icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

nina004
5. srp 2019

@julinecka24 @sluckynek my od cervenca 2018. Ale mali sme stvormesacnu zdravotnu prestavku. A po prestavke to bude teraz 3 mesiac snazenia.

sluckynek
5. srp 2019

@julinecka24 a jste vyšetření oba ?

sluckynek
5. srp 2019

@nina004 tak to je si myslím ještě v normě ale ty máš PCOS že ?

nina004
6. srp 2019

@sluckynek Ano, mam. Teraz podla merania teploty pekne chodi ovu. A aj cyklus sa mi podarilo trochu skratit, tak snad to tak zostane a zadari sa 🙂

sluckynek
6. srp 2019

@nina004 aspoň vím že ti na něco přišli u nás nikdo neví proč to nejde 😭🙈

leilinkaa
6. srp 2019

@julinecka24 ach jo, ale verim, ze se zadari. Driv nebo pozdeji...

julinecka24
6. srp 2019

@leilinkaa jjj musime doufat urcite se zadari

nina004
6. srp 2019

@sluckynek To mi doktor povedal uz davnejsie. Teraz sa k tomu nechce lekar moc vyjadrit. Neviem preco. Ked som tam bola naposledy, ze sedem mesiacov sa snazime a nic. Tak mi povedal, ze v zime je normalne, ze to nejde a mame skusat na jar a v lete. Tak som zvedava co mi povie nabuduce 🙂

petula.bir
6. srp 2019

@nina004
Ahoj, docela divný přístup 😕
Nám udělal doktor vyšetření cca 7.mesic od snažení. Říkal, že do roka je to normální a po roce by se to mělo řešit.

karinkar
6. srp 2019

Ahoj holky 🙂 my se snažíme 4.měsíc a tento cyklus jsem pila kontryhel a zda se, ze se zadarilo . Dnes je to 3 dny před ms a ja nějak nevydržela,ačkoli vždy cekam zda bude zpoždění. Nějaký tušení nebo co. 🙂 nemam vidiny , ze ne ? 😀

radullah
6. srp 2019

@karinkar vidím krásně růžového douška 🍀 🙂

nina004
7. srp 2019

@petula.bir Ja som si uz povedala, ze skusim ist k nemu este na podzim a ked bude jeho pristup stele rovnaky, tak sa pokusim najst ineho doktora. Len tu je tazko s gynekologmi. Maju dost obsadene.

nina004
7. srp 2019

@karinkar krasne vidiet ciarku. Gratulujem 🙂

petula.bir
7. srp 2019

@nina004
Určitě, takový přístup mi přijde divný - spis na to prdí 😕 Já naštěstí mám gynekologa super ale přemýšlím, ze ho změním. Nechce, tatínky u UTZ 😢 což mě pěkně štve :( řekl, ze tam není tolik místa a přitom vím, ze tam tatínci i kamarádky chodi 😔

@karinkar
Ahoj, řekla bych, ze se zadarilo 🥰 gratuluji 🙂

julinecka24
7. srp 2019

Ahojky holky vidíte tam slabou linkou čárku než já včera mi doktor říkal že něco na ultrazvuku vidí malou gravitaci že se jedná otehotenstvi ale mám přijít příští čtvrtek

balogis
7. srp 2019

@julinecka24 já nic nevidím,a doktor už něco viděl? To je trochu zvláštní ne? Mě Dr objednala až budu cca 6+2aby bylo něco pořádně vidět a to mám už týden na testu jasné dvě čárky, žádné duchy.ale třeba se v tom jen nevyznám.kazdopadne tento test mi ukázal tu čárku vždy nejsilnější takže bych zkusila třeba další za dva dny,držím palce.ms mešká?

balogis
7. srp 2019

@julinecka24 takhle mi ukázal tento test cca čtyři až šest dní před ms

karinkar
7. srp 2019

@radullah
@nina004
@petula.bir
Holky ted jen doufat, ze se udrží prcek. 🙏🙂

leilinkaa
7. srp 2019

@julinecka24 bohuzel nic nevidim. Zkus to o den dva pozdeji. Uz mas zpozdeni ? Budu drzet palce 😍

leilinkaa
7. srp 2019

@petula.birrak me ,,zaludecni potize,, nebyli ,,priznakem. Zacinam pomalu spinit, tak si myslim, ze v sobotu ci nedeli( nebo driv ms dorazi). Jak jsi na tom ty?

kikimaruska
8. srp 2019

Ahoj. Dnes jsem 18 DPO, dva dny meškám MS a test konečně sílí. Včera sem měla dopoledne bolesti podbřišku, ale ne ty k MS. Špiním slabě stále. Dnes půjdu navečer k lékaři a uvidíme. Snad bude vše tak, jak má být.

karinkar
8. srp 2019

Silime 🤗😍 den před ms

nina004
8. srp 2019

@petula.bir Zvlastny pristup lekara, ze odmieta otecka. Doteraz som si myslela, ze otec pri utz je samozrejmost.

petula.bir
8. srp 2019

Ahojky, tak já dnes dostala o den dřív 🤨

@nina004
Ahojky, no ex právě nikdy chodit nechtěl tak jsem to neřešila. A přítel teď chce chodit až budu těhotná a sestra rekla, ze ne, doktor si to nepřeje, ze je tam málo místa. Když jsem byla těhotná, přítel sel semnou a musel čekat v čekárně 😔 Z toho důvodu uvažuji i o změně ☹

@karinkar
@kikimaruska
Moc gratuluji 🥰❤️

aselluska
8. srp 2019

Nezbývá než čekat 😎

petula.bir
9. srp 2019

@leilinkaa
Ahojky, já to včera dostala ... ale věděla jsem, teplota klesla z 36,7 na 36,4 tak tento měsíc to řešit nebudu, řeším svatbu která bude teď v září a pak uvidíme 😍
Při mem štěstí otehotnim tento cyklus a na svatbě budu těhotná a zvracet 😂😂😂😂

petula.bir
9. srp 2019

@aselluska
Ahojky, pěkný to máš - vypadá to jako kdyby to vyšlo 😍🥰🥰🥰

lusinda485
9. srp 2019

Tak holky nám se taky nejspíš zadarilo po týdenním spozdeni dnes čárky jak dálnice 🙂a to jsem byla v úterý na gynde a nic neviděla 🙂

aselluska
9. srp 2019

@petula.bir ještě mám den čas, tak uvidíme, ale radši s tím nepočítám, tento měsíc měřím poprvé se zapisováním do grafu 🙂

leilinkaa
9. srp 2019

@petula.bir tak uvidis, treba fakt vypnes a dve carky najdes 😘 mame ms podobne, tak za mesic uvidime 😍 beztak me prace v lednu uz nemine 😂

Strana