Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@wivisek Já mám taky nízkou sliznici, taky až po revizi, jak poporodní, tak pak za dva roky potratové. Naposledy jsem měla v prosinci taky pozitivní test a odešlo to...i potratová ms byla jen špinění..ale dlouhé, asi dva týdny. Od té doby mám místo ms jen špinění 2-3dny a konec. Každopádně jsem teď nasadila ke kontryhelovému čaji ještě kapky Jeřábu ptačího, měl by právě podporovat tvorbu estrogenu a díky němu roste děložní sliznice. Každopádně mě i ten pozitivní test - biochemické těhotenství počítá mudra jako neprosperující těhotenství, které mi zapsala do karty a když se to bude ještě opakovat, už se to bude řešit. 7x je teda už hodně...
Nějak to tady zkomíra ženy ;) jakpak na tom jste? Já vyhlížím za asi 2 dny ovulku, jedem na dovcu, tak třeba pomůže změna prostředí.
Zdravim po nejake dobe ☺ maly update u me. Jsem asi 10-12DPO nevim presne nijak to nehlidam jen jsem ji asi tak nejak citila.. a ted me dva dny jakoby Pali v bradavkach a tahne se to smerem do podpazi, jsou i vetsi a vyraznejsi nez normalne, vcera vecer se mi udelalo strasne zle mela jsem co delat abych nezvracela a drzi se me to do ted. Je to asi strasne brzy na priznaky tehu, ze? 😀 muze to byt treba diky vysazene ha?
@paja285 já ti nechci dávat pláně naděje, ale mě třeba bolely bradavky hned po oplodňujícím sexu 😀 nikdy jsem neměla bradavky citlivý až tehdy 😊 jinak asi 12 DPO se přidala celková bolest prsou a 13 DPO slabší čárka na testu, teď jsem 14 TT 😊 přeji hodně štěstí a asi bych na tvém místě zítra zkusila test 😉
no myslim si ze to spis nevydrzim, a zitra to zkusim.. aspon budu vedet na cem jsem 🙂
Tak po druhé kontrole to konecne vypadá lépe. Hematom zmizel, nespinim mam zase normální režim a vše co mi zakázal už mám zase povoleno. Rovnou mi udělal 1.screening a na krev si budu volat příští týden tak snad to dopadne dobře. Hodnoty z UTZ mi stejnak nic nerikaji a radsi to nebudu ani googlit ☺.Jsem nejaka víc vystrasena u druhého těhotenství. Jinak jsem 11+6
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? 🙂
@monib66 Děkuji za přivítání 🙂
Něco málo o mně... Teď v dubnu jsme se začali snažit o druhátko. Máme už doma sedmiměsíční holčičku. Ta se nám povedla po půl roce snažení a dvou SP. Tak jsem zvědavá, jak nám to půjde tentokrát 🙂
Holky, jak dlouho se už snažíte? Berete něco na podporu početí? 🙂
Ahoj ráda bych se k vám přidala.. S přítelem jsme spolu 2,5 roku, teď v červnu máme svatbu a začátkem měsíce proběhl první pokus.. Zatím neberu žádné vitamíny, ale mám v plánu koupit listovku.. Zdravotně dle gynekologa jsem v pořádku tak uvidíme.. MS by měla přijít 19.4. Plodné dny úplně nesleduju, upřímně nemám zkušenosti s měřením bazální teploty a zatím jsem nezkoušela ani ovu testy.. Tím že máme před svatbou tak to úplně neřeším i když bych ráda kdyby se povedlo co nejdřív 🙂
@katerina20 Ahoj, budu držet pěsti, ať se brzy zadaří. Ono je nejlepší, když na to člověk až tak moc nespěchá 🙂
@veronyque dneska jsem 45dc, já se řídím zatím jen dle hlenu a bolesti...a tu jsem měla tentokrát dost velkou na začátku měsíce...snažíme se (spíš tomu necháváme volný průběh) od prosince a od té doby mám nepravidelne cykly - 74, 28 (v létě jsem vysadila HA a cykly měla 29 a 36)...nepravidelne cykly mám prý díky tomu, že stále kojim...jinak beru jen kyselinu listovou...kolik DC jste Vy? Přeji ať brzy najdete //
@katerina_j bohužel na digi jsou vždy 2 čárky. Já ho kuchala minulý měsíc ☹️
Dneska 4-5 dpo. Zatím jsem v klidu. Modlím se, aby mně z toho nehrabalo jako minulý měsíc 🤫 máme jet na konci května na dovolenou, tak aspoň bych neměla nevolnosti, kdyby to teď neklaplo. Docela se tím uklidňuji.
Já jsem dnes 15 DC. Poslední dva cykly byly sice oba přes 60 dní, ale byly už alespoň podobné. Z měření BT vím, že LF je dostatečně dlouhá, což je super. Po velikonocích jdu na prevenci, tak to proberu s doktorem délku cyklů a uvidím co si bude myslet. My se snažíme od září loňského roku takže to ještě není tak strašné, ale samozřejmě bych byla ráda kdyby to vyšlo co nejdříve. Poslední HA jsem brala v srpnu.

@wivisek Sleduješ se symptotermální metodou? děložní hlen + bazální teplota? Hádám, že ne, když si myslíš, že máš zpoždění. Jak dlouho piješ kontryhel... Může to být jím. Oddaluje ovulaci a natahuje cyklus. Důležitější, než výška sliznice je v této cvhíli pro tebe délka luteální fáze, tu zjistíš, když si budeš sledovat cyklus a psát záznamy. Není to o "trackování" ovulace, ale o poznání svého cyklu a zdraví 🙂