Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
Ahoj devcata,vy co jste mely biochemicke,mely jste potom hodne bolestivou ovulaci??ms jsem mela potom hodne silnou a dlouhou misto 4dni sedm...a ted se mi teda zrejme i souply plodne,ale uz 3 den me fakt hodne boli podbrisek a jako vevnitř,nevim jestli deloha nebo vejcovod,ale trochu me to desi..ovulaci jsem tentoktrat v tech bolestech ani nepoznala ale asi to je.k ni...nevim zda je to takhle bourlive po tom biochemku nebo jestli nemam radeji zajet do nemocnice na ultrazvuk...🤔
Může mi prosím některá polopaticky(jako člověku který tomu vůbec nerozumí 😕) vysvětlit jak zjistím délku LF ? Děkuji. MS nemám úplně pravidelnou. Většinou 25-29dní
@margaret88 dny od ovulace do MS, pokud nevíte kdy máte ovulaci tak se to těžko dá určit. Doporučuji měřit bazalni teplotu, sledovat hlen atd 🙂🍀
@dasenka12018 Takže pouze pomocí teploty nebo ovu testů. Děkuji. Ono se to dost řeší tak mě to začalo zajímat.
Co se týče měření BT tak to jsem tak úplně mimo.🙈
@margaret88 nejlepší je obojí, ovu testy ne u všech fungují 🙂 Já třeba nikdy nemám úplně silnou druhou čárku a i tak mám ovulaci 🙂 chvilku to trvá než se v tom člověk zorientuje ale vyplatí se to 🙂 teplota se měří každý den ve stejnou dobu, to je důležité, jinak to není přesně. Měřit se může v ústech, v pochvě a nebo v konečníku. Ústech se dá měřit i během menstruace. Teplota roste a klesá podle toho v jaké době cyklu jsi. Zadej si do Googlu měření bazalni teploty a spoustu informací najdeš 🙂 Je tu na MK i hodně skupin s grafy ostatních holek atd 🍀
Cauko ženy, snažíme se druhý měsíc. Dneska jsem 7dpo. Ty dny se děsně vlečou. Snažím se na to nemyslet, ale prostě to nejde. Jak jste na tom vy?
@mariej Ahoj, já dneska 6 DC takže nás snažení čeká, už 3 měsic, začala sem brát Sarapis plus a v březnu má manžel narozeniny, tak by miminko byl nejlepší dárek 😊 jinak čekání na MS fakt nenávidím, nejlepší si najít nějakou zábavu a nemyslet jen na to 🙂 Já tento pátek jdu k nutricnimu terapeutovi a chci se dostat do kondice a pak kilo shodit takže budu mít zaměstnánou hlavu 😊
Holky tak vám přeji hodně snažení nám bylo doporučeno počkat až budu mít kompletní vyšetření ze štítné žlázy 😥
@sluckynek Tak to mě mrzí, ale měla by to být otázka jen jednoho měsíce, ne? Taky mi kompletně vyšetřovali a čekalo se akorát na výsledky krve a ultrazvuk štítnice. Léky se štítná dá zase rychle dohromady, když nejsou nějaké komplikace, my jsme se pak hned mohli snažit. Tak držím palce
Holky já se v tomto moc nevyznám tak omluvte prosím můj možná hloupý dotaz,ale jak je to s tím ovulačním krvácením?ovulaci sem testovala asi před dvěma měsíci abych zjistila,zda ty bolesti které v půlce cyklu mám je ovulace a opravdu to tak je.mam krásně pravidelný cyklus celý život cca 29-31 dní a ovulace vychází na nějaký cca 16ty den a to opravdu vždy bolí jako při ms.Toto pondělí dle bolestí proběhla ale až dnes přišlo to tzv krvácení,jen maličko spíš špinění jen při utření.kdy teda dochází k ovulaci?u té bolesti nebo u toho krvácení?🤔
@dasenka12018 tak to držím moc palce! Je super mít motivaci. Já už jednu cácorku mám a když vidím, jak moc potřebuje sourozence, tak z toho čekáni na MS blbnu. 10 dpo chci testnout, tak snad.... Minule jsem měla už právě ten 10 dpo pozitivní test a čárku krásně viditelnou 🙏
@biton Většinou do druhého dne, ale minulý měsíc to bylo zvláštní... Spinila jsem 3 dny jen ráno a nakonec se to rozjelo 4. den. Držím palce
@svetluska5 děkuji za odpověď...uvidíme jak se to bude dál vyvíjet...včera to vypadalo jako růžovohnědý výtok....v podbřišku mě to občas pne (jak kdybych měla namožený svaly)...také Vám držím palce 🙂
@biton mne přesně takhle bolelo v podbřišku předevčírem, právě že úplně jiná bolest než normálně. Od té doby je klid, akorát mám citlivé bradavky. Už aby bylo zítra ráno, jsem zvedava 🙂
@svetluska5 no o bradavkách ani nemluvím...hlavně ta jedna...ale ještě kojím
@biton a kdy se chystáte udělat si test?
@svetluska5 to je právě to co nevím (když špiním)

@svetluska5 dobrý den, nedá mi to se nezeptat (chtěla jsem už včera 🙂 )...jak dlouho po tom růžovém špinění se Vám to rozjede? U mě je zatím ticho po pěšině...Občas cítím píchnutí kolem pupíku a lítám kolem 2,5leté rošťandy, která se nezastaví...děkuji