Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@lucizaji Tak to fakt nevymyslíš 🙊 Já jsem taky plánovač, takže tě chápu a rozumím ti 😉 Já chtěla den předtím, všichni v dobrý náladě.. ale že prej počkáme..... No.. "já mu to říkala" 😂 Do prosince bychom to stejně nevydrželi... 😂 Takže fakt obdivuju a smekám 🙂
Mno, nevím, jak to bude, když se v noci nevyspím už teď 😖 Co se týče počtu dětí, tak se stále dohadujeme. Já chci jedno, přítel dvě...
Ukecala jsem sestřičku na gyndě, příští týden jdu na kontrolu. Když nic jinýho, budu vědět zda je vše ok. Tak přečkat týden 😍
Moc hezké povídání, kdo neznáte doporučuji!
@juliemichal jako že myslíš že bude ovulace dřív? Já být tebou tak testuju dál. Tohle není pozitivní ovu test a od pozitivního nastává ovu tak za dva dny, tak podle mně není nic ztraceno
@fafetka no kočko moje já si myslím,že je to ztraceno ☹ ☹ vím,že toto pozitivní test není,ale když mám na dr maxu o trochu silnější čárku tak u mě ovu už je a to hned na druhý den,takže jsem naštvaná jak nevím co,na to moje tělo ☹ ☹ a to jsem si říkala,že jak začnu dělat ovu testy tak tam bude hodně slabá čárka a ne toto :-O :-O moje ovuláky co používám,tak ty jsem nesehnala tak jsem šla znova do dr maxů ☹ a jedna holčina na FB mi psala,že tak za 3-4 dny bude už určitě pozitivní.takže se obávám,že 11.11 už bude po.
@juliemichal hele jestli bude pozitivní za 4dny tak to bude těsně sice, ale ovu nepropásneš. Přijde mi divné, že v předchozích cyklech jsi měla ovu pokaždé později a najednou by byla kolik? 6-7DC? to neee. Hlavně buď v klidu. Možná bych si brnkla být tebou do toho Caru a probrala to ještě s nima, ale fakt si myslím že by se to stihnout mělo v pohodě.
@fafetka no to taky doufám haha,že se mi to tak neposune,i když je pravda,že min cyklus mi clostyl posunul ovu o 4 dny dopředu.tak snad jí neposune ještě víc dopředu :-O :-O no kočko já jdu právě na tu první konzultaci,tak to mě nepřeobjednají :-O :-O IUI by mohlo proběhnout někdy následující týden,ale ne v to pondělí co máme jen konzultaci ☹ leda ten Olomouc,ale to se mi tam jezdit nechce ☹
@juliemichal hele brnkni si tam a zeptej se jich. To bude podle mně asi nejlepší ne?zas aby jste to zbytečně nepropásli
@fafetka no to by asi musel být jedině ten Olmík ☹ tady v Ově by mě dřív nevzali ☹ no budu pokračovat v těch ovu testech a uvidíme.
@juliemichal držím všechno co mám ať si dá ovule ještě chvilku voraz a všechno dopadne na 1*
@fafetka děkuji zlatíčko moje,i já tobě strašně moc držím palečky ♥ ♥ a těším se na tvé // na tt ♥ ♥
@juliemichal to jsi miláček, ale to si ještě počkáš 😀 jsem teprve 5dc
@fafetka ale to už uteče jako voda hah 😀 😀 ani jsem se nenadála a jsem 6DC 😀
Ta Máslová je fakt skvělá, tento pohled na reprodukci z hlediska energie, práce a celkového životního stylu je tak zajímavej. Dobře se to poslouchá.
Btv. @juliemichal - když máš tu alergii na sperma, v době seznámení s manželem jsi brala HA? Jen tak mě to zajímá v souvislosti s tímto povídáním.
@danask88 no tak abych pravdu řekla z manželem jsme spolu 12 let,první 2 syny jsme počali přirozeně,o třetího syna jsme se snažili 4 roky a přišli na to,že jsem alergická na sperma,že můj hlen ty spermie zabije.... a jinak ha jsem nebrala v tu dobu co jsem z manželem začínala.brala jsem HA jen po prvním synovi a to jen na chvíli,pak jsme se začali snažit o druhého,jinak HA po druhém a třetím porodu jsem nebrala.
@juliemichal Díky moc! Zajímavé, podle toho co píšeš spolu kompatibilní jste, alergie bude získaná. My jsme s manželem teprve 5 let (druhé manželství) a taky jsem to nikdy nebrala.
Tak přeju ať se zadaří teď toho 11.11. A u sebe si čím dál víc přeju aby to teď vyšlo a byla jsem už těhotná. Navzdory boreliózu ;)
@danask88 jé ty se v té alergii vyznáš? 😲 já právě,že ne hah mi to řekli právě asi před 4 roky,že jsem alergická poznali to podle nějakého testu hah 😀 😀
akorát nevím z čím bych jí asi tak mohla získat hah 😀 😀 já jsem s té alergie fakt jelen 😀 😀
jé 5 let tak to je taky krásné 🙂 🙂
a moc děkuji kočko ♥ tobě taky strašně moc přeji od srdíčka aby jsi byla co nevidět těhulka ♥ ♥ ♥
@juliemichal Jen lehce, původně zdravotní sestra, pak jsem studovala biologii, ekologii, pedagogiku, psychologii. Do 32 let ve škole 😂 Ale alergie takhle fungují, některé jsou vrozené a zareaguješ hned při prvním setkání s alergenem, jiné jsou získané a napřed nereaguješ a pak reaguješ hůř a hůř a hůř. Kondomy vám nedoporučili? Protože se to fakt může zhoršovat 🤔
@danask88 wau tak to jsi fakt šikulka ♥ ♥ já jsem bohužel nevyučená,otěhotněla jsem v druháku.
nene kondomy mi nedoporučili 😀 😀 ale je fakt,že jsem alergik začala být někdy až ve 12 letech a astmatik až někdy po druhém porodu 😀 😀 tak se nedivím,že tak pozdě ke mě přišla i ta alergie na sperma 😀
@juliemichal Tak já taky otěhotněla ve 24 po první vysoké a studovala dál a dál. A některé kamarádky až teď po dětech teprve studují. Záleží jestli člověk chce. Já už teď fakt nechci, chtěla bych tak ještě 2 děti a šup do “důchodu” prostě s malými dětmi když člověk přijde v 6 nebo i později domů z práce a má jim do 8mi kdy jdou spát udělat večeři, udělat s nimi úkoly, projít učení, umýt je, vyčistit zuby a dát spát a ještě si je užít. To je prostě nadlidský úkol. Ženy by prostě neměly chodit do práce dokud nemají děti aspoň na střední. Protože to prostě kvalitně nejde. Já byla pár let s klukem sama a byl to fakt masakr, zlatý studia při mateřský oproti realitě 8h pracovní směny při prvňákovi.
Jinak alergie se obvykle samy od sebe nelepší, jen horší a horší. Pokud nejsi alergická i na kondomy, tak bych o tom uvažovala. Nebo to konzultuj s lékařem co ti na to řekne. Abys časem vůbec s manželem mohla spát 🤷♀️ Ale nejsem lékař alergolog ale minimálně bych se na to zeptala.
@naty89 tohle je stejně zvláštní vid, co těhotenství, tak to většinou probíhá jinak 🤗😀.. Já bych tentokrát celkem ocenila, až to prijde, kdybych to měla bez toho podbřišku, jsem hroznej plasan, pozoruju se až moc a pak je to určitě ještě horší, než to možná je... Ale zas mám už taky jednu holčičku, tak možná nebudu mít čas se sledovat 😀🙏.. Každopádně Vy ať hezky prospivate 🤗
@elviraa já jsem v tomhle hroznej držák, teď kdyby se zadařilo v září, tak jsme to taky plánovali oznámit až na Vánoce, lepe řečeno na me/dcerky oslavě (děláme víkend před Vánocemi, aneb, když si porodí dítě 22.12. a sama máš narozky 24.12. 🙈😀).. Ale jaksi jsme se v plodném týdnu úplně moc nesnažili (no, spíš vůbec.. To se pak dělaj děti těžko 😀).. Takže Vánoční oznámení neprojde a tudíž jsou moje plány zase v trapu 😀..
Jinak co se počtu dětí týče.. My to měli stejně. Mě by stačilo jedno, chlap říkal, že je vždycky lepší mít sourozence, ale já sama do 17let byla jedinacek a nikdy jsem si nestěžovala 🙈😀.. Ale paradoxně po porodu mě to nějak přešlo a začala jsem mluvit o druhým 😀.. Jak řekla moje mamka "ty jsi snad magor, po porodu nikdo už v životě nechce rodit a Ty jsi přesnej opak" 🤷♂️😀 a to jsem teda OPRAVDU neměla porod za odměnu 🙈😀.. Takže snad se brzy zadaří 🙏💗.. A Tobě preju pevný nervy a hlavně ať to uteče, čekání na kontroly mi vždycky přišlo nekonečný 🙈💗
@lucizaji děkuji moc 😍. Jo jak říkáš. Já si pamatuji, ze u první mi bylo špatné ráno hotová kocovina ale do 3měsíce to přešlo. Teď pořád chodím curat a bývá mi nevolno jen na večer, zatím. Ale to hned přejde protože s druhým už je to fakt jiný...😀 teda jsem teprve na úplným začátku tak uvidíme😊 přeji Ti at se vám tenhle měsíc zadari 🍀
@lucizaji Evidentně se vám ten prosinec líbí, děvčata 😎 Přítel má narozeniny v prosinci, jako taťka a už žadonil, zda bych to nemohla vydržet až do prosince 2020... 🙄
No, když nebude vánoční oznámení, bude jiný 😉
Vzhledem k tomu, že přítel ani neví, jak to bude s tím jedním...tak si myslím a doufám, že ho to brzo přejde taky... Jedině, kdyby se mu teď povedla dvojčata 😂 😂 😂 Ukáže prostě čas, třeba změním nakonec názor já...
Nad porodem atd raději vůbec nepřemýšlím... právě proto 🙈 🙉
Držím pěsti, ať se zadaří 🍀
A děkuju moc, víkend to snad urychlí, ten je vždy rychlý jak písek v přesýpacích hodinách 😀

@elwe
a to urcujes ty kdo o co stoji? :D
zvykej si,jsi na verejnem foru,holt obcas narazis na diskutujici se kteryma se neshodnes