Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@marcelina14 To je krásná čárka na 12 DPO, moc gratuluji 💕
@margaret88 moc držím palce, ať test sílí ❤
Holky, zítra jdu na první kontrolu, tak mi prosím držte palce, ať je vše v pořádku a miminko je v děloze, nejlépe i kdyby už bylo srdíčko. Zítra Vám napíšu 🙂
@monib66 opravdu? 🙏🏻 Moc děkuji 🍀🙏🏻
A držím palce, ať kontrola dopadne na výbornou 🙂
@monib66 sama jsem zvědavá co bude.😯
@monib66 Držím všechny palce co mám 😊✊🍀
Teda holky, tohle je nějaká šťastná skupina, ve které se každé zadaří hned.. Tady zůstanu 😁
Ahoj, já čekám na druhé asi od června min. roku, v září se zadařilo - odešlo s MS, a teď v 7.týdnu spontánní potrat (pátek), ani první kontroly v pondělí jsem se nedočkala 😐
Všem, kdo úspěšně těhotní, to moc přeji, snad to do třetice vyjde i mě.... Radovaly jsme se se sestrou, že budeme mít mimča současně, ona asi o týden později, no a nic🙄
Holky, mě čeká zítra a ve středu naše poslední inseminace. Snazeím se dva roky , mam zasebou dva potraty. Je mi 28 let,snazíme se o první. Přítel spermio ukazkové, ja ale PCOS, nereaguju na hormony a do toho si musím píchat injekce Flaxiparine do bricha, na redení krve.
A teprve vcera jsem zjistila, ze ikdyz mate folikuly,tak kdyz prasknou (ovulace) tak vubec nemusí být v něm vajíčko! Prostě folikul je "jen" obal, a může být prazdny, coz je pry bezné a normalní.
Na jaře nas čeka naše první IVF. ......
Tomuto cyklu nějak více asi naivně verim, ze by to mohlo klapnout. Od 1dc jsem pila 2dcl kazdy den červené víno a čaj kotvičník. 5 dní pred OVU grep, a po ovu budu jíst ananas (na uhnízdení). To by bylo,aby nebylo.
@marcelina14 Ano, já ji 12DPO měla slabší než Ty 🙂 Děkuji moc ❤
@margaret88 Já věřím, že brzy na Tebe vykoukne dálnice 😉 A děkuji moc ❤
@monib66 Kéž by jsi měla pravdu. 🙂🙏Ve čtvrtek se ozvu.
@sluckynek To je mi strašně líto.😟Držím moc palce. ✊Miminko určitě brzy přijde.🙂🍀🙏
Ahoj teď jsem dočetla Vaši skupinku!Všem kdo mají // gratuluji 🙂 a těm kdo se snaží držím palce.
Teda i sama sobě.Právě mi skončila MS a s mužem jsme si řekli,že zkusíme druhé.Máme doma 10 letého syna.Teď jsem zaplatila dovču v Itálii na červen a tak ve skrytu duše doufám,že už bysme mohli jet ve čtyřech 😉
@monib66 😊🙏🤗👏💕
@margaret88
@sluckynek
Děkuji moc holky 💕
@monib66 paráda, moc gratuluji!!! 🍀 Jen tak dál 🙂
@monib66 Není vůbec za co.🙂Přeji krásné a pohodové těhotenství. 🤗Kdy máš termín?

@marcelina14 Já vidím krásnou čárku.😊