icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

veroveru
27. bře 2019

Ahojki,, jsem Veru a také se s manželem snažíme.

ajina17
27. bře 2019

Ahoj holky, já mám doma skoro 6 letého chlapečka 🙂 a snažit se o sourozence začínáme od května 🙂

balogis
27. bře 2019

Dámy mám dotaz,nemám zkušenosti s ovulacnimi testy takže možná budu za blbce.Ciste teoreticky pokud by měla být ovulace 15dc tak ten den by byl už ovu test negativní? pozitivní by byl 13-14 DC?

monib66
autor
27. bře 2019

@lenulinka10 Moooc gratuluji ❤❤❤ Přeji ať je miminko zdravé a hezky roste👣

lenulinka10
27. bře 2019

@monib66 moooc děkuji 😘 snad bude vše v pořádku 😊

veroveru
28. bře 2019

Taky moc gratuluji ❤️

veroveru
28. bře 2019

Mě teď zjistil dr PCOS tak se začínám nějak léčit. Snad vše zabere. Trápím se jak koza.

sluckynek
28. bře 2019

@veroveru buď ráda že ti na něco přišli snažíme se o mimco dva roky to bude v dubnu jsem po potratu ve 22 TT a zamklem těhotenství a nikdo nic neví teď se domnívají že mám nádorky na nadledvinkach 😞 už nemůžu

veroveru
28. bře 2019

@sluckynek
Ahojki ano já vím, mám po nádoru na míše r. 2015 pak jsem začala chodit ke gynolozce ta mi dala proveru a hned při první návštěvě mi řekla, že mám vyplnit papíry k adopci. A pokaždé při další návštěvě u ní mi to vstepovala. Po 7 měsících jsem od ní odešla a našla si skvělého lékaře, který okamžitě mi udělal hormonální profil nasadil clostik a ultrogestan, ale nezadarilo se. Měla jsem AHM 7,33 což je trošku problém. Poslal mě do car unas ve městě, ale já pak plánovala svatbu atd takže jsem tam nešla. Minulý týden jsem se rozhoupala a šla. Důvod nechtice tam jít, že má dr hodně špatné recenze na jeho povahu, člověka jako takového. Takže jsem měla strach. Nicméně při první návštěvě byl docela super. Hned mi udělal 3D ultrazvuk vnitřní a ejhle polycysticke oba vaječníky. Byla jsem v šoku. Tři roky mi nikdo nic takového neřekl. Vše mě teprve ceka. Napsal mi clostik 2x denně až mi přijde ta mrska a Nosifol. Ten beru 2xdenne i s kyselinou listovou. Navíc mám cukrovku, nízkou ale mám. Snažím se teď zhubnout. Prostě jsem dostala velkou šanci a začala jsem věřit. Manžel má dvě děti 18 a 15 takže si myslím že on je ok, ale můžeme se mýlit.

veroveru
28. bře 2019

@sluckynek tak to mi je moc líto, ať jsi brzo v pořádku a najdeš ty naše dvě vysněné //

mariej
28. bře 2019

Tak já dneska 14 dpo. Test negativní a už cítím spodek na MS :( tehulkam moc gratuluji a tiše závidím. Já se na tento cyklus děsně upínala, ale zase nic. 32 narozky ťukaji na dveře a návrat do práce bohužel taky. Ach jo... tak moc si přeji druhé dítě, že už nedokážu myslet snad ani na nic jiného. Malá moc potřebuje bráchu nebo ségru. Snažíme se 6. měsíc a nic. Poprvé to šlo tak hladce a teď samá zklamání.

mariej
28. bře 2019

@veroveru tak to je mazec! Moc držím palce, ať to dobře dopadne.

svetluska5
28. bře 2019

Ahoj holky, tak i když jsem byla na screeningu už v pondělí, píšu až dneska protože screening nic moc, ani fotku mi nedaly, utz v pořádku ale krev se dozvím až za 2 týdny. Dneska jsem byla u mě doktorky a jako vždy jsem odchazela nadšená a vyklidnena že je vše ok, dokonce mi řekla, že si na 80% mysli, ze to bude kluk, takže budeme mít páreček. Jsem strašně šťastná 😍😍😍

veroveru
28. bře 2019

@svetluska5 gratuluji moc krásný ❤️

jancak3
Autor odpověď smazal
veroveru
28. bře 2019

@mariej dekuji

veroveru
28. bře 2019

@jancak3 já ji tam vidím ❤️❤️❤️

monib66
autor
28. bře 2019

@svetluska5 Moc gratuluji 💕 Krev bude taky jistě v pořádku 🙂

@jancak3 taky ji tam vidím, ať hezky sílí 😉

radullah
28. bře 2019

@mariej koukám, že jsme na tom hodně podobně. Letos taky 32, dcerce v červnu tři roky a s tím i nástup do práce, kde mi rovnou řekli, že budu pořád na školení a pak hned musím začít makat jak divá, abych si místo udržela... Takže těhotenství by bylo úplně nejlepší a nejhezčí vysvobození. Po roce snažení akorát dva potraty a jinak velký prd. Už toho mám taky akorát plnu hlavu.

beruchajda
28. bře 2019

Ahoj holky po nějaké době taky přidám svá slova do kola. Po dvoutýdenní chřipce s ATB jsem byla týden ok a pak se mi ozval močák, týden léčení pak týden zase ok a pak močák na novo. Dnes končím s prášky na něj a jsem 11 DPO, ovulace dorazila 48 DC. Teď se modlím, aby ta mrška nedorazila. Snažíme se o první a je to 7 měsíců co jsme začali, ale vlastně to byly jen 4 cykly. Moc bych si přála aby to vyšlo, protože v práci mám teď nějaké trable a tohle by je vyřešilo. Svou práci mám ráda, ale teď je to situace, která s těhotenstvím souvisí a tak kdyby to vyšlo vyřešilo by se to a já se tolik nestresovala jako poslední dva dny. A to taky není ok. No konec pesimismu a doufám, že za pár dní se objeví vysněné dvě čárky. Na víkend plánujeme výlety, tak alespoň odreaguji hlavu. Těhulkám ať je co nejlépe a mohou si těhotenství užívat a snažilkám hodně štěstí 🍀🍀🍀

balogis
29. bře 2019

Holky toto je ryska že?

eviicka
29. bře 2019

@radullah tak já taky po dvou potratech za poslední rok a doma za pár měsíců tříleťáka, v práci tedy budou snad hodně vstřícní, ale mám místo, kde není úplně ideální nastoupit jen na pár měsíců. ☹

lucieber
Autor odpověď smazal
mariej
30. bře 2019

@balogis těžko říct. Zkoušela jsi dneska?

balogis
31. bře 2019

@mariej jj negativní 😁koupila sem silnější test a byl bílý,tyhle tenké mi tu rysku vždycky ukážou

paja285
1. dub 2019

Ahojte, necetla jsem celou diskuzi, ale rada se k vam pridam. My se s manzelem zaciname snazit tento mesic, ale vzhledem k tomu ze je to prvni mesic bez HA tak si myslim, ze to jen tak nebude 😣

radullah
1. dub 2019

@paja285 Ahoj a vítej. Třeba se ti poštěstí, tahle skupinka je nějaká zázračná, skoro všechny (krom pár výjimek) hned otěhotněli :D Pořád čekám, kdy to skočí i na nás...

paja285
1. dub 2019

@radullah no kezby ☺☺ kapu kontryhel,piju malinik... uvidime no ... ☺

hermij
1. dub 2019

@radullah jj, byl na to dokonce dělaný průzkum, že podpůrné skupinky mají pozitivní efekt na ženy a jejich plodnou sílu 🙂 😂🤰

@paja285 Odborníci na přirozenou podporu početí doporučují začít se "snažit" nejdříve rok po vysazení HA... zanesená těma sra*** bych si nikdy nelajzla snažit se počít nový život. Co koluje v krvi Tobě, bude kolovat krví Tvého miminka. Promiň za přísnost, nejsem tu od toho, abych někomu kecala do života, vynášela soudy atd, taky na to nikdo není zvědavý, ale je to k zamyšlení. Nejprve své tělo očisti. nemusíš nutně podstupovat drahý detox, venku natrhej kopřivy a vař si dva týdny čaje, anebo kup ostropestřec, anebo uvař čaj z pampelišek... aspoň načerpáš vitamin D a čerstvý vzduch, což je k početí nutnost 🍀🥗 Přeji všechno dobré 🙂

wivisek
1. dub 2019

Nemá někdo prosím zkušenost s nízkou sliznicí? S přítelem se snažíme už přes rok, doma máme skoro 5 letýho klučíka, při a po porodu jsem měla komplikace, takže jsem musela jít 5x na čištění, z toho jsem 3x málem vykrvácela, dr. řekla, že mám nízkou sliznici, že musím vydržet než doroste. Piju kontryhelový čaj, minulý měsíc jsem měla už po sedmé zpoždění - pozitivní těhotenský test, ale stejně jsem to pokaždé dostala...mám vitamíny femibion a fertipronu. Snažím se na to nemyslet, ale podvědomí asi dělá své...

Strana