icon

Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.

raffal12
18. říj 2019

Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊

juliemichal
11. lis 2019

@danaska88 no krása,moc gratuluji a uvidíš,bude vše v naprostém pořádku ♥ ♥

tak holky moje zítra jdeme na druhé IUI,na první IUI do nového caru 🙂
folikul dnes měl 20mm,sliznice 8mm,v 19:15 mi manžel píchl ovitrelle a zítra v 9:30 na IUI,tak snad se to povede ♥ ♥

elviraa
11. lis 2019

@juliemichal drzim palce! 🍀

juliemichal
11. lis 2019

@elviraa moc děkuji ♥

majili
12. lis 2019

@danaska88 moc moc gratuluji!

@juliemichal taky držím pěsti, ať to vyjde 😉

juliemichal
12. lis 2019

tak holky mám po IUI,pocit z IUI dobrý,ale z kvality spermii jsem strašně špatná ☹ ☹ asi to nevyjde mno ☹ ☹
nějakou kvalitu inseminace mám bezproblémovou
koncentrace spermii 12x10 v ml nějaký dolní mez (15)
celkový pohyb 53,3% nějaká dolní mez (40)
progresivní pohyb 38,3% nějaká dolní mez (32)
podíl normálních spermií 0,5% nějaká dolní mez (4)
výsledek spg:oligoteratozoospermia ☹ ☹
myslíte si,že to stačí na IUI anebo je to spíše jedině na IVF?děkuji moc ♥
jsem s toho celá špatná ☹ ☹

elwe
12. lis 2019

@juliemichal a u předchozích IUI mu taky dělali spermiogram a dopadlo to líp? Kvalita spermií se dá hodně ovlivnit životosprávou, správnou stravou. Pokud je muž schopný na sobě zapracovat, zkusila bych to prvně takto a až kdyby se výsledky nezlepšily, bych uvažovala nad IVF. Ale držím palce ať to teď vyjde.

juliemichal
12. lis 2019

@elwe no spermiogram mu dělali před 3 měsíci a dopadl taky špatně,ale ne jak dnes ☹
před IUI min měsíc mi nic neříkali ohledně sperimogramu,ale je fakt,že jsem přešla do jiného caru v tom v kterém jsem teď tak mi dávají i zprávy do ruky,tak jsem si početla o tom spermiogramu v tom minulém caru mi nedali žádné zprávy :-O :-O
a děkuji za rady,zkusím aby na sobě trochu zapracoval 🙂 ale jí zdravě jak se to vezme,ale má velké stresy v té nové práci což mu taky nepřidá ☹

elviraa
12. lis 2019

Tak holky, dneska 5+3, zatim tedy bez srdicka. Ma 5 mm a bude jen jedno ❤️

dareenn
13. lis 2019

Holky 10dpo , nevydržela jsem ☺️ vidíte ho?

pavlinar
13. lis 2019

@dareenn vidim 🙂)

juliemichal
13. lis 2019

@dareenn vidím krásně ♥ ♥

danask88
13. lis 2019

@dareenn Je tam!

danask88
13. lis 2019

@juliemichal To vyjde! Když né hned tak později. Vždyť už máte 3 děti tak je jistota že to jde!

juliemichal
13. lis 2019

@danask88 no to je fakt nikdo nechápe jak ty první 2 děti jsme mohli mít přirozeně :-O a teď ty 2 poslední nešli :-O Mateo je taky z IUI,ale myslím si,že tak hodně špatné spermie manžílek neměl jak teď.skrz toho včerejšího spermiogramu tomu nevěřím,že by to někdy vyšlo ☹ no v březnu asi IVF,ale to se rozhodnu pořádně,vůbec do něj nechci jít ☹

nina004
13. lis 2019

@dareenn super, vidim // 🙂

lucizaji
13. lis 2019

@elviraa Joo, těhotenský oblečení je fakt dar z nebes.. Já bych ho nosila furt, prostě ať žije pohodlí 😀😀.. A jak píšeš.. Ti chlapi mají času, mě to úplně vytáčí, já půlrok uhanela chlapa ať přidělá blbou lištu v kuchyni, půl roku!! 😀🙈😀 A tenhle víkend už jsem se naštvala, že to udělám sama a to na něj hrozně platí, takže mi to následně vytrhnul a pozor, během 5 minut bylo hotovo 🙈😀😀.. A s tím řízením máš výhodu, já kvůli zdravotním problémům nemohla řídit, pak když už jsem byla ok a mohla si řidičák udělat, jsem si našla práci v místě bydliště, takže mě to furt nedokopalo a teď se odhodlavam už 2.rok, co jsem na rodičáku, ale 10tisic bylo zatím potřeba vzfy jinde, než za moji autoškolu🤷‍♂️😀... No tak uvidíme.. Výhoda je, že jak máme malou, tak už chodíme asi tak o 99% méně si sednout s kamarady, tze bych to případně mohla ututlat, ale zatím času dost na titlani, nejdřív k tomu bude potřeba to těhotenství, že jo😀🤷‍♂️😀.. Jinak Tobě gratuluju k jednomu miminku😀💗😀, jen pěkně prospivejte 💗

naty89
13. lis 2019

Holky tak jsem 5+4 a je tam vidět zatím jen zloutek. ..s prvním si to už nepamatuji. Nevíte jestli na ty tt by tam mělo toho už vidět víc? Mám z toho docela strach. Děkuji

lucizaji
13. lis 2019

@danask88 tak koukám, že ti prcci si fakt nevybírá, kdy se nám to hodí víc a kdy méně, co? 😀💗 Moc gratuluju, všechno si to sedne, aspoň jsi se nestihla stresovat z nejakyho případnýho snažení 💗🤗

lucizaji
13. lis 2019

@naty89 takhle jsem to přesně měla já, jen zloutkovy váček a žádná srdeční reakce, objednala mě za další 2 týdny, to bylo nejhorší čekání v životě a samozřejmě už bilo srdce jako zvon, určitě to tak bude i v Tvém případě 💗.. Ale pro mě zkušenost, že až jednou otehotnim zas, čím později na kontrolu 1.pujdu, pokud samozřejmě vše bude v průběhu v pořádku, tim budu klidnější, ptz už toho snad bude vidět víc 🙏

naty89
14. lis 2019

@lucizaji já sem praveze byla už dřív objednana na preventivku...volala sem tam ze mám pozitivní test a dr ze mám přijít jak jsme už domluveni. ...a popravdě minulý měsíc si vůbec nepamatuji kdy jsem přesně měla ms...malá byla nemocna a můj odjížděl na kurz takže ani nevím kdy k tomu došlo 😅 tak sem ms řekla ale možná se 2 -3dny pletu. ...tak uvidíme příští tÝden 😓 s malou si to vůbec nepamatuji jak ty začátky byly.

fafetka
14. lis 2019

@elviraa juuu gratulujuuuu!❤

@dareenn vídím krásného dušounka! Ať sílí!🍀
@naty89 buď v klidu! Hlavně no stress 🙂 na 5+4 je to úplně v pohodě. Kdy máš další kontrolu? Za dva týdny? To už by mohlo být vidět❤ 🙂 jde o to, kdy doopravdy ta ovulka byla 🙂

dareenn
14. lis 2019

Holky tak testy zatím sílí 🤩🥳
Ten včerejší po zaschnutí je tak na lupu, dnešní po zaschnutí takto 🥰 mokré jsou teda vidět mnohem líp, ale než mě napadne si to vyfotit je oběd 😆 toho nepořádku kolem si nevšímejte ☺️

elviraa
14. lis 2019

@lucizaji pravdu díš, dalsi objednavka dneska musela nasledovat 😁 klasika... 😀 u nas se to taky zacne hybat az kdyz se do toho zacnu iniciovat... Jestli nechodi vsichni na nejaky stejny kurz oddalovani cinnosti... 🤔😇..... pristi tyden maji prijit lina... Uvidime 😀 u nas nebylo zbyti, bez auta bych byla ztracena... Je fajn, ze muzu kdykoli kamkoli.. Hlavne se ti neztrati 😊 dekuju 💗, roste zdarne, dle pokojicku, ale dava zabrat. Blivno je mi ted skoro cely dny.. Ale zvraceni jsem odprisahla ze se mi vyhne... 😈
Kolik ti zbyva dni do zjistovani, zda se zadarilo? 🙃

elviraa
14. lis 2019

@fafetka dekuju moc 💗 drzim palce na ovu 🙃

dareenn
15. lis 2019

Dobré ránko, tak snad tím už někoho nestvu, poslední fotka ode mě, už to jen v pondělí pak potvrdím digitálním asi, nechce se mi už ráno první hledat kelímek místo záchodu 😆
13dpo a sílí každý den, tak snad už se to nijak nepo* ☺️

swan42
15. lis 2019

Kdybych vedela predem,jaky to je mit dite, tak se na to vyseru. Fakt nechapu, jak do toho nekdo muze jit znova. Beztak je nas tu pres 7 miliard a plny kojenaky, tak kdyz si chcete kazit zivoty, tak neco adoptujte a uz se nemnozte. Stejne to stoji za hovno...

nina004
15. lis 2019

@dareenn Super, blahozelam 🙂

elviraa
15. lis 2019

@swan42 kolik ti je?

nina004
15. lis 2019

@swan42 Kazda sme ina. Niekto deti chce a iny zas nie. To ze ty sa na to necitis, neznamena, ze u nas to bude rovnake. A myslim, ze pre kazdu zenu je prirodzene, ze chce svoje vlastne dieta.

dareenn
15. lis 2019

@swan42 tady někdo ráno ještě neměl kafe, nebo zrovna dostal krámy 🤔😏

Strana