Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@katkadoskova tak dělala jsem si test a nic ☹️achjo
@lusinda485 jéje :/ ale třeba je jeste brzo... zkus jeste testovat. Třeba se ukáže až dyl. Ja zkusím zítra. Ale zatím jsem to nedostala tak uvidíme. I když teplota mi trochu klesla :/
@katkadoskova nevím no ☹️a co ty🙂??
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? ☺️
@lusinda485 ahoj no ja jsem na tom nějak napůl. Dělala jsem ráno dva testy. Mamatest 10 a clearblue ten je citlivosti 25. Mamatest duch (ale asi po limitu nevim) a clearnlue negativní. Ja vím, ze jsem ovu měla později. Tak jsem si došla na krev a budu to vědět jiste. Takže odpo uvidím. Me to tetování nebaví, kupovat testy a sledovat čárky, krev bude tutovka a nemusím si delat plane naděje. Takže uvidíme. Odpo nápisu jak mi to dopadlo.
@petula.bir ahoj no jasne 🙂. Všechny jsme tu po testech takže jedeme další měsíc 🙂
@katkadoskova
Já si dělala test ze srandy - protože se mi zdálo, ze jsem těhotná 😂🥰 jsem pul roku po revizi v 10tt 😔 na mamatestu duch a dneska jsem si dělala jiný (oba 10) a nic 😕 do ms mi zbývá cca 6.dnů. Dnes jsem šla na preventivku a vše v pořádku. Poslední týden mě ale strašně bolí žaludek a několikrat jsem to měla jen tak tak ...
@petula.bir Jestli ti zbývá do ms 6 dnů tak testuješ šíleně brzy...
@zelenoockaa
To ano, první byla sranda 😂 pak jsem chtela vidět zda to bude sílit nebo se to ztratí.
@petula.bir ahoj. To jsme na tom skoro stejně. Mám 5-6 dní do MS, na Mamatestu je duch, ale tak slabý, že nelze nafotit. Od zítra mám už jiné testy a Clearblue digital, až si budu jistá....
@petula.bir na tom mamatestu prostě vidím něco nemůžu si pomoct
@balogis
Kočko, děkuji ja proste taky ... i přítel když to viděl tak hned juuu 😍
@kikimaruska
Já měla asi nějak vadný test 😂 tak můžeme testovat spolu 🙂 nejspis mám ale PMS 😂🤨 od revize snad každý měsíc 😢 nikdy jsem to neměla
@petula.bir jinak teda když se mi ukázalo to co tobě na tom mamatestu tak mi to potvrdil lady max kde byla čárka výraznější
@balogis
Počkej kouknu co je ten který jsme koupila v lékárně v nemocnici když jsem byla dnes na kontrole.
@petula.bir Ja na mamatestu to samé co ty! Ale šla jsem na krev a HCG hodně málo, takže spis negativní. Ale muže to byt jeste hodně v zacatku a byt nízké, je fakt, ze jsem měla ovu pozdě. Ale spis myslím, ze nic. Uvidíme. Dnes meskam nevim přesně kolik. Dle kalendáře 4 dny ale vím, ze to dostávám cca 32 den, takže tak den dva. Takže uvidíme ;) ale myslím, ze spis ne, mam i nižší teplotu (i když jsem měřila o hodinu dříve než normal).
@katkadoskova zkusudelat znovu test, u mě stále ms nikde nevím co je.
@lusinda485 Ja uz to dnes dostala 🙂 jsem si říkala kdy to dorazí, klesla mi teplota ;) tak jsem ale rada, ze jsem to dostala ze je vše Ok ;) tak ted co ty 🙂
Ahoj. Tak já stále slabě špiním. Včera pár kapek od rána, dnes je ta krev tmavší... Ale nemám žádné bolesti (při MS mívám velké bolesti a první den bez léků na bolest vůbec nezvládám fungovat...),tak nevím. Buď se do večera MS rozjede o několik dní dřív... Nebo nevím.
@kikimaruska držíme palce ;) nezbývá než čekat :/
@kikimaruska Drzim prsty, aby to dopadlo dobre 🙂 Daj vesiet ako pokracujes.
Ahoj, koukam, ze se tu testuje ve velkym 🙂 vsem co nevyslo, drzim palecky za mesic. Ja jeste cekam, mam pet dni do ms. Ale tyden boli podbrisek a prsa vetsi, i chlap si vsimnul, tak si davam trochu nadeji. V utery jdu k doktorce na preventivku, bude mi brat krev, tak si asi necham zmerit hcg. To bude dva dny do ms, to uz by to v krvi melo byt znat..co myslite?
Ahoj holky, přidávám se. Můžete mi prosím některá pomoci s grafem BT? Měřím první měsíc. Dříve jsem měřila jen před MS, jestli teplota klesla, mívala jsem přes 37, a den před MS mi klesla na 36,5. Teď poprvé zaznamenávám. Poslední měsíce mívám nesnesitelnou bolest v období ovulace. Svíjím se v leže, nemůžu nic, bolest trvá cca hodinu, hlen bílkový, čípek pootevřený, usoudila jsem, že bolest je ovulační, u Dr žádný nález. Dle grafu, jsem si myslela, že byla ovu při prvním poklesu teploty, pak stoupla a zase klesla. Apka mi zaznamenala ovu na 20 DC, a ta bolest byla 21DC. Děkuji za pomoc 😉
@aselluska Ahoj. Meras BT vzdy v rovnaku hodinu? Podla mna si este ovu nemala. Mam rovnaku apku v mobile a ovu mi nevypocitala dobre. Podla teploty som ju mala o dva dni neskor. Skus este meriat dalej, teplota by ti mala stupnut viac. Po aspon 4 nizsich teplotach by mala stupnut cca o 0,5 stupna a udrzat sa tak aspon 3 dni.

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat zda nemate nejakou zkusenost zda je mozne kdyz jsem mela menzes 5 dni a 5 den jsem mela nechraneny sex ale prerusovany, nudelal se do me, ale byl vzruseny (tzv. Mokry) jestli je nejaka moznost otehotneni? Myslim si, ze je to hloupost ale radsi se zeptam. Diky za zkusenosti