icon

Těhotenství při nepravidelné menstruaci: Je to možné?

luciichell
14. dub 2023

Hezký den, možná to bude trošku vypadat jako otázka do bravíčka,ale přece jenom se zeptám.
Ms mám hodně nepravidelnout(čti dva měsíce je,další 4 není) mám to takhle snad už od puberty,po porodu se mi to trošku srovnalo což je ale před 3 lety,nyní to mám jak když nemám... ☹ loni jsem absolvovala na gynde asi 3x vyvolavacku,kdy ms po te dorazila,další měsíc opět ale pak zase nic,a nic... při poslední návštěvě v říjnu,mi gyndarka rekla,že u me neprobíhá ovulace-zatím nijak neresila,pouze vyvolala ms a nic. Ta dorazila naposledy v listopadu a od te doby nepřišla. Jde mi o to,že jsem s mužem spala teď v neděli a jaksi jsme to neuhlidali a uteklo to dovnitr 😀 ☹ tak já nevím,mohu i tak otěhotnět? Ovulaci na sobě nepoznam,antikoncepci neuzivam....díky za přečtení.

kloky1
14. dub 2023

Ahoj, nemyslím si že by se zadařilo. Každopádně za 14dni si udělej test. 🙂

klokanka31
14. dub 2023

@luciichell Já otěhotněla bez ms 😊

luciichell
autor
14. dub 2023

@kloky1 no,uvidíme. Každopádně,nechci aby to vypadalo blbě ale teď mimco zatím ještě neplanujeme,tak bych i byla raději,kdyby se nepovedlo ☹ nastoupila jsem po rodicaku konečně do plné práce,nerada bych ji zase ztratila...

luciichell
autor
14. dub 2023

@klokanka31 tak mě jde i o tu ovulaci,zda stále neprobíhá,tak i skrz to byla ta otázka... 🙂

lencaa11
14. dub 2023

@luciichell těhotenství možné je tělo není stroj pro svůj klid za 14-20 dní udělat TT od sexu