Těhotenství i přes negativní krev. Je možné?
Ahoj holky, mám 8.den spoždění MS, ale krev negativní a na tt testu sotva viditelný duch na 2 ruznych testech a ovulacni testy mi sili, mam ho skoro pozitivni, ptala jsem se gynekolozky a prej se menstruace ani neblíží. Zhruba pred 14dny jsem spinila tedy 7.den po sexu velice slabe spineni ( nejednalo se o MS). Ale krev je negativní, je tu prosím někdo kdo měl něco podobného a přitom byl těhotný, akorát se to dozvěděl o hodně později?
@nat Teď jsem mluvila s porodní asistentkou a ta říkala, že možné to je, že je možná brzo, jinak mám cykly 40+
Pokud jeste nedoslo k zahnizdeni, tak hcg je negativni, ale i v moci - prvni se objevuje v krvi a za par dni uz jde zachytit i v moci. Takze je divne, ze mate ducha na testu z moce a krev negativni, sois bych tipla vadny test z moce/ryska 🤔 ale prala bych vam, abych se pletla, zkuste zajit za par dni na krev i kdyby jako samoplatce ☺️
tak proc se ptate :_D Pokud mate moznost se zeptat nekoho odbornejsiho je to lepsi nez zde,konkretne sjem volala sve gynekolozce tete a rikala ze je to nesmysl ze vzdy je HCG nejdrive v krvi a pak v moci ...
Ale ten ovulační je negativní - testovací čárka je světlejší než kontrolní...
@nat já se ptám, jestli tu je někdo, kdo to měl podobný 🙂
@jade85 ano vím, že je negativní, ale jak jsem psala, tak ten test sílí každým dnem.
Vzala jste si do hlavy, že jste těhotná, ačkoliv tomu nic nenaznačuje a test z krve je jednoznačná odpověď.
Asi stejný dotaz jako “je možné i přes negativní test byt těhotná, když mám těhotenské příznaky” = není možné, protože na základně HCG se dostavují těhotenské příznaky. Nikoliv naopak.
Zvolněte, přeji ať se Vám brzy zadaří 🙂
@nikjean Právě, že naznačuje, jinak bych to neřešila🙂
Ovulační test není na detekci těhotenství 🤦♀️ a pokud sílí čárka, blíží se ti ovulace a ne menstruace 🤦♀️ takže to asi nechápu, ale co přesně naznačuje těhotenství?
@malenka3 psala jsem, ze jsem byla u gynekolozky a ta rekla, ze se MS neblizi, mozna by bylo dobry si to precist znova, nez tu poustet moudra.
Píšeš, že "Tohle je dnešní ovulační test, je to divný, když se MS prej ani neblíží" - pokud ti přijde divný, že ti sílí ovulační test a přitom se neblíží ms, tak proto ti píšu, že ovulační test nemá s ms nic společného.
Psala jsi, že máš náznaky těhotenství, tak se ptám, jaké. Protože z toho, co píšeš, je jasné, že těhotná velmi pravděpodobně nejsi, takže nám není jasné (nejsem jistě sama), co řešíš.
@malenka3 tak třeba například to špinění, citlivá prsa a ještě ten sílící ovulační test a vynechaná MS,v hodně diskuzích jsem četla, že je možné, že tenovulační test může sílit, tak proč by nemohl tady? 🥱
Třeba proto, že máš krev negativní 🤦♀️ takže je mnohem pravděpodobnější, že máš hormonální disbalanci nebo prostě posunutý cyklus a řádnou ovulaci.
@malenka3 oh děkuji paní chytrá, už můžu v klidu usnout, když jste mi dala odpověď. 😀
Pokud jste 7 dni po sexu “špinila” dejme tomu, že šlo o uhnízdění, ale vzhledem k tomu, že je to již 14 dní, test by to jistě již zachytil, případně test krve, který mate negativní.
A ohledně citlivých prs, jak jsem psala výše - pokud by tento aspekt souvisel s těhotenstvím, tak by Vám to test ukázal, protože tyto příznaky vznikají hormonem HCG, který se ale u Vás nepotvrdil.
Tehotna nejsi, mozna budes teprve ovulovat. Pravdepodobne se ti rozhazel cyklus. Ovulace muze litat klidne plus minus 14 dnu, stava se to. To spineni mohlo byt prave i prijevem te hormonalni nerovnovahy. A nepouzivej k detekci tehotenstvi ovulacni test. Je to jako kdybys misto detektoru kovu pouzivala walkmana. Cili k hounu.
A proč testuješ těhotenství ovulačním testem?

Ne není to možné,test může dělat falešné duchy je to celkem běžné,ale krev se ošálit nedá .