Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@margaret88 tak brzy průkazku?já ji u obou dětí dostala až ve 12tt,ale asi je to všude jinak, nicméně gratuluji 😉☺️
@balogis děkuji.🙂 Já ji i u dcery dostala 9tt-10tt.
@margaret88 také gratuluji k těhotenství 😉 koukám že za měsíc se zase "sejdeme" u doktoru 😀
@balogis Mne prukazku soupli už teď na kontrole v 8tt 😆
@beruchajda cauko, já dneska 4 dpo a 16 dc. Držím palce ✊
@svetluska5 můj dr. taky dává průkazku se srdíčkem.🙂Ale jsem právě ještě málo
@margaret88 jeee, to jsme plus minus stejne 🙂
@marcelina14 😊😉
@mariej já jsem 8dc 😄✊
a já 1 dc 😀 🙈
....manželova vyhřezlá plotýnka byla trochu omezující, ale zkusili jsme to aspoň jednou a snažili se, 😀 😎 jsem zvědavá,zda se nám mohlo zadařit.....OVU taky byla(tentokrát ověřeno různými metodami - teplota, hlen i ovul. testy), takže dneska 2 DPO..... Držím palce všem, kdo se v únoru snažili a netrpělivě čekají! 🌷 🌞
Cau holky, tak jsme se v lednu rozhodli, že to začnem taky zkoušet: přeci jen věk nezastavíš (já 33, přítel skoro 43) a víme jak to bývá - někdy se to táhne měsíce, roky...O přítele jsem starch neměla, ten má spermie v pořádku (už tři děti 😀), ale u mě velká neznámá. Zase antikoncepci jsem vysadila před 6-7 lety, cyklus mám absolutně perfektně pravidelný (26-28 dní) a nikdy žádný gyn. problémy. Ale člověk nikdy neví. No každopádně voila - na první pokus (aniž bych tušila, kdy přesně mám ovulaci, nikdy jsem se netestovala). 😀 Včera jsem teda strávila den tady na Koni a jinde s tím, že se musím aspoň naučit, co znamená to tt a co bych měla aspoň trochu omezit. 😀 Jo, připadám si jak blázen, ale nevěděla jsem nic. Teď už je to lepší. Každopádně jsem moc "zvědavá" jak to bude probíhat - anžto nebydlím v ČR a nemám tu ještě doktora a jazykem ještě moc nevládnu. 😀 Bude to veselé. 😀 Ale beru to pozitivně - všechno dopadne dobře a co tě nezabije, to tě posílí. 🙂
@klarka36 když to má být, tak ani plotýnka tomu nezabrání:D držím palce;)
Ahoj holky. Mužů se k vám také přidat? 😊 máme 21 měsíční dceru a chceme se začít snažit o druhé miminko. Zítra bych to mela dostat,tak už se tesim az se po MS začneme snažit 😉 dcera se nám povedla hned druhy snažení. Tak jsem zvědavá jak to půjde u druhého. Ovulaci na sobě poznám. Takže nebudu dělat žádné testy nic. Těm co jsou už těhotné moc gratuluji a nám snažilkam moc držím palecky at nám to co nejdřív vyjde 😇
Holky vy co jste tehotna kdy jste sly k dr? Při prvnim jsem letěla skoro hned a ted tam jdu az za 14 dni. Je to hrozne dlouhe čekání. Vzhledem k tomu ze už mám zpoždění 14 dni a poslední ms jsem mela 18.1.
@marky123y já měla poslední menstruaci 11.1. A objednaná jsem na příští středu (7+5). V listopadu jsem měla mimoděložní, tak jsem čekala, že mě požene dřív...
@marcelina14 a stejne nic co. Tak je pravda ze dřív tam stejne nic vidět nebude ale chci to mít proste oficiálne potvrzeny od Dr. Jenom pro muj pocit ☺
@marky123y přesně tak, u dcerky jsem byla poprvé dokonce 8+2 🙂
Gratuluji všem tehulkam...mohu se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s pobolivanim v podbřišku a hnědým hlenem? BT nemerim, ale pobolivani podbřišku a vodnatý výtok jsem měla kolem Valentýna...děkuji
@biton já teda ne, ale mohlo by to teoreticky být uhnizďování? 🤷🏻♀️ Jiný příznak? Třeba prsa? To je u mě vždy přesnější než těhotenský test 🙂
@marcelina14 včera a ráno mi přišly plnější, pevnější (ráno ještě dceru kojim, ale už se tak neplní) 🙂 a to pobolivani podbřišku je jen občas (ne celý den)
@marcelina14 ještě mě napadá, že v neděli mi byla doma velká zima (přitom dle teploměru tu nebyla zima) a byla jsem hodně unavena
@biton nooo, to by mohlo být 🙂 Držím palce, ať najdeš na testu // 🙂
@marcelina14 děkuji, ale právě jsem začala krvácet ☹

@monib66 určitě ten měsíc uteče.🙂