Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@katka22688 Možná zkusím zítra, uvidíme.. Dneska mám ještě poslední tabletku atb 🙃 Nepopírám, že by mě to mimi nepotěšilo 😁
@terulie94 daj nám info, já jsem take Psycho vždy sa radujem ako by som si tie dve // našla ja. Držím Palce.
@katka22688 Jsou tam.. Dvě // 🙏 Teď mám strach, radost a vlastně nevím co všechno 😁
Takže všechny holky, fakt se potvrdily všechny rady, že když se začnete soustředit na něco jiného, přijde to.. Po více jak půl roce snažení. Teď se jen modlím, aby bylo všechno v pořádku 🙏
@juliemichal Ahoj, nieco tam vidim. Uvidis ako bude ciarocka silniet 🙂 Skus urobit test rano, mozno bude silnejsia ciarocka
My sme dnes boli prvykrat v Sanuse. Hned mi nabrali hormon.profil a odo dneska mam Clostilbegyt. Dalsi tyzden ma caka ultrazvuk ako su na tom vajicka a po nom spermiogram a prve IUI. Vsetko to je sialene rychle. Cakala som, ze potrva aspon pol roka, kym sa k tomu dostaneme.
@nina004 děkuji určitě vyzkouším ráno 🙂 🙂
@juliemichal něco vidím 🙂
Gratuluji holky 😉 @juliemichal čárky vidím dvě 🙂
@juliemichal tak mám své zkušenosti ze se muže kdykoliv cokoliv po... ale věřím a doufám ze tentokrat to bude ono🙏🏻A dvojčátka snad nee🙈tolik štěstí najednou nevim zda bych unesla! Budu maximálně nejšťastnější za jedno zdravé miminko❤️
@fafetka však víš moc dobře zlatíčko,že to bude v naprostém pořádku ♥ ♥
no a uvidíme kolik tam bude,ale podle mě 2 hah,když máš mít ms až za 5 dnů 😀 😀
@terulie94 gratulujem, teším sa s tebou.
@fafetka gratulujem I tobě 🙂
@juliemichal
@terulie94
@katka22688 holky dekuju❤️Věřím ze snad bude všechno jak má až do konce🙏🏻V úterý si skocim na krev to bych měla být den meskani...

@katka22688 mám to pravé v plánu , příští měsíc si dávám pauzu ... ať si užiji Vánoce a navíc pak razime mimo město tak si to chci užit a budu doufat, ze po novým roce budu mít více štěstí ...