstýnek"Jsme těhotná prý tak 5tt takže úplný začátek.Na další kontrolu jdu za měsíc a když bude všechno jak má být tak si už odnesu těh.průkaz.🙂🙏
@margaret88 Moc gratuluji k potvrzení těhotenství ❤ Tak ať nám ten měsíc rychle uteče a ať miminka hezky rostou 😚

@monib66 sakra já už to mám domotaný.😌🙈Nezapomeň se ozvat.🙂