Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
Shojky, holky. Rada se k vam pridam. Mam doma dcerku 2roky a 6mesicu. Pred mesicem jsme se rozhodli, ze tomu nechame volny prubeh. Tak uvidime, zda se druhatko zadari. Minule nam to trvalo skoro 9mesicu, tak ted se uvidi ☺️
@petula.bir taky cekam ms za cca 5-6 dni, tak uvidime jak nam to ,,vyjde,,✌️
@kikimaruska Zatial to vyzera nadejne. Hlavne nech je tu ciarocku vidiet cim dalej viac 🙂
Ahoj holky 🙂 Nechcete některá digitální ovulační testy Clear Blue a lubrikační gel Conceive? Nechám i s poštou za 500,-. Nové, nerozbalené, obojí mě stálo 800,-. Byla jsem trošku mimo z vyhodnocování výsledků klasických ovulačních testů, proto jsem chtěla zkusit digi a kamarádka po gelu na první pokus otěhotněla, tak jsem chtěla také zkusit. Jenže než mi balilk dorazil, tak se nějak zadařilo 🙂
Klidně písněte zprávu, můžeme se nějak domluvit.
A všem Vám moc držím palce, ať najdete co nejdříve dvě čárky 🙏🏻🍀❤️
Ahoj holky jsem 5-6 dpo nevím přesně doktor říkal že buď skončila nebo teprv bude tak to tak počítám ale hlavně strašně mě bolí levá část boku, tresti mě hlava nevíte co to může znamenat dekuji
Ahoj holky, smim se k Vam pridat? 🙂
@snazimese urcite
@julinecka24 Dekuji 😊 Tak neco malo o me: Je mi 28 let, manzelovi 30. Jsme spolu 4 roky, z toho za par dni manzela 2 roky. Celou dobu se mimi nepodarilo, ackoliv prvni temer 3 roky jsme to vubec neresili, pac jsme byli oba hodne ve stresu (3x stehovani, stres v praci a podobne..). Ted tomu jeste nechavame volny prubeh. Tenhle cyklus jsem dnes 6 DPO, s nejvyssi pravdepodobnosti jsme se trefili primo do ovulace. Od 4 DPO citim neustaly tlak v podbrisku, ktery skoro neprestava a do toho citim bodani smerem k pravemu vajecniku. Do ms mam jeste 5 dni, tak jsem zvedava co bude.. Pms takhle brzy nemam, max 1-2 dny predem.. Z toho neustaleho tlaku jsem uz dost nervozni..
Ahojky holky, tak mě celý víkend bylo celkem dobře 🙂 nyní mi je jako když mi přijde ms 🙂 jen pobolívá spodek a nic 🙂 teplota v 5.00 byla 36,7 což je normální u mě 🙂 tak my budeme pokračovat další měsíc 🥰
Ahoj holky, mám dotaz minulý měsíc jsem si myslela, že jsem těhotná a jelikož mě ms nedošla, tak jsem si myslela, že to vyšlo bohužel ms přišla až týden potom. Vždy jsem měla ms pravidelnou přesně co 28 dní. Teď je to znovu, měla dojít minulý cvrtek a doteď ji nemám. Už jsem z toho nervózní, neboť mimčo plánujeme ale takhle rozhozeny cyklus jsem nikdy neměla. Nemáte s tím některá zkušenost? Díky
@petula.bir tak to je skoda, uvidis nadeje umira posledni.... Me je ,,blujno,, uz treti den mam zazivaci potize. Takze nejaka strevni virozka😂 uz aby pominula 😂 ja uvidim v sobotu/ nedeli.
@leilinkaa
Ahojky, každé těhotenství jsem měla “střevní potíže” chodila jsme 2x denně na velkou - normálně trpím zácpou 😳
Mě je teď nějaké smutno, ze to nevyšlo ☹ přítel je taky zklamaný ☹ už myslel, že to vyšlo 😔
Na jednu strašně si říkám, ze to je asi dobře, nechci byt na svatbě těhotná - vždy jsem zvracela a bylo mi špatně do cca 16tt 😂 tak bych si to ani neuzila 🙂 uzijeme si svatební noc na kterou mi zrovna vychází ovulace 😂😂😂
@petula.bir no kdyby to vyslo, tak to by byla moc velka nahoda 😀 prvni dcerka trvala skoro 9 mesicu ☺️ tak drzim palce at vam to vyjde na svatebni noc. Hlavne se manzel nesmi moc opit, tak jako muj😂 kdy mate svatbu? Zari/rijen ?
@leilinkaa
My jsme si řekli, ze nebudeme pít - chceme si to užit 🥰
Svatba bude 27.9.2019
Já otěhotněla prosinec-leden ale nepovedlo se a od té doby neberu nic a sex máme když se nám chce, já jen okem sleduji kdy je ovulace a kdy ne - přítel taky koukne 😂 ale když není nálada nebo chuť - sex není
@petula.bir super, zari je idealni na svatbu ✌️ mi meli 4.9.2015 😊 v lednu 2020 bych se mela vracet do prace. Tak jsme si rikali, ze se nebudem chranit a bud druhe mimco dojde nebo nee. Ja osobne bych byla rada, no snad se brzo zadari. Zatim ani nic nesleduji, nemam na to ani cas ohledne dcerky. Je to strasny dablik 😀 ....Tak uvidime😏
@leilinkaa
Přesně tak září - ani zima ani horko 😂
Svatba měla byt 29.3.2019 ale bohužel musela jsem na revizi a neměla jsem na to ještě zarizovat svatbu. Trvalo několik mesiců než já i přítel jsme se z toho dostali. Jsem alergická na sluníčko tak u nás buď podzim nebo zima 😂
Já mám v telefonu menstruační kalendář a tam píšu nahlídnu kdy bude ovulace ale teď jsem si začala měřit teplotu tak uvidíme. Měřila jsem si ji naposledy před 1,těhotenství cca 11.let 😂😂😂😂
@petula.bir presne ani horko ani zima. Nam rano prselo stesti a odpo bylo hezky. Nedovedu si predstavit se vdavat v cca 30ti stupnich... Budu ti drzet palce, at se ti vse splni, jak mimco, tak svatba 😍 ja se budu prubezne ozyvat, zda ano ci ne 😀
@leilinkaa ahoj holky ja jsem se davala minuly rok 14 cervence 2018 a u me bylo krasne na svatbe jo taky jsem si rikala doufam ze nebude prset protoze to tak vypadalo
@marcelina14 já bych si vzala ten gel ;)
@julinecka24
Já když se vdávala poprvé tak pršelo, sněžilo pak myslím, ze vylezlo sluníčko a vdavala jsem se 9.11.2007 😂
Když jsem si teď přítele měla brát v tom březnu tak na ten den byla bouřka, pršelo celý den tak jsem říkala, ten to byl osud 😂
Ty jo od odpoledne mě bolí prsa 😂 Ms má přijít v pátek 🙂 na víkend, paráda 😡😂😂😂😂
@petula.bir tak držím palce ať nepřijde mě bol dnes podbrisek MS má přijít 15 srpna tak uvidíme ležet nemůžu protože mě bolí zebra nevím proč zítra jdu na gyndu na kontrolu ale jsem buď 7-8 dpo tak nevím jestli doktor něco uvidi
@julinecka24 tak to jo teda, krasne vam to vyslo😏 jak dlouho se snazite o mimco ? Drzim palce at to brzo vyjde😏
@kikimaruska to může být při uhnízdění neboj 🙂🍀
@leilinkaa rok a půl se snazime
@kikimaruska gratulujem 🙂 Tak predsa sa podarilo 🙂 a ani to dlho netrvalo. Hlavne nech vsetko dobre dopadne. A to spinenie by mohlo byt uhniezdenie alebo menej progesteronu. Uvidis, co ti na to povie doktor 😉
@julinecka24 my od května 2017 😭🙈
@sluckynek my od dubna 2018

Ahoj. Tak pokračuji stále stejně. Hodně slaboucke špinění už 4 den, jen pár kapek, spíš už ustavá. Bolesti k MS žádné, dorazit by měla v úterý. Test, které mám stejné značky a byl sněhové bílý je dnes se slaboučkou čárkou, vidět pouhým okem. Sbírala sem ale ne úplně ranní moč, až tu druhou. Jsem 14 DPO, spíš ale 13. Takže, stále čekám....