icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

svetluska5
31. led 2019

@biton já bych počkala 5 dní i s tím špinění a uvidite 😉

biton
31. led 2019

@svetluska5 jj....o víkendu se uvidí 🙂 A Vy? Jak jste na tom?

svetluska5
31. led 2019

@biton Já budu testovat zítra ráno, dneska je to 5. den zpoždění tak to už by to mělo být videt

biton
31. led 2019

@svetluska5 tak držím palce a dejte vědět 🙂

svetluska5
31. led 2019

@biton děkuji, určitě se ozvu 🙂

monib66
autor
31. led 2019

@svetluska5 moc držím palce ❤

margaret88
31. led 2019

@svetluska5 taky držím palce. ✊🍀

svetluska5
1. únor 2019

Dobře ráno, tak dnes ráno na mě vykoukly krásně dvě čárky 🙂 Teď jen aby bylo vše v pořádku. 🙂

biton
1. únor 2019

@svetluska5 gratuluju

margaret88
1. únor 2019

@svetluska5 tak to ovšem nádhera.👏Gratuluji.🙂

elinkav
1. únor 2019

@svetluska5 paráda, gratuluji 😊

monib66
autor
1. únor 2019

@svetluska5 moc gratuluji 💕 a držím moc palce, aby se miminko hezky vyvijelo, už jsi se objednala na první kontrolu? Já jdu na svou první až v pondělí a nemůžu se dočkat, trochu se i bojím aby bylo miminko v pořádku.

sluckynek
1. únor 2019

@svetluska5 gratuluji

svetluska5
1. únor 2019

@monib66 děkuji 🙂 ještě vyckavam, v úterý si pro jistotu udělám kontrolní test a pak se objednám, stejně tam půjdu nejdřív 3. týden v únoru. Už aby to bylo 🙂 určitě budou miminka krásně růst 😉

monib66
autor
1. únor 2019

@svetluska5 Já taky vícekrát testovala, teď už se mi ozývají těhotenské nevolnosti 😁 Jo, musi hezky růst 🙂

deniskha
1. únor 2019

Tak holky já dnes byla na uz a mám tam zatim jen gestační váček tak snad příšti týden i něco v něm ❤️

marcelina14
1. únor 2019

@svetluska5 gratuluji 🍀

klarka36
1. únor 2019

Ahoj holky, přidám se k Vám 🙂 Snažíme se od prosince, teď jsem 4 DPO +/-den....ovulační testy jsem nikdy nezkoušela, tak nemám úplnou jistotu.....pokud by to teď nevyšlo, chystám se je určitě vyzkoušet....

monib66
autor
1. únor 2019

@deniskha moc gratuluji, kolikaty jsi tyden?

monib66
autor
1. únor 2019

@klarka36 vítej :-

deniskha
1. únor 2019

@monib66 to si právě doktorka není moc jistá říkala 4-5 tt

mariej
2. únor 2019

Holky, tak dneska jsem 10 dpo a nedalo mně to (vím, že je brzo, ale bylo to silnější než já 🙂), samozřejmě na testu bílo. S dcerou už jsem tenkrát měla na testu stínek. V pondělí zkusím znova a pak kdyztak počkám na MS.

mariej
2. únor 2019

@klarka36 my taky od prosince. Držím palce!

katerina_j
2. únor 2019

Zdravím vás a přidávám se k vám 🙂 lékaři mi kvůli mým problémům se srdcem tvrdili, že mi těhotenství nedoporučují, nakonec i zakázali, ale po 13 letech léčení mi teď najednou řekli, že to máme zkusit a uvidíme, jak se s tím tělo popere. Takže v podstatě ve chvíli, kdy jsme chtěli začít řešit adopci, začínáme řešit úplný opak 🤭🙂
HA neberu skoro 3 roky, MS přichází celou dobu na minutu přesně, zatím neřešíme žádné teploty, testy, jen jsem si spočítala ovulaci. Uvidíme, jak se to vyvrbí 🙂
Já jsem hodně opatrná, snažím se na to nemyslet, ale manžel...🤣ten se za ten týden tak natěšil 🤦‍♀️
Nejradši by mi koupil těhotensky test hned, pár dní po ovulaci.
Je pravdou, že mám netypické tlaky v podbřišku, což nemivam, ale podle mě je to placebo efekt, po pročítání těchto diskuzi 😂😅👍
Takže nám všem držím pěsti 🤞❤

monib66
autor
2. únor 2019

@katerina_j moc držím palce, třeba to opravdu vyšlo 💕

marcelina14
3. únor 2019

Ms má dorazit 5.-8.2. A teď na mě vykouklo tohle 😮 Tři dny zpátky mě šíleně bolela prsa, dnes úplně v pohodě. Já to nechápu... Ovulaci jsem měla od doktorky potvrzenou na pravé straně - KDE NEMÁM VEJCOVOD... Je tam??? 👻 Nebo už mi haraší? Je to v limitu, ale ne z ranní moči.

dasenka12018
3. únor 2019

@marcelina14 to už není duch ale slabší čárka 🙂😀 tiše gratuluji a hlavně ať sílí 🍀😊

marcelina14
3. únor 2019

@dasenka12018 moc děkuji 🙏🏻 Jsem fakt v šoku... Opravdu jsem s tím v tomhle cyklu absolutně nepočítala 🙈 Ale ještě je brzy... Jsem 12.DPO, ještě může ms dorazit...

dasenka12018
3. únor 2019

@marcelina14 držím moc palce, podle mě už MS nedorazí 😊 Alespoň to dokazuje fakt, že doktoři fakt nemají vždy pravdu a naděje je pořád 😊🍀

margaret88
3. únor 2019

Ahojky. Tak já jsem dneska 28DC a zkusila jsem si udělat tt. Myslím si že je tam slaboulinky duch,který bohužel nevyfotim. Kdy byla ovulace netuším.Ms nemám úplně přesnou ale podle posledních 3měsíců kdy mi ms chodila tak 2-3dny meškám. Pokud ms nedorazi tak ve čtvrtek udělám další test.Snad bude čárka silnější.🙏

Strana