Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@ivankao Ja myslím ze je to tam! 🙂 gratulace
@ivankao ja myslím, ze je to tam! 🙂 gratuluji 🙂
@kikimaruska Ahoj 🙂 snazila som sa otvorit ten odkaz na album,ale vypisalo mi, ze prispevok nie je dostupny. Ako sa ti inak dari? Citis nejaku zmenu?
@nina004 Ahoj 🙂. To je divné, všechna alba mám otevřená pro přátele, ale otevřela sem ho teď veřejně, tak zkus 😉. Změny zatím jen, že mě bolí prsa, téměř pořád, ale zatím nic víc 🙂. Minulý měsíc jsem těch tehotenskych příznaků měla mnohem více... A nakonec sem v den MS utíkala z moře, abych nelákala žraloky 😭🦈😁. Doma sem pak zjistila, díky ovu testům že jsme se v době plodnosti nemilovali, takže to ani nebylo možné (hupsli jsme na to až týden po ovulaci... Minulý měsíc jsem ji ješte nesledovala).
@ivankao vypadá to krásně... Už jen aby sílila😊👍. Gratuluji....
@kikimaruska Uz som sa dostala do albumu. Mas krasnych chlapcov. A vidiet, ze ste si prichod maleho velmi uzivali. Kiezby sa zadaril cim skor aj dalsi surodenec. 🙂
Tak my opět nic 😭
@sluckynek :( jeste zkus test za par dni :/ třeba to bude vidět později??
@katkadoskova nemusím zkoušet dostala jsem ms jsem 1DC 😭
@sluckynek chjo :( ale tak vše ma svůj důvod. Vyjde to jiný měsíc. :( ja budu testovat ve čtvrtek nebo pátek, pokud to také nedostanu, mam to dostat od zítra (ale spis středu/čtvrtek). Ale cítím také uz břicho, tak se bojím, ze to také dostanu :( tak se budeme snažit spolu!
@katkadoskova jo my už docházíme do ivf centra
@sluckynek tak to vám brzo pomůžou. Muzu se zeptat po jak dlouhé době jdete a jaký mate problém? A jak se to začíná řešit? Vždy me to zajímalo. Hlavne ze dnes jsou možnosti a spousta lidi se tak miminka dočká. Porad čekáte na první mimi?? Omlouvám se, jestli se moc ptám, odpovídat nemusis pokud je ti to nepříjemné.
@katkadoskova minulý rok jsem otěhotněla od března 2017 bohužel v červenci jsem rodila mrtvou holčičku 21+2 TT 😭 teď v lednu jsem otěhotněla bohužel zamkle těhotenství dvojcatek 6+2 TT a od té doby bojujeme , všechny vyšetření mám v pořádku , hormonální profil , průchodnost vejcovodu . Manžel zatím nevysetren . Poslal mě do ivf centra můj gynekolog který s nimi spoluprácuje. Momentálně za sebou mám dva Ovitrelle bez zadařeni jsem v srpnu objednaná znovu na folikumetrii , pichnuti Ovitrelle a domluvení se na dalším postupu. Důvod proč to nejde nikdo neví 🤔 u mě vše v pořádku
@sluckynek to je mi vás tak lito, prožila jsi si toho hodně!! Neumím.si to ani představit :( obdivuji te!! Moc bych vám prala, po te hruze vytouzene miminko. Držte se!!! Věřím, ze se dočkáte.
@lusinda485 ahoj tak co? Stále cekas? Jeste jsi nedala test?
Ja čekám a řekla jsem si, ze pokud to do patka do rána nedostanu, tak dam test. Raději počkám na ten pátek. To by měla byt tutovka. Ale cítím břicho tak se obavám, ze to dostanu. :/
@katkadoskova ahojky zatím jsem nezkoušela, a břicho necítím jen hlava tak uvidíme každopádně počkám a taky testnu v pátek 😁
@lusinda485 :D je to fakt sranda to čekání. Me je teda od nedele pěkne zle. Ale mam uz více jak tyden blokla zada, tak nevim jeslti to není od toho. Břicho me boli jako na ms, i když trochu jinak, ale spis jako na ms. Tak jsem na to zvědavá. Mam hroznou žravou :D a když se najim, tak je mi blbe. Teplotu mam zatím vysokou. Tak teda uvidíme :D si rikam ze pátek je hezčí den na test :D
@kikimaruska Ahoj. Uz si testovala? Ja mam test uplne biely. Takze nic z toho tento mesiac. Uvidime, mozno dalsi bude ten pravy 🙂
@nina004 Ahoj. U mě také nic. Ale jsem teprve 10 DPO a spíš beru 9DPO, jelikož snažení ten den bylo až v noci... Takže ještě je čas. Celý tyden mě ale ve dne i v noci bolí prsa, vystupují mi všude žíly, což není běžné, takže pořád doufám a zítra pokračuji 🙃😁🙂
@nina004 MS jinak očekávám až 7.8.19. A ty?
@kikimaruska ja som dnes tiez 10DPO, a Ms by mala prist 5-6.8. Ale mam len take klasicke MS priznaky ako bolest brucha a som neskutocne nervozna 🙂
U teba to vyzera celkom nadejne. No som velmi zvedava aky bude vysledok 🙂
@kikimaruska chmmm...9dpo jsem už měla čárečku na testu 😈 bolelo mě břicho jako na ms a přesně jak píšeš bolela prsa a žíly všude. Tak tfuj tfuj tfuj 🍀
@katkadoskova tak dnes je mě na zvrácení, jsem naštvaná na manžela jen co se mě dotkne😁😁tak uvidím zítra, já to nevydržím a budu asi testovat 😁
@lusinda485 :D fakt? Tak to vypadá dobre :D ja tento tyden uz náladova nejsem, ale mam žravou a je mi každy den blivno :D jpočkám do pátku asi. Měla jsem ovu déle 18-19 den, tak ať je to jistý. :D tak dej hned ráno vědět!!! :D budu čekat :D
Ahoj. Tak dnes test stále bílý, 11 DPO. Od včera mě občas píchne na pravé straně podbřišku a ráno jsem lehce špinila tmavou krví. Jinak MS bolesti žádné a MS má dorazit tedy až za týden... Tak uvidím, cose rozjede, nebo ne. 🙂

@ivankao já ho tam vidim😍gratuluji