Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@swan42 ty jo ty jsi,ale troll 😂😂😂😂 každá žena chce mít své vlastní dite a ne nějaké dítko z kojenaku
@dareenn krásné sílí jen tak dál 😍😍😍😍
@swan42 je ti 30 a napíšeš toto?to je divné ne?by mi to spíše dávalo logiku kdyby ti bylo 18.já bych do adopce nešla ani omylem :-O
@naty89 určitě je všechno v pohodě💗, někdy je ta ovulace třeba později, a tak to počítání od poslední MS fakt nesedí a proto ještě nebylo slyšet 🤗.. A je to mazec, jak rychle člověk tohle zapomene, viď? 😀 Já už nějakej cyklus mám dojem, jak hrozně jsem těhotná, aniž bychom se předtím už vůbec snažili a přitom si pamatuju, že když jsem byla těhotná s dcerkou, že to začátečník roztahovani dělohy a bolesti v podbřišku byly tak aticpicky, že se to ani nedalo srovnávat s MS.. A dnes už zas nevím, je to to, co jsme měla před 3 rokama? Nebo je to k MS? 🤷♂️😀😀
@elviraa já mám taky občas dojem, když se bavím s ostatníma kamaradkama o chlapech, že až na výjimky, jsou fakt všichni jak přes kopírak 😀😀.. Chlap by za mě bojoval až do skonani světa.. Ale nedej bože, jak po něm něco budu chtít.. To by snad radši skonal sám 🙈🤷♂️😀😀.. Tak pevný nervy preju, ať není potřeba moc nátlaku a chlapa to trkne samotnyho 🙏😀.. Jinak to auto chápu 😀, ale my jsme zas s dcerkou takový dobrodružky, vlakem, busem, pěšo, občas si teda nadávám, když někam cestujeme za deště, atd.. Ale zatím to nikdy nebyl takovej brutal, aby mě to donutilo k řidičáku 🙈🤷♂️😀.. Ale teď by se mi to třeba k vymluve hodilo 🤷♂️😀.. Ale do budoucna, až děti budou chodit na kroužky atd, tak určitě v plánu řidičák mám.. To úplně nevím, jak bych zvládla vlakem zavčas.. Přeci jen, u nás v ty prdelce sveta žádný ucházející kroužky nejsou 🤷♂️😀.. A se zvracenim držím všech 20, ja se tenkrát taky zarekla a fakt jsem za celejch 9 mesicu nezvracela 🙏😀. Jinak testování.. Jako já asi počkám do MS, než přijde, pak uvidím, protože si ovulaci zatím nijak nehlídám, tak jsem to brala podle appky 🤷♂️😀, ale kdo ví, zda me rozmnožovací ústrojí jede podle smartphonů🤷♂️😀.. Každopádně MS má dorazit příští pátek, takže ještě 5dni vydržím, snad...ale samozřejmě mám dojem už teď, že jsem hrozně těhotná 🤷♂️😀💗.. Ptz ten podbrisek mě v průběhu celého dne poboliva teď nově 🤷♂️😀... Jen kdybych si pamatovala z minula, zda je to ono, nebo jen psychika? Kdo ví 😀🙈😀
Ahojte dievcata ako ste na tom? Chystate sa niektora testovat najblizsie dni? Ja mam dnes 9DPO a uz ma zeru mrle 🙂 Myslim si, ze tento mesiac asi zas nic. Uz mam klasicke PMS. Ale to napatie je aj tak strasne 🙂
Já jsem teprve před ovulací nebo alespoň doufám, protože jsem párkrát pila alkohol a celkem ty teploty lítaly a ovulace by měla být až úterý nebo středa a už včera a dnes teploty trochu vyšší, tak nevím. Uvidím, tento měsíc to beru hodně na pohodu, tak si sem tam dám nějakou skleničku a tak to pak trochu lítá ta bazální teplota. Tento měsíc ani nebudu testovat a budu čekat až jestli menstruace přijde nebo nepřijde 🙂
@lucizaji Je to všude stejný :D Pro pobavení - včera jsem vysvětlovala chlapovi, kde že je to naše dítě na utz... Měl za to, že je to "ta černá díra" a víc nic.. ten "flek" vůbec neviděl... :D Pak jsem dostala nakázáno přinést příště další fotku... :D Snad to vyjde a pojede se mnou.. ač nevím - pustí ho gynekoložka?? Já vlak a bus moc ne, ale pěšo jsem s hafanem nacourala hodně... Jenže chlap zas k tomuto moc netíhne.. takže si hafani našli ten slabší článek a ví, kde házet oko, aby dosáhli čeho chtějí (ještě to hodně dobře funguje u mňaminek :D). S autem je to pohodlnější, poznáš sama 🙂 Tak ať máš brzo důvod začít ;) S tím NEzvracením jsi mě potěšila... mně se to zatím zdárně daří zvládat... a nepřipouštím si žádnou změnu :D Jinak ale někdy je to opravdu jiný stav se vším všudy a lezla bych po zdi jak je mi šoufl... Appka neappka, když to má být, je to... 🙂 Už máš dneska pondělí, tak už to uteče... držím palce 🙂 Obdivuju, že to chceš vydržet... Já taky chtěla a... no nevydržela :D
Tak to podle teplot vypadá, že mi ovulace tento měsíc přišla nečekaně už o 4 dny dřív v sobotu, tak jsme to tak nějak asi trochu prošvihli, tak to tento měsíc to zřejmě neklapne, pokud se nestal zázrak 😂
První ovulační je ze soboty 16.11., druhý z neděle 17.11, v neděli od odpoledne dost nepříjemná pichlavá bolest na levé straně, bolest pokračovala ještě včera dopoledne. Bohužel v neděli jsme se s manželem doma neviděli a včera usnul než jsem přišla z odpolední. Myslím že dneska už to nezachraníme, tudíž tento měsíc jsme promeškali.. Achjo 😥
Tak u mě to podle bolesti vypadá na ovulaci dnes, 18. DC. Testovat budu případně až 18. DPO, což je 7. prosince. Jak jste na tom vy ostatní? Kdy se chystáte testovat nebo očekáváte ms?
@elviraa 😀😀 oni videj velký kulo, to je jak já, když jsem fakt už na krásným ultrazvuku že 2.screeningu ukazovala chlapovi ruce a nohy a on prostě nic neviděl 🙈 já byla úplně šílená, fakt je to černý na bílým a on prostě nic.. Nechápu 😀😀😀.. Jinak, gynekolozka by ho s Tebou měla pustit určitě aspoň na UTZ, na vyšetření ho pak pošle zase do čekárny, ale mělo by to bejt bez problémů a kdyby náhodou dr. měla problém, určitě spolu běžte na 1.screening 💗. To je fakt zážitek 💗.. A třeba už tam něco uvidí 🙏😀😀😀.. Jinak.. Ehm.. Jsem se chvastala, ale tak pekelně mě bolí podbrisek, že jsem šla teď večer na nákup a rovnou koupila test.. No a ono nic 🤷♂️😀 ale nezoufam, nevím, co jsem si myslela po latte a ledovým čaji, tuplem takhle navečer .. Navíc jsem 11dpo (podle toho myho chytryho telefonu, že jo 🤷♂️😀) takže asi fakt čas.. U dcerky jsem to měla taky bílý, jak sníh a den před MS úplná dálnice, takže ještě nezoufam a kdyby náhodou nic, aspoň bych se mohla opít na firemním večírku 🤷♂️😀 tak jako tak, hledám ve všem jen a pouze pozitiva 👍😀
@nina004 já dneska 10. DPO 🙂 teda musela jsem se podívat do diáře, tento měsíc jsem to úplně vypustila, včetně těchto stránek 🙂 test jsme ještě nedělala, žádné příznaky necítím. Ani PMS 🤷♀️🙂 ale jsem druhy měsíc bez jakýchkoliv doplňku (Drmek, Gynex,...) a ovulace se mi vrátila na 16.DC 👍
@katerina_j @lucizaji
Dievcata, jak ja vam drzim prsty. Vzdy prezivam tu nervozitu, ked sa niektora chysta testovat. Kiez by to tento mesiac dobre dopadlo 🙂
Ja mam dnes 10dpo a uz som nedockava, zajtra alebo najneskor vo stvrtok by mi mala klesnut teplota, pokial by to opat nedopadlo. Ale zatial mam svoje klasicke PMS a teplota sa drzi hore.
@nina004 já tady vždycky taky prožívám každy testování, jak kdyby bylo moje 😀🥰 a přitom to svoje zatím nijak nehrotim, asi možná je to i tím, že máme už 2letou dcerku a tak se na to případný druhý těhotenství snažím neupinat, dokud fakticky nepřijde 🙏🤷♂️. Já mám bolest v podbřišku, ale říkám si zda to není z toho kysanyho zelí, co jsem včera zpráskala 🙋♀️🙈😀.. Snažím se moc nesledoval, pak si všechny příznaky akorát privolavam.. Dnes jsem to jen prubla, jeste navečer, ani jsem asi nic nečekala, ale teď taky počkam alespoň do čtvrtka 🤗.. Horší je ta zásoba testů, co mi zítra přijde, to to pak člověka úplně nutí 😀
Tak ja som nevydrzala a dnes 11dpo som rano testla a nic. Uplne bielo. Tak snad nabuduci mesiac 🙂
@lucizaji Ja by som tiez chcela vediet to nehrotit 🙂 Ale som strasne zvedavy typ cloveka. A navyse moja zasoba testov lezi v skrini, co je strasne 🙂 Budem cakat na stvrtok, co tu hodis. Kiezby sa vam to konecne podarilo. To by ste babo mali akurat pred nastupom malej do skolky. 🙂
Ahoj holky taky se k vám jdu pridať... Začali sme sa teda snažiť až tento mesiac... Dnes je to 14DC.... A áno i ja som lovkyna duchu 🙂 teším sa na ten cas keď ma prísť MS 🙂 *( sorry za chyby som Slovenka a mobil opravuje ako sa mu chce)
@katka22688 vítej mezi nás. Kdy čekáš ovulaci nebo ms?
@katka22688 vítej! 🍀
@nina004 jj kdyby se zadařilo, tak by to tak vycházelo, ale já bych určitě ještě nějakej čas malou nechala doma, ať si na prcka zvykne, takže by šla až to další září a navíc se tak nějak cítím netehotne, takže tuším, že testování zatím nechám osudu až poté, pokud bych měla případně zpoždění MS 🤷♂️😀.. Právě že se to snažím nehrotit, ale když na testu pak neni nic, tak je mi to stejně líto, takže radši nebudu testovat a buď to dostanu, nebo ne 🤷♂️🙈😀.. Takže v pátek se rozhodne, mívám to jak hodinky, tak uvidíme 🙂
@elwe ovulka je zítra, cyklus mam veľmi divoký... Minulý měsíc mi to meškalo 11dni no to e sa nesnažili... Ofiko až. Tento měsíc tak toho 7.12. Asi začnu loviť duchu 😀 mohlo by to vyjsť, jedného prcka Kubka máme už doma 21mes...a o jednu holčičku sme prišli měsíc pred termínom.
@katka22688 to je mi líto, to musela být hrozná ztráta. Taky se chystám na lov od 7. 12., to budu 18 DPO, tak už by to mělo být jasný.

@swan42 😀tak tys mně po ránu fakt pobavila děvče 😀