Špinění místo menstruace - možné těhotenství?

hasara33
11. črc 2018

Zdravím všechny, mám takový dotaz, vím, že to je asi hloupý dotaz, ale už mi z toho trochu šibe :lol: s manželem se 7 měsíců pokoušíme o mimi a kromě biochemického těhotenství v únoru se nám zatím nezadařilo. Mám totiž dost nepravidelný cykly. Nicméně tentokrát jsem měla dostat 3.7. menstruaci, ale dostala jsem jí až 5.7 jenomže to začalo špiněním asi dvy dny a teď je to trošičku silnější a červené nicméně pořád by na to stačil jeden mini tampon na celý den. Zkrátka není to normální menstruace. Chtěla bych se zeptat jestli někomu takto třeba začínalo těhotenství. Děkuji za odpovědi.

nikolspace
11. črc 2018

Měla jsem to jednou také takhle a bohužel jsem těhotná nebyla. Možná tělo šálí samo sebe, podvědomí je prevít 🙂 samozřejmě je ale možné, že těhotná jsi. Koupila bych nějaký citlivý test a ráno to zkusila, za to nic nedáš 🙂

hasara33
autor
11. črc 2018

@nikolspace jo to určitě udělám jenomže teď jsme s manželem na dovolené takže musím čekat až přijedeme domu, protože jsme na takovém místě kde TT opravdu neseženu 😀

nikolspace
11. črc 2018

@hasara33 třeba vás doma přivítá hezký dáreček 😂

hasara33
autor
11. črc 2018

@nikolspace třeba jo, kéž by ....

jednaholkaa
Autor odpověď smazal
Zobraz
jednaholkaa
11. črc 2018

Jo, mela jsem to taky, na dovolene. Lehoulinke spineni misto menstruace. Pak se ukazalo ze jsem fakt tehotna, podle testu, zacaly i priznaky atd. Nicmene jsem to takto mela tyden a pak prisla menstruace a priznaky odesly. Takze to bylo biochemicke tehu. Tehotna byt muzes (nemusis), nicmene 1/4 zen v tehotenstvi spini a 50% z tech co spini potrati.
Jinak na srovnani cyklu me dost pomohl Inofolic. Brala jsem ho 2x pul roku a vzdy se mi cyklus srovnal presne na 28 dni a ovulace 14 den..pak jsem i otehotnela.

hasara33
autor
11. črc 2018

@jednaholkaa Biochemické jsem měla v únoru a to mi vyšel pozitivní test a týden na to jsem začala špinit a pak normální, akorát silnější a bolestivější menstruace .....uvidíme jak to bude teď no ...jinak ten Inofolic musím od svého gynekologa předpokládám, že?