icon

Těhotenské testy. Je normální po 7 dnech zpoždění, že mám pořád ducha?

paiiinka
28. únor 2021

Ahoj , chtěla bych se zeptat , mám spoždění 7 dnů od MS . Je normální že mám na testu pořad ducha ? Že to není ještě silná čárka ?

Těhotenské testy. Je normální po 7 dnech zpoždění, že mám pořád ducha?
Strana
z2
goovana
28. únor 2021

@paiiinka a ovulace víš kdy byla nebo ne ?

paiiinka
autor
28. únor 2021

@goovana Vím ,cely víkend jsem ji cítila hodně intenzivně . Nevím jaky přesný den ale od 5-7.2.

lachtanice86
28. únor 2021

@paiiinka pokud víš že ovulace byla zhruba 7.2 tak dnes si nějaký 21dpo a tohle je málo

klokanka31
28. únor 2021

@paiiinka Jestli vůbec nesílí tak to je asi špatné 😞

paiiinka
autor
28. únor 2021

@lachtanice86 Já jsem měla napsat asi rovnou celý příběh hned . V lednu jsem prodělala SP bez revize . Takže to vypadá že ho prodělám asi znovu 😔 test se tedy mýlit nemůže ... není naděje že by to bylo byt v pořádku i když není silná ?

misak48
28. únor 2021

@paiiinka naděje je, mohla být ovulace později než si myslíš. Důležitá není síla čárky, ale jestli čárka na stejném testu sílí. Už jsi jich dělala víc?

monika3456
28. únor 2021

@paiiinka a co ostatní testy? Pořád stejný? Jinak, dr.max má málo barviva, zkus mamatest

paiiinka
autor
28. únor 2021

@misak48 dělala jsem si jich víc . Přijde mi to stejne :(

paiiinka
autor
28. únor 2021

@monika3456 dnes jsem si koupila jiný . Zkusím to rano . Ale mamatest to není .

leeniik01
28. únor 2021

A neni to treba jeste slabé pozitivní z minulého těhotenství?

paiiinka
autor
28. únor 2021

@leeniik01 není, na gynde mi brali krev a hcg bylo negativní

jjasmina
1. bře 2021

Prodělala jsem sp duben, v květnu stále pozitivní test ale z potratu, ono nějakou dobu trvá než se hcg ztratí. I cyklus může být rozhozeny. Já jsem tedy prodelala sp, pak ms klasická a v červnu opět tehu test pozitivní.Jinak pokud chceš mít jistotu jako já, šla jsem na krev jako samoplatce

lachtanice86
1. bře 2021

@paiiinka tak jak vypadal dnešní?

paiiinka
autor
1. bře 2021

@lachtanice86 špatně 😭 a digi stále ukazuje jen 1-2 týdny .

lachtanice86
1. bře 2021

@paiiinka no tak to bych s dobrým koncem nepocitala

pajasala
1. bře 2021

Mrzí mě to ale asi to nebude dobré. Já jsem dnes 4 dny po vynechání MS a test vypadá takto.

paiiinka
autor
1. bře 2021

Já vím , a jsem pripravena na nejhorší 😭
Jestli to skončí už po druhé potratem , tak si dam pauzu protože už to psychicky nedavam . :(

pajasala
1. bře 2021

@paiiinka opravdu moc ti držím palecky.

paiiinka
autor
2. bře 2021

Tak jsem dnes začala krvácet 😭

snahnah
2. bře 2021

@paiiinka Hlavu vzhůru, taky jsem si prošla 2x po sobě potratem. Třetí pokus mi dneska doma dělá neskutečný bordel 😉

paiiinka
autor
2. bře 2021

@snahnah chci si dát chvíli pauzu .. aspoň tak 2-3 měsíce kvůli psychice . Za jak dlouho jsi pak otěhotněla ?

snahnah
2. bře 2021

@paiiinka Hned v následujícím cyklu, nebyla jsem na revizi.

klokanka31
2. bře 2021

@paiiinka Nevěš hlavu, já o první dvě taky přišla, ale na třetí pokud to vyšlo 🍀

paiiinka
autor
2. bře 2021

@snahnah ja jsem taky nebyla na revizi takže jsem do toho hned taky vlitla ale už bych to po 3 po sobě nedala . Už teď pořad sedim a řvu. Zase krvácení a zase bolesti .

paiiinka
autor
2. bře 2021

@klokanka31 na potřetí pokus po jak dlouhé době ?

klokanka31
2. bře 2021

@paiiinka No mimoděložní bylo v září 2018, v červenci 2019 potrat, a na konci srpna 2019 jsem otěhotněla potřetí, a to bylo už naštěstí v pořádku 🙂 ale taky jsem toho měla plný zuby a po potratu jsem další pokusy nechtěla...

snahnah
2. bře 2021

@paiiinka Taky jsem to ořvala, sice za pár dní....a pak to ze mě spadlo. Věděla jsem od začátku, že to nebude v pořádku, podezření na mimoděložní. Jako bonus v čekárně na ambulanci seděla vedle mě žena s papírama na ukončení těhotenství na vlastní žádost 🤦

paiiinka
autor
2. bře 2021

@paiiinka ja jsem to špatně napsala . Třetí pokus bych už teď nedala pokud by to mělo skončit zase takhle .

paiiinka
autor
2. bře 2021

@snahnah bože můj 🙏😔 to je hrozný 🥺
Ja si říkala ze by byla hrozna náhoda mít dva potraty zasebou a podívej .. fakt jsou :( a to první tehu se povedlo po 3 mesicich a bylo v pořádku 🤷🏼‍♀️

klokanka31
2. bře 2021

@snahnah Pořád lepší ženská na ukončení, než když já se vzbudila po narkóze na JIP (taky mimoděložní), a slyšela jsem, jak někde vedle se narodilo miminko císařským řezem, a sestra tam vesele běhala a říkala "máme miminko". Mně bylo strašně 😞

Strana
z2