icon

Těhotenství ve 38 letech

janinininka
27. pro 2017

Ahoj, zeptám se, je tu některá paní, slečna, co se snaží o miminko v tomto věku? Máme už 2 děti,ale ještě bychom chtěli do třetice chlapečka, tak mě zajímá, zda je tu ještě některá podobná maminka, děkuji

Strana
z5
janinininka
autor
12. dub 2018

Tak jsem dnes byla na kontrole na gyn. a dr jsem se zmínila, že bysme ještě chtěli miminko, tak jsem dostala pochvalu, že vypadám dobře, vše je u mě vždy v pořádku a že jsou i starší maminky a že nevidí důvod proč ne. Že i oni tenkrát to měli tak udělat, že teď mají prázdný dům..Dal mi kyselinu listovou a říkal, že by nás až se to povede poslal na screening rovnou do Prahy, že je tam lepší než u nás v Kolíně, že nás pošle rovnou tam i vzhledem k věku,ale že se nemusím bát.

oveckaluky
12. dub 2018

@janinininka To byl právě důvod, proč jsme do toho ještě šli - strach z "prázdného hnízda"...držím pěsti :-*

janinininka
autor
28. dub 2018

Holky tak se to povedlo, dnes jsem si dělala test a krásné // 🙂

oveckaluky
28. dub 2018

@janinininka ty jo moc moc gratuluji a držím pěsti :-*

janinininka
autor
28. dub 2018

Děkuji,popravdě jsem z toho trochu nesvá..překvapilo mě to

janinininka
autor
28. dub 2018

Máme jet v červenci autem do Chorvatska🙂

vendelinka08
28. dub 2018

@janinininka strasne moc a moc gratuluji..doufam ze se k vam brzy pridam...rada bych do konce cervna....

vendelinka08
28. dub 2018

@janinininka a preji aby to byl ten chlapecek????

vendelinka08
28. dub 2018

@janinininka moc a moc gratuluji..a doufam ze se k vam brzy pridam...nejlepe do konce cervna

janinininka
autor
28. dub 2018

@ja myslela taky tak červen no..vzhledem k tomu,že jedeme k moři a v červnu dělám státnice a pojedu na Slovensko. Držím pěsti

dixxie
28. dub 2018

@janinininka ahoj, gratuluji k tehotenstvi, mne se blizi 39 a pred 2 mesici jsem porodila holcicku 🙂. Ve 40 uz by na me bylo pozde ale v tech 38 jsem si rikala ze to jeste zvladnu. Mam 6leteho synka.

janinininka
autor
28. dub 2018

@dixxie moc gratuluji

haanja
1. kvě 2018

@janinininka srdečně blahopřeju k // 😍

vendelinka08
16. srp 2018

@janinininka chtela jsem se zeptat..jak probiha tehotenstvi a jak je to prosim se screeningem....ohledne downa atd...doktor rikal ze vzhledem veku mi to vyjde asi jako vyssi riziko...

kackacka37
16. srp 2018

@vendelinka08 screening probíhá normálně věk ti riziko mírně zvýší ale pokud je vše ok hlavně na ultrazvuku tak to pořád je dost nízký , já měla v 37riziko 1:3500 cca a o rok a půl později asi 1:2700 nepamatuji přesně. Ale Down není vše zejo je spoustu genetických vad na všechny se ani nedělají testy, to by ses musela zbláznit a znám mladý , kterým to nedopadlo takže no stres

ilonne
16. srp 2018

@vendelinka08 Tim bych se nestresovala. V 35 jsem byla na plodovce, riziko pri screeningu vyslo 1:99, ve 38/39 mi screening vysel asi 1:7800 a v kombinaci s triple testy 1:15000.

oveckaluky
16. srp 2018

@vendelinka08 V klidu, mám i dost nadváhu, která mi to z krve taky mohla zvýšit, proto jsem si říkala, že pro mě je důležitý UTZ, i můj doktor mi říkal, že když krev vyjde špatně, nebudeme na ni brát až tak ohled. Nakonec krev ukázková a UTZ taky, u obou dvou mi vyšlo riziko na Downa 1:2800 (tak nějak, nepamatuju si to přesně), na ty další mnohem nižší. Je mi 38.

janinininka
autor
16. srp 2018

Tak u mě vše v porádku, zítra jdu na 2. velký utz, a v pondělí začínám už 20tt, toto utíká..A budeme mít snad chlapečka🙂 , po dvou holčičkách🙂

vendelinka08
16. srp 2018

@janinininka no tak super....tak kdyby vysel chlapecek..maly benjaminek...ja uz dva chlapaky mam..tak ze by princezna?

vendelinka08
16. srp 2018

Dekuji holky za uklidneni..ja to tak i beru...ze uvidim co a jak..plasit a stresovat se nebudu..verim ze bude vse v poradku...

kackacka37
17. srp 2018

@vendelinka08 no já čekám třetího😂

vendelinka08
17. srp 2018

@kackacka37 kdyz to bude kluk...tak budu za princeznu v nasi rodine ja 😆😆😆

kackacka37
17. srp 2018

@vendelinka08 jojo 😂já jsem si zase říkala, že asi musí mít přesilu aby měli aspoň trochu navrch

nevzdavamaverim
7. zář 2019

Ahoj holky,je nas tady vice takovych???

Strana
z5