Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@julinecka24 a jste vyšetření oba ?
@julinecka24 ach jo, ale verim, ze se zadari. Driv nebo pozdeji...
@leilinkaa jjj musime doufat urcite se zadari
@sluckynek To mi doktor povedal uz davnejsie. Teraz sa k tomu nechce lekar moc vyjadrit. Neviem preco. Ked som tam bola naposledy, ze sedem mesiacov sa snazime a nic. Tak mi povedal, ze v zime je normalne, ze to nejde a mame skusat na jar a v lete. Tak som zvedava co mi povie nabuduce 🙂
@nina004
Ahoj, docela divný přístup 😕
Nám udělal doktor vyšetření cca 7.mesic od snažení. Říkal, že do roka je to normální a po roce by se to mělo řešit.
@petula.bir Ja som si uz povedala, ze skusim ist k nemu este na podzim a ked bude jeho pristup stele rovnaky, tak sa pokusim najst ineho doktora. Len tu je tazko s gynekologmi. Maju dost obsadene.
@nina004
Určitě, takový přístup mi přijde divný - spis na to prdí 😕 Já naštěstí mám gynekologa super ale přemýšlím, ze ho změním. Nechce, tatínky u UTZ 😢 což mě pěkně štve :( řekl, ze tam není tolik místa a přitom vím, ze tam tatínci i kamarádky chodi 😔
@karinkar
Ahoj, řekla bych, ze se zadarilo 🥰 gratuluji 🙂
@julinecka24 já nic nevidím,a doktor už něco viděl? To je trochu zvláštní ne? Mě Dr objednala až budu cca 6+2aby bylo něco pořádně vidět a to mám už týden na testu jasné dvě čárky, žádné duchy.ale třeba se v tom jen nevyznám.kazdopadne tento test mi ukázal tu čárku vždy nejsilnější takže bych zkusila třeba další za dva dny,držím palce.ms mešká?
@julinecka24 takhle mi ukázal tento test cca čtyři až šest dní před ms
@radullah
@nina004
@petula.bir
Holky ted jen doufat, ze se udrží prcek. 🙏🙂
@julinecka24 bohuzel nic nevidim. Zkus to o den dva pozdeji. Uz mas zpozdeni ? Budu drzet palce 😍
@petula.birrak me ,,zaludecni potize,, nebyli ,,priznakem. Zacinam pomalu spinit, tak si myslim, ze v sobotu ci nedeli( nebo driv ms dorazi). Jak jsi na tom ty?
@petula.bir Zvlastny pristup lekara, ze odmieta otecka. Doteraz som si myslela, ze otec pri utz je samozrejmost.
Ahojky, tak já dnes dostala o den dřív 🤨
@nina004
Ahojky, no ex právě nikdy chodit nechtěl tak jsem to neřešila. A přítel teď chce chodit až budu těhotná a sestra rekla, ze ne, doktor si to nepřeje, ze je tam málo místa. Když jsem byla těhotná, přítel sel semnou a musel čekat v čekárně 😔 Z toho důvodu uvažuji i o změně ☹
@karinkar
@kikimaruska
Moc gratuluji 🥰❤️
@leilinkaa
Ahojky, já to včera dostala ... ale věděla jsem, teplota klesla z 36,7 na 36,4 tak tento měsíc to řešit nebudu, řeším svatbu která bude teď v září a pak uvidíme 😍
Při mem štěstí otehotnim tento cyklus a na svatbě budu těhotná a zvracet 😂😂😂😂
@aselluska
Ahojky, pěkný to máš - vypadá to jako kdyby to vyšlo 😍🥰🥰🥰
Tak holky nám se taky nejspíš zadarilo po týdenním spozdeni dnes čárky jak dálnice 🙂a to jsem byla v úterý na gynde a nic neviděla 🙂
@petula.bir ještě mám den čas, tak uvidíme, ale radši s tím nepočítám, tento měsíc měřím poprvé se zapisováním do grafu 🙂
@petula.bir tak uvidis, treba fakt vypnes a dve carky najdes 😘 mame ms podobne, tak za mesic uvidime 😍 beztak me prace v lednu uz nemine 😂

@julinecka24 @sluckynek my od cervenca 2018. Ale mali sme stvormesacnu zdravotnu prestavku. A po prestavke to bude teraz 3 mesiac snazenia.